Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Equator Hotel

Jl Pakis Argosari 47, Mayjen Sungkono, Soerabaja, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Equator Hotel Soerabaja - Zwembad Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Badkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Badkamer Equator Hotel Soerabaja - Lobby Equator Hotel Soerabaja - Receptie Equator Hotel Soerabaja - Restaurant Equator Hotel Soerabaja - Omgeving Equator Hotel Soerabaja - Restaurant Equator Hotel Soerabaja - Zwembad Equator Hotel Soerabaja - Zwembad Equator Hotel Soerabaja - Zwembad
Equator Hotel Soerabaja - Balkon/Terras Equator Hotel Soerabaja - Balzaal Equator Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Equator Hotel Soerabaja - Hotel exterieur Equator Hotel Soerabaja - Hotel exterieur Equator Hotel Soerabaja - Entree Equator Hotel Soerabaja - Lobby Equator Hotel Soerabaja - Hotel interieur Equator Hotel Soerabaja - Hotel interieur Equator Hotel Soerabaja - Hotel interieur Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer
Ligging: Mayjen Sungkono Aantal kamers: 114

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 124 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,5
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (124)
David N. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 juli 2013
Net hotel

Nette kamers, fijne, ruime douche en prettige bediening.
9,3
Prima verblijf met 2 jonge kinderen. Schoon zwembad en zeer nette, schone kamers. De douche is ruim en schoon.Vlakbij Chinatown. Makkelijk taxi te pakken voor het hotel.
Geert S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 27 april 2013
zeer goed

grootte bed ,grootte ruimer zitkamer.veel ruimter
9,3
ik begrijp zelf niet helemaal deze vraag.maar het was geweldig die 2 weken in het hotel. ik heb nog 1 vraag gemist .de ramen zijn niet goed voor kleiner kinderen ,wand ze kunnen de ramen zelf openen .en dan kunnen ze er uit vallen .als je even niet oplet. ik was er met mijn vriendin met haar zoontje van 2 jaar. verde was mijn vakantie in 1 woord gewelgig.
Dennis R. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2012
prachtig resort, mooie, ruime kamers

rustig, ruime huisjes, erg vriendelijke en professionele staff
7,3
zie hierboven, we hebben zeer aangenaam verblijf gehad
Restaurant tip: de beste sushi in nabij gelegen shopping mail (sushi Tei)
Raymond P. Individuele reizigers Netherlands, 13 mei 2011
Leuk hotel en goede service met een glimlach

-
6
Tijdens mijn 3-daags verblijf geen op- of aanmerkingen echter de telefoon deed het niet en ook niet na 3x 'reparatie'. Hierdoor moest ik voor roomservice zelf naar de lobby om bestelling door te geven. Dit lijkt me niet de bedoeling..
Ale S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 25 juli 2010
Mooi Hotel

Vriendelijk personeel, goed gehopen met vervolg boekingen
8
We hadding dit hotel geboekt als tussenstation. Wat zagen de kamers er leuk uit! Geen groot flatgebouw met kamers maar een mini woonwijk met allemaal een eigen voordeur naar de het plein. In de lobby zijn we ontzettend goed geholpen bij het boeken van onze volgende bestemming, de vrouw van het bussinescentre heeft wel 2 uur voor me heen en weer gebeld om alles te regelen!
Chor H. Zakelijke reizigers Singapore, 3 april 2014
Hotel in the Garden

Spacious Room, Tasty Western Dishes, Friendly Staff
7,7
I enjoyed my stay at the Equator Hotel. This is the second time I stay here and I really enjoyed the greenery and quiet environment.
Mark L. Zakelijke reizigers United States of America, 21 februari 2014
worth the 40 minute drive. Free shuttle.

! Nice. room. Very nice staff. Great value.
8,7
Enjoyable. I have already recommended it to a friend.
Nurtjahjo P. Zakelijke reizigers Indonesia, 17 januari 2014
the location is to far from the activites

location, secluded, architeture
7,7
Matthew B. Groepen United States of America, 25 december 2013
A relaxing stay at a nice, affordable hotel.

The hotel's breakfast is always enjoyable, the staff was helpful, and the location is great.
8,7
The deluxe suite is definitely large and great for its size. However, the rooms are definitely a little bit dated. I have stayed in the twin rooms which are newer and the furnishings are definitely newer. Regardless, the small increase ion price gets you a much larger room and living space. The AC in the newer rooms can be a little weak at times if you have a lot of guests staying over. The breakfast is definitely solid. You can also just walk over to Ciputra world, Surabaya's nicest mall.
Andrieta S. Zakelijke reizigers Indonesia, 19 december 2013
Business,family hotel

Large room,friendly staff
6,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Equator Hotel SoerabajaEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - BadkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - BadkamerEquator Hotel Soerabaja - LobbyEquator Hotel Soerabaja - ReceptieEquator Hotel Soerabaja - RestaurantEquator Hotel Soerabaja - OmgevingEquator Hotel Soerabaja - RestaurantEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - Balkon/TerrasEquator Hotel Soerabaja - BalzaalEquator Hotel Soerabaja - VergaderruimteEquator Hotel Soerabaja - Hotel exterieurEquator Hotel Soerabaja - Hotel exterieurEquator Hotel Soerabaja - EntreeEquator Hotel Soerabaja - LobbyEquator Hotel Soerabaja - Hotel interieurEquator Hotel Soerabaja - Hotel interieurEquator Hotel Soerabaja - Hotel interieurEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - ReceptieEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - LobbyEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - VergaderruimteEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Equator Hotel, Soerabaja

AS-AGWEB-3A07