Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3679 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (3679)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 augustus 2014
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede ligging

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamerprijzen . Locatie.
8,7
Uitstekend
Rapporteer deze beoordeling
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Rapporteer deze beoordeling
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Rapporteer deze beoordeling
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Rapporteer deze beoordeling
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Rapporteer deze beoordeling
Mei K. (Echt)paren Hong Kong, 3 mei 2016
Nice hotel
5
The room is clean and spacious with a beautiful sea view. The staff is friendly and helpful. Will go there next time.
Rapporteer deze beoordeling
Woon H. Individuele reizigers Hong Kong, 23 april 2016
Nice
6
Nice & relaxing.
Rapporteer deze beoordeling
Jonathan T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 23 april 2016
Retreat from the City
5,3
We were very happy with the children's indoor and outdoor facilities. Our toddler was thrilled with the indoor playground.
Rapporteer deze beoordeling
Chung L. (Echt)paren Hong Kong, 22 april 2016
Nice resort
6,3
Nice staff, clean room, reasonable price
Rapporteer deze beoordeling
Stephen A. (Echt)paren United States of America, 19 april 2016
Nice one night Stop-over
6,3
I enjoyed the hotel very much. I wish I had more time to spend there exploring the hotel amenities and the area, but I was only there for one night. The building was impressive, the staff were very nice, and the breakfast was great. Not the cheapest hotel in the world but it is a very nice one. The view of the bay from the room was great, and I loved having a balcony. I liked the sound of the waves, and watching the activity in the bay.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - RestaurantGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - GastenkamerGold Coast Hotel Hong Kong - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01