Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Gastenkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Strand Galaxy Macau Macau - Buffet Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Hotel interieur Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Recreatie-faciliteiten
Galaxy Macau Macau - Spa Galaxy Macau Macau - Winkels Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Hotel exterieur Galaxy Macau Macau - Lobby Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Bar/Lounge Galaxy Macau Macau - Zwembad Galaxy Macau Macau - Suite Galaxy Macau Macau - Badkamer Galaxy Macau Macau - Badkamer
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 1449
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (6189)
Sorteer op:
Jan V. (Echt)paren Netherlands, 27 november 2014
Goed Hotel

Kamers, Busservice, Bediening
10
Plezierig hotel, met leuk zwembad. Een klein nadeel was van ons verblijf in November is als je na 16.00h naar het zwembad wil, de zon achter een van de hoteltorens verdwijnt waardoor het dan snel onaangenaam wordt bij het zwembad. Zeer goed gratis busservice naar allerlei plaatsen in de stad en eiland. Taxi nemen is niet nodig.
Adriaan D. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2014
Pure luxe!

Kamer, zwembad/strand, personeel
8,7
Een geweldige relaxte luxueuse ervaring, een aanrader!
Lai H. (Echt)paren Netherlands, 1 maart 2013
Mooi groot luxe hotel

Groot zwembad en vriendelijk personeel
8,3
Galaxy is een super luxe mooi en groot hotel. Er is vanaf Macau border gate gratis shuttle bus naar het hotel. Personeel is erg vriendelijk en spreken goed Engels.
Ruben W. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
Typisch Chinees hotel

winkelcentrum
5,7
Typisch Chinees hotel, met ongezellig casino. Achteraf zeker niet het leukste hotel in Macua en de ligging is ook niet optimaal t.o.v. de strip.
Uitgaansleven tip: Casino
Shou L. Individuele reizigers Netherlands, 9 mei 2012
Beach!!!

goede lokatie
9
prima verblijf. grote kamers met alles erop en eraan. minibar vrij. lokatie prima, dichtbij taipa, dichtbij macau, dichtbij alle grote casino's. verschillende mogelijkheden om te dineren. daktuin enorm en prachtig aangelegd, jammer dat het 's vonds zo doods is, omdat iedereen in het het casino zit. een bar buiten zo leuk zijn. het resortdeck is geweldig!!! absoluut pluspunt van dit hotel.
M M. Individuele reizigers Netherlands, 27 november 2011
Super hotel

schoon, lux, goede service
9,7
een hotel om nooit te vergeten. prachtige kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel en geweldig zwembad. tussen alle drukte van macau kun je hier toch volledig tot rust komen.
Maria Z. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 3 juli 2015
Excellent!

The Pool, Food and Shopping Experience
8,3
Excellent!
Hock K. Individuele reizigers Malaysia, 3 juli 2015
STUNNING

THEME PARK, GOOD ROOM & GOOD FOOD!
9
It was great! I enjoyed this hotel! Love the Water Park and all the facilities!
Pok H. (Echt)paren Hong Kong, 2 juli 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel

The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
7,3
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Mei L. (Echt)paren China, 2 juli 2015
enjoyable Hotel

Good swimming, nice service and enough direction for the performance.
8,7
Feel very relaxing and the staff serve me very well.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Galaxy Macau, Macau

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6A06