Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Flora Creek Deluxe Hotel Apartments

Port Saeed Road, Near Deira City Centre, Deira, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 305 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (305)
Sorteer op:
Maria D. (Echt)paren Netherlands, 3 maart 2014
comfortabel

vriendelijk personeel, uitstekende bedden en schoon
9
Prima verblijf, met vriendelijk en attent personeel. Goed appartement (misschien wat karig met de handdoeken, maar na vragen meteen aangevuld) met een lekker bed en een schone badkamer met voldoende artikelen.
Rapporteer deze beoordeling
Leonie V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2012
Super hotel met goede service!

Dichtbij Deira shopping Centre
10
Wij zijn hier bijna een week geweest en het verblijf was echt fantastisch. Voordat we hierheen gingen zaten we in het Golden Bay Sands hotel, wat alles behalve Golden Bay Sands te noemen was! Vreselijk hotel was dat! Ik ben blij dat we zijn verhuisd naar FLora Creek, vorig jaar zaten we in het Flora Park, dat zit er 5 minuten vandaan. Dit is ook een erg goed complex en even centraal gelegen als Flora Creek. Wij hebben het ontzettend goed naar ons zin gehad in ieder geval! Zeker aan te raden, ook voor families!
Rapporteer deze beoordeling
Hans B. (Echt)paren Netherlands, 22 oktober 2010
Goed hotel, tussen stad en vliegveld

Goede service, perfecte shuttle-service van en naar het vliegveld in een hotel-auto, ook op " moeilijke" tijden
9,3
We werden op een genereuze manier " ge-upgraded" omdat er veel congresgangers in het hotel verbleven. Perfecte service
Rapporteer deze beoordeling
Maricris O. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 26 december 2015
Will definitely be coming back

Relaxing, accessible, clean
9,7
Fantastic!
Rapporteer deze beoordeling
Sabah M. Zakelijke reizigers Kuwait, 22 december 2015
Kiwait

Cleaning and survisec and employs
9,7
Exlante and very naice
Rapporteer deze beoordeling
Abdulla A. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 21 november 2015
good location

good room
6
Rapporteer deze beoordeling
Suraj S. Gezinnen met jonge kinderen India, 19 november 2015
best location and spacious room

spacious room,location and best service
9,3
best stay for families in prime location
Rapporteer deze beoordeling
Karl H. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 13 november 2015
Feels like home

Room Internet Location Staff
10
Spacious room. Located near the metro station and city centre deira. Carrefour is the best. The internet is very fast. Very clean room. Efficient and friendly staff.
Rapporteer deze beoordeling
Edward P. Individuele reizigers Canada, 11 november 2015
Excellent value

Size of room, quality of staff
8,7
Excellent stay very helpful staff. Nice spacious rooms. I recommend strongly
Rapporteer deze beoordeling
Louis T. Zakelijke reizigers France, 5 november 2015
renovations

location food rooms
10
the renovations were still ongoing, so we could not enjoy the sauna and the big buffet other than that, nice stay as usual.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Flora Creek Deluxe Hotel Apartments DubaiFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - KeukenFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - GastenkamerFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - Nabij attractieFlora Creek Deluxe Hotel Apartments Dubai - Nabij attractie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07