of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Fortune Plaza Hotel

Al Nahda Road, Al Qusais, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Gastenkamer Fortune Plaza Hotel Dubai - Lobby Fortune Plaza Hotel Dubai - Hotel interieur Fortune Plaza Hotel Dubai - Receptie Fortune Plaza Hotel Dubai - Lobby Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Vergaderruimte Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant
Fortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Bar/Lounge Fortune Plaza Hotel Dubai - Recreatie-faciliteiten Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Nachtclub Fortune Plaza Hotel Dubai - Fitnessruimte
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 94

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 330 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,1
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (330)
Sorteer op:
Frank V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 november 2012
Vies hotel

Totaal geen voordelen bij dit hotel
2
Wij verbleven in dit hotel omdat wij een tussenstop in Dubai moesten maken van 11 uur. Voor een deluxe kamer was het wel erg vies. Vieze badkamer, overal lagen er haren! Douchegordijn veelste kort waardoor al het water op de grond terecht kwam. Service bij de receptie totaal niet goed, erg onvriendelijke mensen. Er wordt bij Agoda aangegeven dat dit hotel op 2km afstand van de International Airport is maar dit klopt dus helemaal niet, we hebben nog 10 minuten met een taxi moeten rijden om bij het hotel te komen, terwijl wij juist een hotel zo dicht mogelijk bij de airport wilde hebben. Wij gaan in ieder geval niet meer terug naar dit hotel!
Tip: Geen tips
Emilio L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 30 juli 2012
leuk hotel, op een verkeerde locatie

Rustig
5,3
Hotel is geschikt voor mensen met jonge kinderen. Inpandige restaurant, bar, nachtclub, zwembad, sauna, koffiebar ect.Hotel biedt veel sport faciliteiten waardoor je met jonge kinderen niet perse naar buiten hoeft te gaan voor vertier. Roomservice is ook goed geregeld.Hotel kamers (meubels) zijn vrij nieuw.
Uitgaansleven tip: Geen uitgaansleven in de buurt.
Ronald L. Groepen Netherlands, 12 juni 2012
kamer gewoon aardig personeel ontbijt goed

voor 1 nacht gemakkelijk
7
Helaas geen lift en aangezien wij geen trekkers waren en zware koffers hadden was dit niet er gemakkelijk, we mochten gebruik maken van de kamer beneden om daar de koffers neer te zetten je moest wel steeds naar beneden om wat uit je koffer te halen. een minpunt er waren heel veel mannen samen op een kamer en daar werd ook gerookt terwijl er toch stickers waren verboden te roken, we hebben dit gemeld maar er werd niets aan gedaan. we vonden dit erg gevaarlijk daar er wel 5 tot 6 mannen op 1kamer verbleven.
Hans R. (Echt)paren Netherlands, 28 januari 2012
Minder leuk hotel, lawaaierig, ongastvrij

de koffie
4,7
ontvangst: ze deden de deur open, daarna 1 en al onbegrip, mede door het gebrekkig engels sprekend personeel. kamers waren lawaaierig en niet erg netjes. vragen stellen is overbodig, ze snappen je niet in engels.
Isabelle B. Individuele reizigers Belgium, 10 januari 2012
Locatie kort bij luchthaven

goed ontbijt
8
Vooral Pakistaans, Indisch en Arabisch cliënteel. Goede ligging kort bij airport. Propere kamers, lekker ontbijt. Goed hotel voor een kort verblijf in Dubzi. Goede prijs/kwaliteit
Daniel R. Individuele reizigers New Zealand, 20 augustus 2014
Unclean, smokey room, linen not clean

It was just a place to stay for one night, I can't name 3 things unless it was leaving in the morning 3 times
2,3
Not very good, staff where friendly, room was untidy and I got sick from the Indian resterant, I would not recommend this hotel
Emad M. Zakelijke reizigers Qatar, 16 augustus 2014
Fortune Plaza Hotel
7,3
good
Mubadda S. Zakelijke reizigers Jordan, 15 augustus 2014
Rooms are clean and comfortable, service is good

Room furtiture, cleaning, visitors allowed
7,7
I stayed there for four nights I like the rooms there size, it's clean, comfortable and I enjoyed it I didn't like the entrance and the parking but I still recomend this hotel
Terence A. Individuele reizigers Singapore, 11 augustus 2014
One wonders why the ratings aren't higher

Location, price, service
9
I needed a hotel in between flights with different airlines (10 hours or so), and got a room with Fortune Plaza hotel for a rather good deal. I landed at terminal 2 and it was only a short 8 minute drive or so to the hotel (a little longer from terminals 1 and 3 but should not cost more than 60-65 AED to get there taking into account the 25AED starting fare if starting the ride from the airport). Front desk service staff Mr Suresh was very warm and friendly, and checked me in in under 5 minutes. Room was clean enough for me (there were some rust stains on the bath tub but they didnt bother me as I only took a shower). There was also a free bottle of water (there is a minimart which opens till late right across from the hotel anyway). I wonder why the ratings for this hotel is not higher.
Lizzie S. Individuele reizigers United Kingdom, 10 augustus 2014
You get what you pay for...

Price, location
7
You get what you pay for. My room floor was dirty as were 1 of the two towels. I went to the bar to have a drink and & I was the only woman there, so I was stated at as if I was a criminal. Perhaps this might be everywhere in Dubai though, not just this hotel. The hotel only has Indians/Arabs so if you're a solo traveller who is different, it isn't easy to meet other people. Overall the hotel is ok for one a night and you do get what pay for.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Fortune Plaza Hotel DubaiFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - GastenkamerFortune Plaza Hotel Dubai - LobbyFortune Plaza Hotel Dubai - Hotel interieurFortune Plaza Hotel Dubai - ReceptieFortune Plaza Hotel Dubai - LobbyFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - VergaderruimteFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Bar/LoungeFortune Plaza Hotel Dubai - Recreatie-faciliteitenFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - NachtclubFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - FitnessruimteFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - ZwembadFortune Plaza Hotel Dubai - Eten en drinkenFortune Plaza Hotel Dubai - BadkamerFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - RestaurantFortune Plaza Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféFortune Plaza Hotel Dubai - BalzaalFortune Plaza Hotel Dubai - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Fortune Plaza Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3A04