of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Fortune Plaza Hotel

Al Nahda Road, Al Qusais, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Lobby Fortune Plaza Hotel Dubai - Hotel interieur Fortune Plaza Hotel Dubai - Receptie Fortune Plaza Hotel Dubai - Lobby Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant
Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Recreatie-faciliteiten Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Fitnessruimte
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 94

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,9

uit 366 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
7,1
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (366)
Sorteer op:
Frank V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 november 2012
Vies hotel

Totaal geen voordelen bij dit hotel
2
Wij verbleven in dit hotel omdat wij een tussenstop in Dubai moesten maken van 11 uur. Voor een deluxe kamer was het wel erg vies. Vieze badkamer, overal lagen er haren! Douchegordijn veelste kort waardoor al het water op de grond terecht kwam. Service bij de receptie totaal niet goed, erg onvriendelijke mensen. Er wordt bij Agoda aangegeven dat dit hotel op 2km afstand van de International Airport is maar dit klopt dus helemaal niet, we hebben nog 10 minuten met een taxi moeten rijden om bij het hotel te komen, terwijl wij juist een hotel zo dicht mogelijk bij de airport wilde hebben. Wij gaan in ieder geval niet meer terug naar dit hotel!
Tip: Geen tips
Emilio L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 30 juli 2012
leuk hotel, op een verkeerde locatie

Rustig
5,3
Hotel is geschikt voor mensen met jonge kinderen. Inpandige restaurant, bar, nachtclub, zwembad, sauna, koffiebar ect.Hotel biedt veel sport faciliteiten waardoor je met jonge kinderen niet perse naar buiten hoeft te gaan voor vertier. Roomservice is ook goed geregeld.Hotel kamers (meubels) zijn vrij nieuw.
Uitgaansleven tip: Geen uitgaansleven in de buurt.
Ronald L. Groepen Netherlands, 12 juni 2012
kamer gewoon aardig personeel ontbijt goed

voor 1 nacht gemakkelijk
7
Helaas geen lift en aangezien wij geen trekkers waren en zware koffers hadden was dit niet er gemakkelijk, we mochten gebruik maken van de kamer beneden om daar de koffers neer te zetten je moest wel steeds naar beneden om wat uit je koffer te halen. een minpunt er waren heel veel mannen samen op een kamer en daar werd ook gerookt terwijl er toch stickers waren verboden te roken, we hebben dit gemeld maar er werd niets aan gedaan. we vonden dit erg gevaarlijk daar er wel 5 tot 6 mannen op 1kamer verbleven.
Hans R. (Echt)paren Netherlands, 28 januari 2012
Minder leuk hotel, lawaaierig, ongastvrij

de koffie
4,7
ontvangst: ze deden de deur open, daarna 1 en al onbegrip, mede door het gebrekkig engels sprekend personeel. kamers waren lawaaierig en niet erg netjes. vragen stellen is overbodig, ze snappen je niet in engels.
Isabelle B. Individuele reizigers Belgium, 10 januari 2012
Locatie kort bij luchthaven

goed ontbijt
8
Vooral Pakistaans, Indisch en Arabisch cliënteel. Goede ligging kort bij airport. Propere kamers, lekker ontbijt. Goed hotel voor een kort verblijf in Dubzi. Goede prijs/kwaliteit
Caroline G. (Echt)paren United Kingdom, 22 januari 2015
Excellent overnight stop

Close to airport. Comfortable bed. Helpful staff.
7,3
Arrived in the very early morning. Staff quick and helpful. Got us to our room very quickly.
Ken H. Groepen Malaysia, 5 januari 2015
Nice hotel but noisy at night due to club below

Clean. Spacious. Near airport
7
Very noisy at night as the clubs are pretty loud. Ask for the higher floors.
Syedriaz A. Gezinnen met jonge kinderen India, 3 januari 2015
not of worth

location is by Indian restaurants and close to air port 5 mins
5,7
hotel is poorly maintained and food quality is ok but flies around the food not acceptable.for decent families not a choice.
Nouman M. Zakelijke reizigers Pakistan, 25 december 2014
Mosquitos in room

Average
3,7
Sharifah F. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 22 december 2014
Location

Very near to airport
6
Pleasant for transit requirement because very near to airport

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Fortune Plaza Hotel DubaiFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - LobbyFortune Plaza Hotel Dubai - Hotel interieurFortune Plaza Hotel Dubai - ReceptieFortune Plaza Hotel Dubai - LobbyFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Recreatie-faciliteitenFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - Eten en drinkenFortune Plaza Hotel Dubai - BadkamerFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféFortune Plaza Hotel Dubai - BalzaalFortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Fortune Plaza Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3C02