of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20 Geylang, Geylang, Singapore 398 730 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Entree Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie
Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving
Gebied: Geylang Aantal kamers: 168
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,8

uit 4928 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
6,8
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (4928)
Sorteer op:
Bas S. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2015
Kleine kamers

Goedkoop
6
Dit hotel was een stuk goedkoper dan andere hotels in Singapore, de kamers waren goed onderhouden, maar wel erg klein. Afstand naar de metro is goed te lopen en vanaf daar ben je redelijk snel in het centrum van de stad.
Yvonne K. Individuele reizigers Netherlands, 6 oktober 2013
Betaalbaar overnachtingsadres

Prijs-kwaliteit ok, wifi in lobby gratis, schone kamer
7,3
De kamer en de badkamer zijn heel klein, maar schoon. Als je alleen een bed nodig hebt, is dit een prima hotel. Het personeel was behulpzaam bij bellen van taxi en konden ook toeristische informatie geven.
Stefan J. (Echt)paren Belgium, 1 augustus 2013
Kleine kamers budget vriendelijk

Budget was goed, metro dichtbij gelegen en hulpvaardig en vriendelijk personeel
6
Inchecken verloop zeer vlot, ligt in redlight district maar je bent toch de hele dag in de stad dus hebt hier geen last van. Gewoon doorlopen.
Christien V. (Echt)paren Netherlands, 2 maart 2013
Ok , we kwamen alleen om te slapen

Dichtbij Ov., niet te duur
5,3
Ok omdat we alleen kwamen om te slapen,Directe omgeving enigszins armoedig. Prostitutie buurt, waar we geen last van hadden. Eetgelegenheden in de omgeving niet zo goed. Personeel erg vriendelijk. Schone kamers, wel erg klein.
Joost W. Groepen Netherlands, 24 oktober 2011
Goedkoop en prima

Prijs was het grote voordeel
4,3
Het hotel ligt zo'n beetje 10 min buiten het centrum. Wij hebben alles met de taxi gedaan en voor 6 a 7 dollar zit je in het centrum waar het skypark e.d. zich bevinden. Het hotel is goedkoop vergeleken met andere hotels in Singapore maar dat was ook wel een beetje te zien. Niet goed schoongemaakte badkamer, service van het personeel was niet heel goed en het hotel ligt midden in de rose buurt van Singapore. Hier heb je niet heel veel last van zolang je daar s avonds niet gaat rondlopen. Al met al is het hotel prima om te slapen als je niet te veel wensen hebt.
Sightseeing/attracties tip: Je kon vanaf het hotel met de bus naar de stad, dat is goedkoop maar dan zit je wel in een mega volle bus. Een taxi kost 6 a 7 dollar en vanaf daar kan je weer de metro pakken.
Chin W. Zakelijke reizigers Malaysia, 15 april 2015
Good location with clean rooms

Location, near food and clean rooms
7,3
Rooms was a little small but it was expected. Other than that, it was a great hotel for budget business traveller.
Jan W. Individuele reizigers Sweden, 15 april 2015
cheap and good location

price, location, bed
7
Stayed here 3 times, newly renovated rooms makes it one of the best cheap hotels in Singapore. Rooms are tiny cubicles, but with comfy queen size double bed, 10 channel cable TV on the wall, a few hooks and hangers, no cupboards or drawers to put your things, just a foldable steelstand for your luggage. No fridge, but have waterboiler for instant coffee and tea, and free 2 bottles of drinking water a day. Free Wi/Fi in the rooms.Small bathroom with shower, incl soap and schampoo and even a toothbrush-kit.Hallways are very narrow and noisy when loud tourists groups comes and goes at all hours, lots of screaming and doors banging making a good sleep difficult! Location is in the middle of the Red Light District with hookers and horny men looking for sex everywhere!Lots of cheap and tasty asian foodcourts in Geylang though.Hotel is about 15 min stroll from the Aljunied MRT station, with easy access to the airport and city. Hotel is OK for a short stopover!
Pui M. Groepen Hong Kong, 12 april 2015
Value for money

Clean and comfort room, nice staffs
8,7
good
Xiao H. (Echt)paren China, 11 april 2015
Value for money

Quiet, clean, hot water
7,7
The hair dryer and water heater make us happy. There are no trash bin and exhaust fan in the bathroom and the sheet is not that clean but still acceptable.
Ka W. Individuele reizigers Hong Kong, 11 april 2015
WiFi

WiFi
4
Bad WiFi

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Fragrance Hotel - Ruby SingaporeFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - EntreeFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving


AS-AGWEB-3B01