of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Fragrance Hotel - Ruby

10 Lorong 20 Geylang, Geylang, Singapore 398 730 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Badkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Entree Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Receptie Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby
Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Lobby Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieur Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Omgeving Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer
Gebied: Geylang Aantal kamers: 168
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,7

uit 4382 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
6,8
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (4382)
Sorteer op:
Yvonne K. Individuele reizigers Netherlands, 6 oktober 2013
Betaalbaar overnachtingsadres

Prijs-kwaliteit ok, wifi in lobby gratis, schone kamer
7,3
De kamer en de badkamer zijn heel klein, maar schoon. Als je alleen een bed nodig hebt, is dit een prima hotel. Het personeel was behulpzaam bij bellen van taxi en konden ook toeristische informatie geven.
Stefan J. (Echt)paren Belgium, 1 augustus 2013
Kleine kamers budget vriendelijk

Budget was goed, metro dichtbij gelegen en hulpvaardig en vriendelijk personeel
6
Inchecken verloop zeer vlot, ligt in redlight district maar je bent toch de hele dag in de stad dus hebt hier geen last van. Gewoon doorlopen.
Christien V. (Echt)paren Netherlands, 2 maart 2013
Ok , we kwamen alleen om te slapen

Dichtbij Ov., niet te duur
5,3
Ok omdat we alleen kwamen om te slapen,Directe omgeving enigszins armoedig. Prostitutie buurt, waar we geen last van hadden. Eetgelegenheden in de omgeving niet zo goed. Personeel erg vriendelijk. Schone kamers, wel erg klein.
Joost W. Groepen Netherlands, 24 oktober 2011
Goedkoop en prima

Prijs was het grote voordeel
4,3
Het hotel ligt zo'n beetje 10 min buiten het centrum. Wij hebben alles met de taxi gedaan en voor 6 a 7 dollar zit je in het centrum waar het skypark e.d. zich bevinden. Het hotel is goedkoop vergeleken met andere hotels in Singapore maar dat was ook wel een beetje te zien. Niet goed schoongemaakte badkamer, service van het personeel was niet heel goed en het hotel ligt midden in de rose buurt van Singapore. Hier heb je niet heel veel last van zolang je daar s avonds niet gaat rondlopen. Al met al is het hotel prima om te slapen als je niet te veel wensen hebt.
Sightseeing/attracties tip: Je kon vanaf het hotel met de bus naar de stad, dat is goedkoop maar dan zit je wel in een mega volle bus. Een taxi kost 6 a 7 dollar en vanaf daar kan je weer de metro pakken.
Michelle Y. (Echt)paren Malaysia, 20 september 2014
Good budget hotel for short stay

Location, cleanliness, value price
8
Overall its a pleasant stay, recommended for short stay.
David F. Individuele reizigers New Zealand, 19 september 2014
2 night stay

Price, closeness to MRT, cleanliness
7,3
Room clean and tidy. Reasonably close to MRT and public transport. Staff friendly and helpful. The downside is the area; there do seem to be a large number of "ladies" standing around just down the street. Maybe not so good for families!
Lim T. (Echt)paren Singapore, 17 september 2014
Nice clean safety

clean
7
Good
Mark C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 16 september 2014
Fragrance Ruby Rating

Nice Staff, clean, and best rates
7
Very good for reasons mentioned above. Just don't like the surroundings with my little daughter
Pek L. (Echt)paren Malaysia, 16 september 2014
Comfortable room, near but WIFI not working

Clean, Near to MRT, Small room but comfortable
6,7
Stayed 3 nights, overall are ok, quite Near to MRT compare to other hotels, however, there is no wifi access at room although I booked superior room with Wifi.. so disappointed with it.. and I need to come down to lobby only can access to wifi.. :(
Gay C. (Echt)paren Singapore, 15 september 2014
Location

Carpark. Location. Food
6,3
Ruby is the hotel for budget stay & near food store nearby. Carpark also convenience with enough lots. Only dis-please was the gem customer staff had transfer to Pearl - Mr Tony. I was disappointed given key to room 205 at far end corner look's scary. I requested room change during 2nd night to room 302 was ok near lift.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Fragrance Hotel - Ruby SingaporeFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - BadkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - GastenkamerFragrance Hotel - Ruby Singapore - EntreeFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel exterieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - ReceptieFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - LobbyFragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Business Center Fragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - Hotel interieurFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - OmgevingFragrance Hotel - Ruby Singapore - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Fragrance Hotel - Ruby, Singapore

AS-AGWEB-3C07