Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Flora Airport Hotel

Opp. International Terminal - Nayathodu P. O., Kochi Luchthaven, Kochi, India 683572

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,5

uit 231 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,9
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (231)
Sorteer op:
Sheila K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 februari 2013
Heel schoon en mooi verblijf

Dichtbij airport
9,7
erg fijn hotel dichtbij de airport uitstekende service wel wa ver van de stad maar taxis zijn goedkoop
Rapporteer deze beoordeling
Edgar N. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2012
Net en mooi hotel ., voorzien van moderne snufjes

Fraai en modern hotel., vriendelijk personeel en prima roomservice
10
Voelde mij zeer comfortabel in dit hotel. Heel schoon., Ook de omgeving wordt keurig onderhouden. Het eten in het restaurant is heerlijk en beslist niet duur., Kom daar graag weer terug.,
Tip: Zeer aanbevelenswaardig. Ideaal hotel om in verband met de terugreis dicht bij de luchthaven te kunnen zijn (15 minuten loopafstand., vandaar mijn kwalificatie 'zeer goed" voor wat de ligging betreft.,
Rapporteer deze beoordeling
Rahul S. Gezinnen met jonge kinderen India, 27 april 2016
Excellent
6,7
Recommandable
Rapporteer deze beoordeling
Narayan R. Individuele reizigers India, 23 april 2016
Excellent
6,7
An overall fine hotel with all facilities. Dining experience was nice. Food quality can be little more better
Rapporteer deze beoordeling
Sourabh K. Gezinnen met jonge kinderen India, 20 april 2016
Ok
5,3
Aa
Rapporteer deze beoordeling
Brian P. (Echt)paren United Kingdom, 12 april 2016
convenient for airport. walkable
6
Nice staff. Polite and helpful. Good food centre just next door.
Rapporteer deze beoordeling
Jayne T. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 10 april 2016
Great hotel for the airport.
6,3
We stayed at the Flora on our arrival to India, a great place to rest after a long journey. We also stayed there before an early flight home. It was perfect on both occasions. We can thoroughly recommend this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Sunhee K. (Echt)paren Singapore, 29 maart 2016
Great location with attentive staff
6,7
The Flora Airport hotel is located just in front of Kochi Int'l Airport. It is very clean and the staffs are very friendly and attentive. The rooms are well-equipped and it is spacious. The hotel transfer from airport is very helpful (it takes only 2 min by car)
Rapporteer deze beoordeling
Rod B. (Echt)paren Australia, 13 maart 2016
overnight stay
5,7
Our experience with room service was good, food arrived in 20 minutes.
Rapporteer deze beoordeling
Naina M. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 maart 2016
Conveniently Painful

Location
5,7
I find the hotel is not as the website claims.. the bed was uncomfortable and the aircond was lousy.. i could not sleep the whole nite. The room service was also very slow and it was over priced.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Flora Airport Hotel KochiFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - VergaderruimteFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - WinkelsFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieurFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - BalzaalFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - RestaurantFlora Airport Hotel Kochi - ZwembadFlora Airport Hotel Kochi - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03