of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Garden View Hong Kong

1 Macdonnell Road, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : The Garden View - YWCA Hotel (Garden View International House Hotel)
Garden View Hong Kong Hong Kong - Suite Garden View Hong Kong Hong Kong - Suite Garden View Hong Kong Hong Kong - Suite Garden View Hong Kong Hong Kong - Suite Garden View Hong Kong Hong Kong - Badkamer Garden View Hong Kong Hong Kong - Lobby Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Garden View Hong Kong Hong Kong - Omgeving Garden View Hong Kong Hong Kong - Faciliteiten Garden View Hong Kong Hong Kong - Lobby Garden View Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Garden View Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Garden View Hong Kong Hong Kong - Lobby Garden View Hong Kong Hong Kong - Restaurant Garden View Hong Kong Hong Kong - Lobby Garden View Hong Kong Hong Kong - Zwembad
Garden View Hong Kong Hong Kong - Zwembad Garden View Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Garden View Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Garden View Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Garden View Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 141

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 2093 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (2093)
Sorteer op:
Harry K. (Echt)paren Netherlands, 22 april 2014
Goed hotel om te slapen tegen een goede prijs

Rustig, uitzicht, ligging
7,7
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
rustig en comfortabel

schoon, goede service, attente medewerkers
8,7
Jie S. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2013
Mooie voor Hong Kong begrippen ruime kamers

Ruime kamers, met bad, mooi uitzicht
6,7
Leuke en rustige verblijft. Goed om even tot rust te komen.
Jacqueline K. Individuele reizigers Netherlands, 28 oktober 2010
Goede prijs voor prettig hotel

Mooie kamers, prettige sfeer
8,3
Naar het MTR station Central is het een kleine 20 min. lopen. Locatie van hotel prachtig, want wat hoger gelegen, niet te dicht bij het drukke centrum van Hong Kong Island. Dichtbij zijn de Botanical Gardens, heerlijk om even rond te lopen. Het hotel ligt dichtbij de ingang van de Peak Tram. Sfeer in het hotel: vriendelijke mensen bij de receptie, schoon, ruime opzet van de lobby. Kamers schoon en heerlijke douche.
Frederik V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 3 augustus 2010
hotel dichtbij the peak

mooie kamers
7,7
Dit hotel ligt een beetje afgelegen, je kan best de bus nemen naar het hotel. De kamers zijn nogal aan de kleine kant, maar zijn voorzien van alles wat je nodig hebt. Het personeel was vriendelijk en sprak zeer goed Engels. Er is niet zo veel te zien in de buurt van het hotel, enkel de vertrekplaats van de tram naar de peak is op dichtbij. Al bij al een goed, rustig gelegen hotel.
Marnix V. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 27 juli 2009
verblijf in Garden Vieuw Hong Kong

schitterende accomodatie alles splinternieuw heel mooi uitzicht op Hong Kong Island ruim en stil
9,7
wij kregen een gratis upgrade van 2 standaardkamers voor ons gezin van 5 naar 2 suites op de 26e verdieping. Kwamen terecht in een superuitgerust appartement, spijtig genoeg niet met een zetelbed in de living, zodat onze jongste zoon gewoon op de sofa diende te slapen. Een panne in de zeer stijlvolle, grote en goed uitgeruste badkamer werd direct en met de glimlach verholpen. Het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. De ligging van het hotel vonden we ideaal: goed bereikbaar met bus 12A of met de taxi ( ongeveer 20 HKD vanaf de Starry pier is geen geld, en je bent er op enkele minuten), en binnen hoor je geen straatlawaai. Heel netjes, goede bedden en vriendelijk personeel. Zeer ruime suites, eigenlijk zo groot als een appartement.
Louis B. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2009
budget maar kwaliteit

vriendelijke, behulpzame medewerkers; royale kamer; ongekend: voor deze prijs was het ontbijt inbegrepen!
8
Wij zijn blij dat we op het laatste moment voor The Garden View hebben gekoezen. De ligging van het hotel, naast de botanische tuin, was erg rustig en de dagelijkse wandeling naar Admiralty of Central niet vermoeiend. Voor een paar dollar werden we op het eind van de dag door bus 12A weer bijna voor de deur afgezet. De ParknShopwinkel om de hoek was erg handig. Zeker een hotel om terug te keren.
Sightseeing/attracties tip: op 150 meter een tussenstation van de Peaktram
Amati P. Zakelijke reizigers United States of America, 18 oktober 2014
Wish th rooms had Free WiFi!

location, affordable, clean
8,7
Stay was uneventful.
Chi K. (Echt)paren Hong Kong, 17 oktober 2014
good

cheap
6,7
Alexander B. Zakelijke reizigers Canada, 19 september 2014
Great location super views from deluze rooms

Location, view, value for money
8
It was great as usual. I am a regular guest here during my business and family trips.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Garden View Hong Kong Hong KongGarden View Hong Kong Hong Kong - SuiteGarden View Hong Kong Hong Kong - SuiteGarden View Hong Kong Hong Kong - SuiteGarden View Hong Kong Hong Kong - SuiteGarden View Hong Kong Hong Kong - BadkamerGarden View Hong Kong Hong Kong - LobbyGarden View Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurGarden View Hong Kong Hong Kong - OmgevingGarden View Hong Kong Hong Kong - FaciliteitenGarden View Hong Kong Hong Kong - LobbyGarden View Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteGarden View Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteGarden View Hong Kong Hong Kong - LobbyGarden View Hong Kong Hong Kong - RestaurantGarden View Hong Kong Hong Kong - LobbyGarden View Hong Kong Hong Kong - ZwembadGarden View Hong Kong Hong Kong - ZwembadGarden View Hong Kong Hong Kong - GastenkamerGarden View Hong Kong Hong Kong - GastenkamerGarden View Hong Kong Hong Kong - GastenkamerGarden View Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Garden View Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05