Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Receptie Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel exterieur Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieur Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Winkels Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieur Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer
Gebied: Old Quarter Aantal kamers: 20
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Superieur
Verhouding prijs/kwaliteit
9,2
Ligging
9,4
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,8
Alle beoordelingen (484)
Sorteer op:
Maurice D. Individuele reizigers Belgium, 27 februari 2015
Meer dan een degelijk hotel

Directe respons op alle gestelde vragen. Zeer goede vietnamese keuken. Bijzpnder goed getraind en vriendelijk personeel
8,7
Alles is perfect verlopen, het was een aangenaam verblijf en we hebben genoten van de keuken en de bediening door het personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Michiel A. (Echt)paren Netherlands, 16 september 2014
Uiterst behulpzaam personeel

Uitstekende assistentie van traveldesk, ligging, comfort kamers
9,3
Uitstekend, alle verwachtingen waargemaakt en overtroffen
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. (Echt)paren Netherlands, 19 maart 2013
oase van luxe en rust in een zeer drukke buurt

centraal gelegen, fantastisch restaurant, goede service
9
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
oase van rust en luxe in een zeer drukke buurt

fantastisch restaurant, centrale ligging, uitstekend ontbijt
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Nancy A. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 22 augustus 2015
In the heart of the old quarter

The staff, the staff, the staff !
9,7
Staff was super efficient, professional, accommodating & nice !
Rapporteer deze beoordeling
Robyn R. Individuele reizigers United States of America, 20 augustus 2015
Incredible staff

Incredible kind and accommodating staff, location, cleanliness and comfort , quiet
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Brett D. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 15 augustus 2015
Location location and value

Location and value
9,3
Great tour desk needs more excitement and displays
Rapporteer deze beoordeling
John H. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 10 augustus 2015
Very accommodating for enjoyable stay.

The staff, the managers, the extra touches.
10
Very comfortable. I was disappointed that it stated on Trip Advisor that it offered free breakfast and when we did book we went through Agoda and hadn't realised that breakfast wasn't included. But the hotel were able to accommodate our needs. It's got everything you need for a fab city stay. It's right in the centre of the old quarter, but it doesn't prevent a peaceful night's sleep and a relaxing stay amongst the hub bub of Hanoi. When I return, I will definitely stay in what became my second home.
Rapporteer deze beoordeling
Kaitlin E. Individuele reizigers South Africa, 7 augustus 2015
Old Quarter accommodation

Location, service and convenience
9,3
Perfectly located in the old quarter. Room size and amenities very satisfactory. Staff are extremely helpfull and professional.
Rapporteer deze beoordeling
Bhargav G. Gezinnen met jonge kinderen India, 7 augustus 2015
Excellent hospitality and service!

Prime location in the old quarter, Room standard, excellent Hospitality and service and
10
We stayed in the family suite room and were delighted to have our room upgraded. The hotel is located in the best possible locations in the Old Quarter, a stones throw from all the shopping areas, street food stalls and Hoan Kiem Lake. Although it appears to be in a crowded area, the sound from the streets did not really bother us Infact, we enjoyed the steet side view from our balcony!The breakfast is good value for money and has a good spread. Excellent hospitality from the staff who met all our requirements. A must stay if you want to explore the Old Quarter.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptieEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel exterieurEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieurEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - WinkelsEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieurEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Essence Hanoi Hotel & Spa, Hanoi

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05