Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Receptie Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieur Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Winkels Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gastenkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieur Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer
Gebied: Oude Kwartier Aantal kamers: 20

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Superieur

9,2

uit 508 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
9,2
Ligging
9,5
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,8
Alle beoordelingen (508)
Sorteer op:
Maurice D. Individuele reizigers Belgium, 27 februari 2015
Meer dan een degelijk hotel

Directe respons op alle gestelde vragen. Zeer goede vietnamese keuken. Bijzpnder goed getraind en vriendelijk personeel
8,7
Alles is perfect verlopen, het was een aangenaam verblijf en we hebben genoten van de keuken en de bediening door het personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Michiel A. (Echt)paren Netherlands, 16 september 2014
Uiterst behulpzaam personeel

Uitstekende assistentie van traveldesk, ligging, comfort kamers
9,3
Uitstekend, alle verwachtingen waargemaakt en overtroffen
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. (Echt)paren Netherlands, 19 maart 2013
oase van luxe en rust in een zeer drukke buurt

centraal gelegen, fantastisch restaurant, goede service
9
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
oase van rust en luxe in een zeer drukke buurt

fantastisch restaurant, centrale ligging, uitstekend ontbijt
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Gerald S. (Echt)paren United States of America, 30 januari 2016
Great value in ideal location

Service was excellent, rooms very comfortable, and great breakfast
10
You could not find a more central location for Hanoi. The staff does a great job of trying to please.
Rapporteer deze beoordeling
Melissa A. (Echt)paren United States of America, 8 januari 2016
Service and location are perfect

Staff and service and location
7,3
We loved that this was location in the heart- right by fun bars, street food, the beautiful lake of returned sword, and walking paths to explore hanoi. The service was exceptional. We wish we had stayed here the entire time we were in hanoi
Rapporteer deze beoordeling
Emre K. Individuele reizigers Canada, 5 januari 2016
Nice hotel

Nice room, good wi-fi, and good location.
8
Overall I had a great stay at this hotel. The one thing that could improve is the shower door that doesn't close properly and the water ends up on the bathroom floor.
Rapporteer deze beoordeling
Stewart H. (Echt)paren United Kingdom, 18 december 2015
Honeymoon part 2

Location
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Vinh L. (Echt)paren Vietnam, 14 december 2015
Great location & hotel

location, room, staff
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Jess C. Individuele reizigers Australia, 13 december 2015
Wonderful stay start to finish

Takeaway breakfast. Comfy beds. Quiet room/hotel
10
Great stay start to finish! I got a complimentary upgrade and the room was amazing. Comfy beds, nice bath and rain head shower. Even though it was very noises outside, I heard nothing from inside. The staff organised an airport drop off and even a take away breakfast as I was leaving early. Very accommodating and I would definitely stay here again if I was in hanoi
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptieEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieurEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - WinkelsEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GastenkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotel interieurEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadkamerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07