of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2951 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (2951)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 augustus 2014
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede ligging

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamerprijzen . Locatie.
8,7
Uitstekend
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Robert B. Zakelijke reizigers Australia, 27 november 2014
Great service again at the Gold Coast Hotel HK

Service from staff, location on the beach, comfortable room
10
Very pleasant - 2nd time I've stayed there - the service from Raymond (front desk) and Tony and his team at the concierge desk top notch. The location works for me because I have to do some business in Tuen Mun ...
Seow H. Individuele reizigers Singapore, 25 november 2014
Hk Gold Coast hotel

Seaview, quiet, yet not too far from town
7,7
Good
David K. (Echt)paren United Kingdom, 24 november 2014
Great location

Luxury accommodation, great location and first class service
2,3
Excellent. We couldn't fault it
Tsz Y. (Echt)paren Hong Kong, 24 november 2014
First class Hotel

I really like the sea view , with quiet . And the room is really comfortable with a big bathroom . Cheap price for a wonderful hotel
9,7
I really like this hotel Not only the cheap price But also the view and staff I give five stars to the hotel
Lay C. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 22 november 2014
Spacious room, courteous staff

Large,good for children, nice beach and pool
8,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - Gold Coast Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A02