Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (6276)
Sorteer op:
Jan V. (Echt)paren Netherlands, 27 november 2014
Goed Hotel

Kamers, Busservice, Bediening
10
Plezierig hotel, met leuk zwembad. Een klein nadeel was van ons verblijf in November is als je na 16.00h naar het zwembad wil, de zon achter een van de hoteltorens verdwijnt waardoor het dan snel onaangenaam wordt bij het zwembad. Zeer goed gratis busservice naar allerlei plaatsen in de stad en eiland. Taxi nemen is niet nodig.
Rapporteer deze beoordeling
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Rapporteer deze beoordeling
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Rapporteer deze beoordeling
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
Rapporteer deze beoordeling
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Rapporteer deze beoordeling
Kerry C. (Echt)paren Australia, 29 juli 2015
Good Resort shame about the customer service

Wave pool dining choices shopping
7
We booked for three nights with breakfast included but on check in the clerk told me I was only to get two breakfasts after I showed him my paperwork he saw that we had paid for three breakfasts and he typed something into the computer so I assumed it was sorted . He did not have strong English skills so maybe that was the problem on our last morning we went down to Festuva for breakfast and we were again told that we would have to pay first so I left my husband at the restaurant and returned to our room to again get the paperwork meanwhile they would not even give my husband a cup of tea unless he paid for it. It was extremely difficult to get our message accross as they hardly spoke English let alone read it if it was not for Kumar the head chef I don't know what we would have done. He was fantastic and sorted it out for us but I am still waiting for my apology from the duty manager I guess I will be waiting a long time
Rapporteer deze beoordeling
Tang W. (Echt)paren Malaysia, 24 juli 2015
Very good hotel.

cleanliness, Comfortable and friendly
9,7
Fantastic, Very good condition for hotel and cleanliness and Room comfortable.
Rapporteer deze beoordeling
Lee C. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 23 juli 2015
Grand & Comfort

Big room & clean, largest beach on 2nd floor and Shopping malls
9,3
I came back to this hotel after my last stay at 3 years ago, it is fantastic hotel that having all facilities under one roof. My son is really enjoy the pool ad beach at 2nd floor, we have spent our relaxing times during this 3 days stayed. Galaxy Hotel also having the free ride shuttle bus services, they can transport us to many location at Taipa area & also San Ma Lao. I love to come back again in near future.
Rapporteer deze beoordeling
Roselin P. (Echt)paren Singapore, 23 juli 2015
Relaxing Tour

Bed, Big & Cozy Room, Frienly Staff
7
Great.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - BuffetGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteitenGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - WinkelsGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - LobbyGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Balkon/TerrasGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau MacauGalaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - Plattegronden

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03