of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Family Hotel

Pangkham Rd. Chiengyuean Village, Vientiane Centrum, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer
Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Gastenkamer Family Hotel Vientiane - Badkamer Family Hotel Vientiane - Badkamer Family Hotel Vientiane - Hotel interieur Family Hotel Vientiane - Lobby
Gebied: Vientiane Centrum Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 811 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,1
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (811)
Sorteer op:
Ivo V. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2013
Prima hotel, centraal gelegen

Centraal gelegen, vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne kamer
8
Agnes D. (Echt)paren Belgium, 1 november 2012
Nice hotel, good service

Good location
9,3
Deze kamer was er een zonder raam stond op de bevestiging maar er is dan toch een raam dat echter op de gang uitgeeft. Dus geen probleem, genoeg licht in de kamer en je kan zelfs verluchten aangezien op de gang de grote ramen open staan. Goede prijs voor een goede hotelkamer. De ligging is ook goed, nu met het bootfestival zelfs uitstekend. Het ligt juist buiten de erg drukke straten maar op loopafstand van alles. Het enige minder punt aan het hotel is de taalvaardigheid van het personeel, ze zeggen nogal vlug "yes" zonder dat ze echt begrijpen wat de vraag is.
Hedwig V. Individuele reizigers Belgium, 3 maart 2012
Goede locatie, modern hotel

propere kamers, goede locatie
7
het hotel ligt midden in t centrum, openbaar zwembad vlakbij. de kamer was zeer proper, wel redelijk klein, maar met n zeer ruime badkamer. volgens de info over t hotel zou er wifi moeten zijn, maar die deed t niet. het ontbijt was zeer sober en ging er nogal chaotisch aan toe. voor die prijs, mocht t wel n beetje meer zijn. het personeel was wel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Tineke V. Individuele reizigers Netherlands, 14 juli 2011
Goede locatie, vriendelijk personeel

locatie, net uit het drukke centrum, schoon hotel
7,3
het hotel is schoon, goede douche in ruime badkamer, kamers zijn ruim genoeg, personeel is vriendelijk en behulpzaam. locatie is nog in het centrum maar uit de grootste drukte. alhoewel het hotel binnen een lift heeft moet je wel eerst zelf je tas de trap naar de lobby dragen. ontbijt is vrij weinig qua keus en hoeveelheid.
Sightseeing/attracties tip: Naast het hotel staan taxi's met wie goed te onderhandelen valt over de prijs om b.v. naar het Buddhapark te gaan. In het centrum is alles lopend bereikbaar.
Mark C. Groepen Netherlands, 24 november 2010
centrale ligging

Centrale ligging, gratis internet
7
Hotel met goede ligging. Onze hotelkamer was zonder raam dit hadden we geboekt was voor 1 nacht prima voor de prijs die we hadden betaald. kamer zelf is wel aan de kleine kant maar de badkamer daarintegen ruim en een heerlijke douche.Internet in het hotel is gratis. Ontbijt kon zeker wel beter was niet in buffetvorm een samengestelde menu was erg weinig.
Ky L. Zakelijke reizigers Vietnam, 24 oktober 2014
Family Hotel
2
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Loo T. Individuele reizigers Malaysia, 17 oktober 2014
An average hotel

Room is clean, the staff at reception counter can speak good english, location is great to every where in the city.
6,3
I booked a single bed room. A guy in the reception counter can speak very well english. No problem at all to communicate. The hotel location is within walking distance to the morning market. I took about 7 mins walk to the market. Bus station is just opposite the morning market. The fountain where all the pubs are around is only 5 mins walk away. The night market near mekong river is about 15 mins walk. Everything is good for the hotel except the break are lack of choices.
Jung K. Individuele reizigers South Korea, 11 oktober 2014
Nice place to stay

Good location, nice people, and quiet.
9,7
Here is just far from main center only 5 minute, close but does'nt have noise. I like it. I left my sunglass here, but When I come back to Vientian after one week, They still have my sunglass so I can find it. it's amazing experience. I researvation a double bed but I change twin bed room, both room is clean, big shower room, I think here is good to person who have business trip in Vientian.
Bich N. Zakelijke reizigers Vietnam, 4 oktober 2014
Not good hotel
3,7
old hotel, the bed rubber is broken, my room was too dark and have much mosquito...absolutely never back again.
Jitima S. Individuele reizigers Thailand, 10 augustus 2014
Clean room, Central, Friendly service

Friendly service, Clean room, Free wifi in room
5,7
Location is not bad. It's near the fountain where is easy to remember. However, you need to take a few walks to the walking street. Bar & restaurants are located in many blocks away. Hotel condition is good. Room is small but clean. Free wifi in the room that is convenience. Not much choices for breakfast but it's served fast. Taste is okay. Staffs are friendly and can communicate in a good English. BTW, it would be better if the hotel provide the bike rental service.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Family Hotel VientianeFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - GastenkamerFamily Hotel Vientiane - BadkamerFamily Hotel Vientiane - BadkamerFamily Hotel Vientiane - Hotel interieurFamily Hotel Vientiane - LobbyFamily Hotel Vientiane - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Family Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3A01