of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 5558 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (5558)
Sorteer op:
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Mei L. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 30 september 2014
Good Location

Location, transportation, neatly clean
8,3
Excellent
Emma C. (Echt)paren Australia, 28 september 2014
Superb guest relations staff, highly recommend

Upgraded to suite at check in, free minibar, wedding anniversary gift
9,7
Lovely stay at this hotel, we are regular visitors to Macau and have previously stayed at the Banyan Tree, Conrad, Sheraton. This was our first stay at the Galaxy and I would rank it best out of all the hotel experiences. Upon checking in, desk staff discovered it was our wedding anniversary and apologised that they hadn't known in advance in order to provide a cake for us. Instead, they upgraded us to a suite on the top floor and provided a fruit platter. Minibar in room was complimentary which was a nice touch. Would definitely stay here again.
Lynn Y. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 september 2014
Nice pool, shuttle service to a lot of places.

Cleanliness, shuttle services, wave pool.
8
Excellent. Children enjoyed the wave pool. Shuttle services available to other places in Macau.
Neda T. Zakelijke reizigers Indonesia, 26 september 2014
A bit more than expected

1. The hotel recognized that I was there for a conference that I was whisked away to VIP check in area.
8,3
Anabelle L. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 26 september 2014
Awesome stay

Free shuttle, minibar, and very courteous staff
9,3
It was an awesome experience. One of the best hotel we have stayed in. We really appreciate being upgraded to a suite room. Staff are very friendly and courteous. My kids enjoyed the pool and the free drinks and snacks in your minibar. It was worth every penny, i will recommend Galaxy hotel to my friends.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - BuffetGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteitenGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - WinkelsGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - LobbyGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

AS-AGWEB-3B06