of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,7

uit 5657 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (5657)
Sorteer op:
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Shuen C. (Echt)paren China, 18 november 2014
Good

Location is convenience, shuttle bus connection is good.
8,7
Overall is good
Erwin S. Zakelijke reizigers Indonesia, 13 november 2014
awesome and fabulous.

the room is very clean and have a great design of the bathroom. you can see all the view when u are shower buy open the curtain. there are also have an icon about "huge diamond" in an entry lobby.
10
Perfect hotel and I'm satisfied to stay here, if i have time to go there again i will stay here. But the tips for all travelers , don't bet in a casino because it will lost your money. 😢😢😢
Trinity D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 11 november 2014
we love the wave pool and the shuttle sevices.

the wave pool, the location and the ambiance
9,3
We love our stay at the Galaxy Macau. The staff are so accommodating and helpful. Kudos to the Filipino staff. The wave pool is very, very nice. The shuttle services are very useful. The shows are amazing. Very good ambiance and have many complimentary drinks. We enjoyed our stay. Definitely, we will come back .
Pako F. (Echt)paren Hong Kong, 11 november 2014
Enjoyable stay the breakfast was my highlight

The room is beautiful, the food is fantastic and the staff are very kind
8,7
One word 'Fantastic'
Gaasuren S. Zakelijke reizigers Mongolia, 6 november 2014
Yes yes

Game room service
10
So good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Galaxy Macau MacauGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - GastenkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - BadkamerGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - StrandGalaxy Macau Macau - BuffetGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - Hotel interieurGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - SuiteGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteitenGalaxy Macau Macau - SpaGalaxy Macau Macau - WinkelsGalaxy Macau Macau - ZwembadGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - Hotel exterieurGalaxy Macau Macau - LobbyGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Bar/LoungeGalaxy Macau Macau - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

AS-AGWEB-3C06