of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Uitzicht Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Zwembad Foto Hotel Phuket - Gastenkamer Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Vergaderruimte Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Vergaderruimte Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa
Gebied: Kata Aantal kamers: 79
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 784 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,7
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (784)
Sorteer op:
Luc V. Individuele reizigers Belgium, 25 april 2013
Fantastisch

Moderne look, sublieme kamers, prachtig uitzicht
10
Franky L. (Echt)paren Belgium, 1 februari 2013
Mooi trendy hotel met luide airco

Trendy, design
6
Bij onze aankomst waren we onmiddellijk onder de indruk van het mooie design van het hotel en de kamer. Prachtig uitzicht over de baai, zelfs vanuit bed, hottub op de balkon, het zwembad en het terras op het dak.... Maar 's nachts werd onze rust continue verpest door de erg luide individuele airco's. Inderdaad, elke kamer is voorzien van een individueel toestel. Indien je je eigen toestel uitschakelde, bleef het geluid van de andere airco's oorverdovend. Temeer, zonder airco was het in de kamer (zuidwest gericht) niet te houden van de warmte. Een echte hel, en geen oog dicht gedaan. Dit is een belangrijk pijnpunt van dit gloednieuw hotel (er waren nog wat schoonheidsfoutjes, maar deze kunnen wel opgelost geraken), waarvoor ze niet onmiddellijk een oplossing zullen vinden. Andere fouten : geen opbergruimte voor kledij (alles blijft in je valies), het ontbijt (600 bath zonder taksen) was eerder teleurstellend, in andere hotels krijg je meer waar voor je geld. Algemene opmerking : door de niveauverschillen in de kamer is het hotel niet geschikt voor andersvaliden.(is niet voor ons van toepassing). Door zijn ligging tegen de bergwand het je steeds een vervoermiddel nodig om je te verplaatsen, de afstand tot Kata is niet ver, maar de klim is toch redelijk lastig indien je dit te voet moet doen. Kortom, trendy hotel met oordopjes. Voor ons nooit meer.
Nina A. Groepen Netherlands, 11 december 2012
Design hotel

Ruime kamers/design/zeer comfortabele bedden/ schoon/oog voor detail
8,3
Eerste nachten in Thailand verbleven in Foto Hotel - zeer positieve ervaring!
Hotel kenmerken tip: Hotel is niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. De gebouwen 4, 5 en 6 zijn enkel te bereiken via trappen - 5 tot 10 min lopen.
Sam T. Groepen Singapore, 21 juli 2014
Way beyond my expectations, perfecto!

Nature, peaceful, tranquil
8,3
Nongnuch P. Groepen Thailand, 20 juli 2014
Nice hotel ,Really enjoy my vacation there

Fantastic breakfast , nice and friendly staff and of course a big bear
7,7
Panadda P. Groepen Thailand, 11 juli 2014
Have a nice day

Privacy , Design ,comfort
9
Patsakorn P. (Echt)paren Thailand, 10 juli 2014
very nice Hotel and Model

nice staff, food the best, location also the best
10
I very happy to be here, staff is very good, location is the best, I love swimming pool
Napaphat N. (Echt)paren Thailand, 6 juli 2014
Good view good condition perfect hotel

Swimmimg pool Seaview Clean hotel
10
Jintana S. Groepen Thailand, 5 juli 2014
so clean so happy so funny

so clean so happy so funny
10
i want to come back here
Ayu B. Individuele reizigers Indonesia, 3 juli 2014
Lovely Hotel

Friendly staff, Large Room, Nice View
10
I love the bed! it's huge! I had a wonderful stay here. the downside was it's a bit far from the beach and getting back to hotel by walking was an effort. Will come back again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - Recreatie-faciliteitenFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - FitnessruimteFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - Bar/LoungeFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Foto Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B03