of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay Kowloon, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2718 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2718)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Roger H. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 7 juli 2014
Decent stay, but hotel is showing its age

Jazz buffet, beach, nice lobby
6,7
Mak O. Groepen Hong Kong, 6 juli 2014
Nice room with balcony

Close to the beach , nice balcony, nice staff
8
Tam B. (Echt)paren Hong Kong, 3 juli 2014
I want visit this hotel again

Nice location, relax and enjoyable
8
Nice location, relax and enjoyable
Lee H. Groepen Hong Kong, 2 juli 2014
It's fantastic for family stay with kids.

Staffs are friendly and helpful.There are good restaurants and supermarket nearby.Nice sea view and spacious room.
8,3
We spent our wonderful holiday here. We stayed here for 5 nights, there are lots of good restaurants nearby, and there is also seafood market which take only 5 mins by taxi. Gym is 24hrs and there is also a kid zone. Gold Coast hotel is a good choice if you would like to have a relax family trip.
Shuk T. Groepen Hong Kong, 30 juni 2014
Great

Good, clean and comfortable
7
Good experience and excellent service with care! Nice place
Yung Y. (Echt)paren Hong Kong, 29 juni 2014
Nice hotel

Clean, Comfort,
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin


AS-AGWEB-3C05