of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Vergaderruimte Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Vergaderruimte Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Gebied: Kata Aantal kamers: 79
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,3

uit 977 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (977)
Sorteer op:
Luc V. Individuele reizigers Belgium, 25 april 2013
Fantastisch

Moderne look, sublieme kamers, prachtig uitzicht
10
Franky L. (Echt)paren Belgium, 1 februari 2013
Mooi trendy hotel met luide airco

Trendy, design
6
Bij onze aankomst waren we onmiddellijk onder de indruk van het mooie design van het hotel en de kamer. Prachtig uitzicht over de baai, zelfs vanuit bed, hottub op de balkon, het zwembad en het terras op het dak.... Maar 's nachts werd onze rust continue verpest door de erg luide individuele airco's. Inderdaad, elke kamer is voorzien van een individueel toestel. Indien je je eigen toestel uitschakelde, bleef het geluid van de andere airco's oorverdovend. Temeer, zonder airco was het in de kamer (zuidwest gericht) niet te houden van de warmte. Een echte hel, en geen oog dicht gedaan. Dit is een belangrijk pijnpunt van dit gloednieuw hotel (er waren nog wat schoonheidsfoutjes, maar deze kunnen wel opgelost geraken), waarvoor ze niet onmiddellijk een oplossing zullen vinden. Andere fouten : geen opbergruimte voor kledij (alles blijft in je valies), het ontbijt (600 bath zonder taksen) was eerder teleurstellend, in andere hotels krijg je meer waar voor je geld. Algemene opmerking : door de niveauverschillen in de kamer is het hotel niet geschikt voor andersvaliden.(is niet voor ons van toepassing). Door zijn ligging tegen de bergwand het je steeds een vervoermiddel nodig om je te verplaatsen, de afstand tot Kata is niet ver, maar de klim is toch redelijk lastig indien je dit te voet moet doen. Kortom, trendy hotel met oordopjes. Voor ons nooit meer.
Nina A. Groepen Netherlands, 11 december 2012
Design hotel

Ruime kamers/design/zeer comfortabele bedden/ schoon/oog voor detail
8,3
Eerste nachten in Thailand verbleven in Foto Hotel - zeer positieve ervaring!
Hotel kenmerken tip: Hotel is niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. De gebouwen 4, 5 en 6 zijn enkel te bereiken via trappen - 5 tot 10 min lopen.
Burachat K. (Echt)paren Thailand, 15 april 2015
it was great

Actually i might say the sillhouette pool is the hightlight of the hotel but unfortunately the view was blacked by some constructions.
8
it was great.
Nariya M. Groepen Thailand, 6 april 2015
Worth every cent to stay

Bedroom, extended breakfast/brunch time, overall interior design
9
Buddika B. (Echt)paren Australia, 31 maart 2015
good stay

nice place
7
Somaly P. (Echt)paren Australia, 30 maart 2015
AMAZEBALLS

Infinity pool, views, breakfast
9,3
Amazing! We did not want to leave! We stayed in Deluxe Ocean View room-highly recommend! Perfect for couples who want a luxury getaway. Loved waking up to views of kata beach. Big windows and king size bed! Nice and quiet and no mosquitoes. Breakfast buffet was simple and nice. Egg menue was great. We looked forward to breakfast every morning and rushed home everynight to cool down in the very clean infinity pool which is open till 11pm but if are quite they'll let you stay longer. The only thing we wish Foto would improved on is bus times run more frequent during the day as the hotel is located on a very steep hill and tuk tuk drivers struggle going up. The walk down can also be dangerous I wouldn't recommend it-its about 15 minutes.A cab from Foto hotel to Kata beach should be 200 bht and 500bht to patong. Staff are polite and always greeted us. English quite good just speak slowly. Foto hotel as a 4 star hotel is underrated! It's definitely a 5 star! If you want quiet, beautiful beaches and a glamorous affordable hotel Foto Hotel is perfect. We will definitely be returning!
Yuen S. (Echt)paren Hong Kong, 26 maart 2015
Very clean

clean
10
Johnnie S. (Echt)paren United States of America, 12 maart 2015
Poor Food and Bad Location

The large room, sea view and hot tub
4
Our stay was just okay. The hotel is up on a hill and it takes about 30 minutes to walk up and down 3-4 hills to get to the town. The staff talked very fast and they smirked at us every time we walked in the lobby to ask questions. They have one restaurant for breakfast, lunch and dinner and the food was not good. Their menu choices are not desirable at all. I don't recommend this hotel at all to anyone.
Warunpatr W. (Echt)paren Thailand, 12 maart 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - Recreatie-faciliteitenFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - FitnessruimteFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - Bar/LoungeFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3A02