Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 1139 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (1139)
Sorteer op:
Kewrin T. (Echt)paren Netherlands, 21 december 2015
Mooie locatie

Goede locatie, mooi op een heuvel met uitzicht op de Kata Noi baai. Mooi zwembad en ruime kamer.
6,3
Mooi hotel, leuk concept alleen is het slecht uitgevoerd. Er loopt genoeg personeel, maar ze leken niet te weten wat ze aan het doen waren. Het zwembad is erg mooi en dat maakte een hoop goed!
Rapporteer deze beoordeling
Luc V. Individuele reizigers Belgium, 25 april 2013
Fantastisch

Moderne look, sublieme kamers, prachtig uitzicht
10
Rapporteer deze beoordeling
Franky L. (Echt)paren Belgium, 1 februari 2013
Mooi trendy hotel met luide airco

Trendy, design
6
Bij onze aankomst waren we onmiddellijk onder de indruk van het mooie design van het hotel en de kamer. Prachtig uitzicht over de baai, zelfs vanuit bed, hottub op de balkon, het zwembad en het terras op het dak.... Maar 's nachts werd onze rust continue verpest door de erg luide individuele airco's. Inderdaad, elke kamer is voorzien van een individueel toestel. Indien je je eigen toestel uitschakelde, bleef het geluid van de andere airco's oorverdovend. Temeer, zonder airco was het in de kamer (zuidwest gericht) niet te houden van de warmte. Een echte hel, en geen oog dicht gedaan. Dit is een belangrijk pijnpunt van dit gloednieuw hotel (er waren nog wat schoonheidsfoutjes, maar deze kunnen wel opgelost geraken), waarvoor ze niet onmiddellijk een oplossing zullen vinden. Andere fouten : geen opbergruimte voor kledij (alles blijft in je valies), het ontbijt (600 bath zonder taksen) was eerder teleurstellend, in andere hotels krijg je meer waar voor je geld. Algemene opmerking : door de niveauverschillen in de kamer is het hotel niet geschikt voor andersvaliden.(is niet voor ons van toepassing). Door zijn ligging tegen de bergwand het je steeds een vervoermiddel nodig om je te verplaatsen, de afstand tot Kata is niet ver, maar de klim is toch redelijk lastig indien je dit te voet moet doen. Kortom, trendy hotel met oordopjes. Voor ons nooit meer.
Rapporteer deze beoordeling
Nina A. Groepen Netherlands, 11 december 2012
Design hotel

Ruime kamers/design/zeer comfortabele bedden/ schoon/oog voor detail
8,3
Eerste nachten in Thailand verbleven in Foto Hotel - zeer positieve ervaring!
Hotel kenmerken tip: Hotel is niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. De gebouwen 4, 5 en 6 zijn enkel te bereiken via trappen - 5 tot 10 min lopen.
Rapporteer deze beoordeling
Priyaporn C. Groepen Thailand, 16 mei 2016
Love everything here except staff's attitude
4
We have spent 3 nights at the Foto Hotel. Facilities and food are great. Water and snacks are free 24-7. I should have nothing to complain about this hotel only if the staff are better trained. One morning we woke up to find our bags were soaked with water in one of the room. There was a leakage in the ceiling. It happened during the night while there was a black out. When my friend did complain to the staff. We were shock that the reception told us to use a small hair dryer in the room and blow dry ourselves
Rapporteer deze beoordeling
Priyaporn C. Groepen Thailand, 15 mei 2016
Great place, excellent facilities, staff needs mor
4
I had spent 3 nights at Foto Hotel with a group of friends. The hotel offers great facilities, unlimited water and snacks, beautiful pool, nice gym, shower room and even resting room where you can comfortably watch TV or nap if you happen to arrive too early or have to catch late flight. Nothing to complain about only if the staff are better trained. One of our rooms had a massive leakage. Water
Rapporteer deze beoordeling
Tan S. (Echt)paren Singapore, 13 mei 2016
New & trendy hotel
5
Hotel is very new, room is huge with a big & comfy bed. Free mini bar with beer, soft drinks, fruit & tidbits. We stayed in the room with a jacuzzi and clear view of the ocean, perfect for honeymoon. However the location is far from Patong where it has more activities & food choices. Walking distance downhill to keta streets for food & massage but it can be quite dark at night & tiring to walk uphill.
Rapporteer deze beoordeling
Kanit T. Groepen Thailand, 17 april 2016
Good view & location but can improve alot better
4,7
Located on the hill top which with a great view by the pool and dining area. However, we were quite disappointed the breakfast provided by the hotel. There were much varieties and the coffee machine at the break line and lobby are somewhat suitable for home use and very old. The dining room should turn on the air conditioning during the day that guests can both choose whether to sit in or outside as its been very very hot throughout summer. Because its located by the slope, the cable lift was used to take us to the the room.. a bit far and slow. The pool was actually stunning we feel that people only came here to take photos.
Rapporteer deze beoordeling
Jaeseung C. (Echt)paren South Korea, 8 april 2016
Reasonable price and Best choice
5,7
I think it was best choice in my phuket travel
Rapporteer deze beoordeling
Ekchaveng K. (Echt)paren Thailand, 7 april 2016
good hotel
5,3
Good Foods and many foods View very good
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - VergaderruimteFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel exterieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - Recreatie-faciliteitenFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - FitnessruimteFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - Bar/LoungeFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - EntreeFoto Hotel Phuket - ReceptieFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - GastenkamerFoto Hotel Phuket - Hotel interieurFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - UitzichtFoto Hotel Phuket - ZwembadFoto Hotel Phuket - FaciliteitenFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Plattegronden


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07