Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20 Geylang, Geylang, Singapore 398 730 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Entree Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie
Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving
Gebied: Geylang Aantal kamers: 168
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
6,8
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (5263)
Sorteer op:
Bas S. (Echt)paren Netherlands, 3 februari 2015
Kleine kamers

Goedkoop
6
Dit hotel was een stuk goedkoper dan andere hotels in Singapore, de kamers waren goed onderhouden, maar wel erg klein. Afstand naar de metro is goed te lopen en vanaf daar ben je redelijk snel in het centrum van de stad.
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne K. Individuele reizigers Netherlands, 6 oktober 2013
Betaalbaar overnachtingsadres

Prijs-kwaliteit ok, wifi in lobby gratis, schone kamer
7,3
De kamer en de badkamer zijn heel klein, maar schoon. Als je alleen een bed nodig hebt, is dit een prima hotel. Het personeel was behulpzaam bij bellen van taxi en konden ook toeristische informatie geven.
Rapporteer deze beoordeling
Stefan J. (Echt)paren Belgium, 1 augustus 2013
Kleine kamers budget vriendelijk

Budget was goed, metro dichtbij gelegen en hulpvaardig en vriendelijk personeel
6
Inchecken verloop zeer vlot, ligt in redlight district maar je bent toch de hele dag in de stad dus hebt hier geen last van. Gewoon doorlopen.
Rapporteer deze beoordeling
Christien V. (Echt)paren Netherlands, 2 maart 2013
Ok , we kwamen alleen om te slapen

Dichtbij Ov., niet te duur
5,3
Ok omdat we alleen kwamen om te slapen,Directe omgeving enigszins armoedig. Prostitutie buurt, waar we geen last van hadden. Eetgelegenheden in de omgeving niet zo goed. Personeel erg vriendelijk. Schone kamers, wel erg klein.
Rapporteer deze beoordeling
Joost W. Groepen Netherlands, 24 oktober 2011
Goedkoop en prima

Prijs was het grote voordeel
4,3
Het hotel ligt zo'n beetje 10 min buiten het centrum. Wij hebben alles met de taxi gedaan en voor 6 a 7 dollar zit je in het centrum waar het skypark e.d. zich bevinden. Het hotel is goedkoop vergeleken met andere hotels in Singapore maar dat was ook wel een beetje te zien. Niet goed schoongemaakte badkamer, service van het personeel was niet heel goed en het hotel ligt midden in de rose buurt van Singapore. Hier heb je niet heel veel last van zolang je daar s avonds niet gaat rondlopen. Al met al is het hotel prima om te slapen als je niet te veel wensen hebt.
Sightseeing/attracties tip: Je kon vanaf het hotel met de bus naar de stad, dat is goedkoop maar dan zit je wel in een mega volle bus. Een taxi kost 6 a 7 dollar en vanaf daar kan je weer de metro pakken.
Rapporteer deze beoordeling
Hector R. Zakelijke reizigers Philippines, 28 augustus 2015
Funky smell!

Location, price, convenience
8
Am confirming that there is a funky smell coming from the bathroom (which I've read from previous guests' feedback). My stay would have been great for the price, location and convenience, if the hotel just fix that obnoxious smell.
Rapporteer deze beoordeling
Philip T. Zakelijke reizigers Philippines, 27 augustus 2015
Businessman

Bed
7
Rapporteer deze beoordeling
Affun D. Individuele reizigers Thailand, 27 augustus 2015
Overall, that was all right.

Convenience, comfortable and cleanness
6
In my opinion, It was a ton of convenience because this place is located near MRT and Bus-stop and also near a lot of food shop on Geylang st.
Rapporteer deze beoordeling
Arthur S. (Echt)paren Indonesia, 24 augustus 2015
Affordable but still comfort

Location, Clean, Affordable
6,7
Its an okay,the room so small,but clean. and the price is affordable.
Rapporteer deze beoordeling
Jackie L. Groepen United Kingdom, 23 augustus 2015
Bad experience

Cheap
3
It was horrible from when we arrived to when we left
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Fragrance Hotel - Ruby SingaporeFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - EntreeFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving

Beoordelingen door klanten - Fragrance Hotel - Ruby, Singapore

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08