Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,7

uit 6041 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (6041)
Sorteer op:
Jan V. (Echt)paren Netherlands, 27 november 2014
Goed Hotel

Kamers, Busservice, Bediening
10
Plezierig hotel, met leuk zwembad. Een klein nadeel was van ons verblijf in November is als je na 16.00h naar het zwembad wil, de zon achter een van de hoteltorens verdwijnt waardoor het dan snel onaangenaam wordt bij het zwembad. Zeer goed gratis busservice naar allerlei plaatsen in de stad en eiland. Taxi nemen is niet nodig.
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Dwayne B. (Echt)paren Australia, 25 mei 2015
na
9
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Yap W. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 22 mei 2015
Thoroughly enjoyed staying at Galaxy

Staff friendly and taking initiative; free bus transfers to many places; food and shopping including cinema in same complex; family pool fun (even more so with waterpark once phase 2 opens May 27)
9,7
Thoroughly enjoyed our stay at Galaxy as staff are all wonderful and took initiative to welcome and look after us. The room is comfortable and clean. It's spacious enough and we enjoyed the pool view from our 30th floor. We had a ball going around the shops and sampling the various food on offer. I even went to the cinema as there's one in the complex. Of course there'll be heaps more stores open on 27 May which will make Galaxy Hotel even better. We had no problems visiting other parts of Macau as Galaxy provided free transfers to many parts. Sometimes you'll have to wait but hey it's free, so can't complain. We enjoyed the pool but wished we stayed a week later as phase 2 opens on 27 May and there's a huge water park that looked amazing! Of course the massive wave pool is fantastic and we wish the weather could be better for us to enjoy it fully. All in all we enjoyed our stay thoroughly in a hotel with such a professional team looking after it.
Sungkook K. Zakelijke reizigers South Korea, 22 mei 2015
A nice place to saty

Clean,Big and Huge Hotel
8
Gaalxy hotel is a nice palce to saty It's a huge hotel has almost all most staffs are friendly however you need to wait a very long line(10~15 people are waiting before you) for check in also check out. Except this I recommend this hotel for your next stay.
Chun S. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 22 mei 2015
so far so good

good shuttle bus routes, no others
6,3
week days and non peak season, but also needed to queue for more than 40 mins to check in. the shops and restaurants under the hotel (shpping mall is very expensiv.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - BuffetGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteitenGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - WinkelsGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - LobbyGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - Suite

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

AS-AGWEB-3B08