Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., Kochi Luchthaven, Kochi, India 683572 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hotel Cochin Durbar
Flora Airport Hotel Kochi - Gastenkamer Flora Airport Hotel Kochi - Fitnessruimte Flora Airport Hotel Kochi - Vergaderruimte Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Vergaderruimte Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Balzaal Flora Airport Hotel Kochi - Vergaderruimte Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Vergaderruimte Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Restaurant Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Winkels
Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Balzaal Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur Flora Airport Hotel Kochi - Balzaal Flora Airport Hotel Kochi - Balzaal Flora Airport Hotel Kochi - Hotel exterieur Flora Airport Hotel Kochi - Restaurant Flora Airport Hotel Kochi - Restaurant Flora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur
Gebied: Kochi Luchthaven Aantal kamers: 60
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,8
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (167)
Sorteer op:
Sheila K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 februari 2013
Heel schoon en mooi verblijf

Dichtbij airport
9,7
erg fijn hotel dichtbij de airport uitstekende service wel wa ver van de stad maar taxis zijn goedkoop
Edgar N. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2012
Net en mooi hotel ., voorzien van moderne snufjes

Fraai en modern hotel., vriendelijk personeel en prima roomservice
10
Voelde mij zeer comfortabel in dit hotel. Heel schoon., Ook de omgeving wordt keurig onderhouden. Het eten in het restaurant is heerlijk en beslist niet duur., Kom daar graag weer terug.,
Tip: Zeer aanbevelenswaardig. Ideaal hotel om in verband met de terugreis dicht bij de luchthaven te kunnen zijn (15 minuten loopafstand., vandaar mijn kwalificatie 'zeer goed" voor wat de ligging betreft.,
Narangoli M. Gezinnen met jonge kinderen India, 14 juni 2015
Very good

Near to Airpot, Clean and frontly staff
8,3
Over all it is very good
Anil D. Gezinnen met oudere kinderen India, 31 mei 2015
Good hotel value for money

Room service pool
8
Good
Subhash K. Zakelijke reizigers India, 25 mei 2015
Good Airport Hotel

Room, Breakfast, Proximity to the airport
8
Pleasant
Dianna P. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 18 april 2015
Nice hotel no mini bar

The bed was very comfortable, the staff were very accommodating and the hotel was very clean.
7,7
We did enjoy our stay it would have been nice to buy a beer.
Juerg S. Gezinnen met jonge kinderen Switzerland, 21 februari 2015
Comfortable stay very close to airport

Nice rooms, comfortable sleeping, free transfer to airport
9
Leonie R. (Echt)paren Australia, 26 januari 2015
Good value for money.

Location (close to the airport). Good value for money.
6,3
After a long flight we were pleased with the location of the hotel so close to the airport. The room was a good size but could soon do with a refurbishment to smarten it up.
Ruediger J. (Echt)paren Germany, 19 januari 2015
perfect hotel

location value for money standard
9,3
very satisfactory
Nicholas I. (Echt)paren United Kingdom, 15 januari 2015
Great place to stay

Clean, friendly, rooftop pool
10
We arrived at 8 a.m. but were invited to leave our bags in reception and have breakfast if we wished. Our room became available very quickly and we were impressed how clean and comfortable it was. I really enjoyed the roof terrace. It has an attractive view, good for birdwatching! and a nice pool. Checkout next morning was quick and efficient, and it is only one or two minutes to the airport!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Flora Airport Hotel KochiFlora Airport Hotel Kochi - GastenkamerFlora Airport Hotel Kochi - FitnessruimteFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - WinkelsFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - Hotel exterieurFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

HK-AGWEB-2D03