of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Equator Hotel

Jl Pakis Argosari 47, Mayjen Sungkono, Soerabaja, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Equator Hotel Soerabaja - Entree Equator Hotel Soerabaja - Receptie Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Lobby Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Zwembad Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Vergaderruimte Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Gastenkamer Equator Hotel Soerabaja - Badkamer
Gebied: Mayjen Sungkono Aantal kamers: 114

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 144 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (144)
Sorteer op:
David N. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 juli 2013
Net hotel

Nette kamers, fijne, ruime douche en prettige bediening.
9,3
Prima verblijf met 2 jonge kinderen. Schoon zwembad en zeer nette, schone kamers. De douche is ruim en schoon.Vlakbij Chinatown. Makkelijk taxi te pakken voor het hotel.
Geert S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 27 april 2013
zeer goed

grootte bed ,grootte ruimer zitkamer.veel ruimter
9,3
ik begrijp zelf niet helemaal deze vraag.maar het was geweldig die 2 weken in het hotel. ik heb nog 1 vraag gemist .de ramen zijn niet goed voor kleiner kinderen ,wand ze kunnen de ramen zelf openen .en dan kunnen ze er uit vallen .als je even niet oplet. ik was er met mijn vriendin met haar zoontje van 2 jaar. verde was mijn vakantie in 1 woord gewelgig.
Dennis R. (Echt)paren Netherlands, 27 januari 2012
prachtig resort, mooie, ruime kamers

rustig, ruime huisjes, erg vriendelijke en professionele staff
7,3
zie hierboven, we hebben zeer aangenaam verblijf gehad
Restaurant tip: de beste sushi in nabij gelegen shopping mail (sushi Tei)
Raymond P. Individuele reizigers Netherlands, 13 mei 2011
Leuk hotel en goede service met een glimlach

-
6
Tijdens mijn 3-daags verblijf geen op- of aanmerkingen echter de telefoon deed het niet en ook niet na 3x 'reparatie'. Hierdoor moest ik voor roomservice zelf naar de lobby om bestelling door te geven. Dit lijkt me niet de bedoeling..
Ale S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 25 juli 2010
Mooi Hotel

Vriendelijk personeel, goed gehopen met vervolg boekingen
8
We hadding dit hotel geboekt als tussenstation. Wat zagen de kamers er leuk uit! Geen groot flatgebouw met kamers maar een mini woonwijk met allemaal een eigen voordeur naar de het plein. In de lobby zijn we ontzettend goed geholpen bij het boeken van onze volgende bestemming, de vrouw van het bussinescentre heeft wel 2 uur voor me heen en weer gebeld om alles te regelen!
Benny S. Individuele reizigers Indonesia, 29 september 2014
natural environment

very natural, unique and bigger room
7,7
kind of surprise with this hotel, unique from others Hotel, its more to cottage style... that was my first impression, but overall i like this hotel....:)
Ferry Y. Individuele reizigers Indonesia, 19 september 2014
Equator Hotel

cheap, clean, good location
7
Nice hotel but a little bit too old, need to be renovate, and too dark at night, a little bit creepy, the breakfast was so unacceptable.
Ie M. Individuele reizigers Indonesia, 25 augustus 2014
Good value for money

Location, friendliness of staff and pricing
9
John T. Zakelijke reizigers Malaysia, 24 augustus 2014
Disappointing Room

Food, Bed and Service
7,3
It was disappointing when i first step in into the hotel room. This is mainly because the hotel is not up to my expectation and it is dirty. Real dirty. When i open the bed sheet, there were hairs on the bed covered by the bed sheet, besides that, the bathroom is in poor condition as the tiles are dirty, towel are in black white color. Overall only the breakfast and bed was good. Other than that, all is disappointing.
John T. Zakelijke reizigers Malaysia, 24 augustus 2014
Normal to me

Food, Service , Bed
7,7
Poor Cleanliness in Room, Poor Lightning in Outside Corridor and inside the Room. Excellent comfortable bed and breakfast. Recommend for a short stay but definitely not honeymoon stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Equator Hotel SoerabajaEquator Hotel Soerabaja - EntreeEquator Hotel Soerabaja - ReceptieEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - LobbyEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - ZwembadEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - VergaderruimteEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - GastenkamerEquator Hotel Soerabaja - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Equator Hotel, Soerabaja

AS-AGWEB-3C01