of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 5427 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (5427)
Sorteer op:
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Chung W. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 16 juli 2014
Good for family

The beach and room is very good.
8
The beach is beautiful, but crowded. The room is big enough for family and clean.
Seung F. Groepen South Korea, 10 juli 2014
Galaxy Macau

Good good good
6,3
Jackrit C. Groepen Thailand, 5 juli 2014
Excellent

Convenience
6,7
Easy for a transportation to Galaxy Hotel and could find the good restaurant.
Robertus T. Groepen Indonesia, 3 juli 2014
Nice glamorous fun

Nice glamorous fun
7,7
Ng W. Groepen Hong Kong, 3 juli 2014
Great pool. Staff were so friendly and helpful

The pool was just like a beach, my kid and I enjoyed it so much. The staff were so friendly and caring, gave us priority when we check in with a baby. Mini bar was free, standard drinks included
10
I only stayed there for one night, it was a memorable stay as I can find nothing to complain. Staff were all very anticipated. Always offer us priority when we were with my 18months baby. They wore their big smile all the time. Room was not very quiet but acceptable, heard people around talking. They gave my son a children kit, that was very impressive, they really care about the kids. I love the pool very much, it was so clean and fun. My son and I enjoyed the wave very much that my son didn't want to leave. Free mini bar was good, no worry about getting thirsty at night, but of coz dun expect there are special drinks, the standard one like coke, sprite inclusive. Overall it was such a good hotel that we will stay again next time

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - BuffetGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteitenGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - WinkelsGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - LobbyGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

AS-AGWEB-3C02