of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2833 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2833)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 augustus 2014
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede ligging

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamerprijzen . Locatie.
8,7
Uitstekend
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Becky C. (Echt)paren Hong Kong, 28 september 2014
Nice hotel with good neighbourhood

All seaview rooms, Comfortable massage and swimming pools, Reasonable-priced delicious brunch
8,7
The stay in this hotel is comfortable and relaxing. Choice of dining is not limited to the hotel restaurants but also the ones in the Gold Coast Piazza where you can have a relaxing walk too. Supermarket is also available in the Piazza. Beach nearby.
Dennis L. Zakelijke reizigers Canada, 24 september 2014
it's a wonderful hotel with beautiful sscenery the

delicious food, excellent services, reasoniable price.
9,7
it is one of the hotels in hong kong
Seul A. Gezinnen met jonge kinderen South Korea, 22 september 2014
Poor performance of staff

location, view
5
This time I will wirte in English so that everyone can read my post. This hotel is one of my favorite hotel because of the view and surrounding; however, I changed my mind because of the performance of the staff including manager. Our family ate dinner at the hotel restaurant buffet and I was waiting at the food line. Food delivery hit me with hot boiled pot and didn't say sorry or even look back. I got burned and we called the manager and what he said is it was not a big problem and he gave us fruits.. We were very upset because we are travelers and need to see doctor or even put medicine on. They must to retrain their employees especially for those who are handling hot portion. I was holding my baby and if it happens to him or even any babies or young childerens, what will be happen?? They MUST care about thier performance.
Nga L. (Echt)paren Hong Kong, 13 september 2014
Really relaxed.

Swimming pool, all restaurants
9,3
Very nice view with very helpful manager, Raymond!
Robert D. (Echt)paren United States of America, 12 september 2014
Very Relaxing

Room amenities, excellant pool area, lovely views
8
A very relaxing 4 days away from the hustle and bustle of the city. Sincerely recommend for couples mid-week. Room service was 1st rate!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Gold Coast Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C04