of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2941 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (2941)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 augustus 2014
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede ligging

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamerprijzen . Locatie.
8,7
Uitstekend
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Phan L. Zakelijke reizigers Singapore, 21 november 2014
Comfortable and quiet

Good room size, clean and great wifi
8
Comfortable and quiet. Except a little dark at night as there are no malls around except restaurants and supermarket. Can't really go out of room at night.
Jeffery W. (Echt)paren Hong Kong, 16 november 2014
Great resort

Nice view, nice location and nice people
10
It's a very nice hotel resort.
Edward C. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 15 november 2014
Disappoint

Hv room easily
5,3
I need to move a twin bed a bit and i found under the bed. Terrible I dont think they do any cleaning for the area under the beds
Chun P. Zakelijke reizigers Hong Kong, 13 november 2014
Great seaview

Seaview, comfortable
8,7
Kwan C. (Echt)paren Hong Kong, 11 november 2014
There is quite and nice environment of hotel

nice park, nice sea view, big balcony
7
Nice rest place

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin

Beoordelingen door klanten - Gold Coast Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02