Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand
Gold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub Gold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub Gold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub Gold Coast Hotel Hong Kong - Kinderclub Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Restaurant
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (3296)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 augustus 2014
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede ligging

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamerprijzen . Locatie.
8,7
Uitstekend
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Ching Y. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 1 juli 2015
Good service

Staff is nice
8,7
David C. (Echt)paren United Kingdom, 30 juni 2015
weekend stay

location and reburbished rooms
7
Ok Food good but very expensive
Dov R. (Echt)paren Israel, 29 juni 2015
super hotel very friendly stuff… the best service

friendly stuff. prof. service.. very good and nice room
10
excelent… beyond expectations
Pocholo R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 27 juni 2015
Gold Coast Hotel

Refurbished rooms, relaxing environment, expansive playground
6
We booked a refurbished room, and it was well-appointed and clean. I believe all rooms have sea views, and ours was particularly good, having stayed at the 15th floor. Hotel grounds and lobby is well-maintained, and you certainly feel that you are away from the city/Hong Kong. We tried the buffet lunch, and nothing really noteworthy can be said about it. Apparently they have a tea buffet, so this is probably better value for what you get. The pool area was expansive and quite busy. The kiddie pool caused us to itch a lot -- might be because of the strong chlorine applied. What was more disconcerting was the pool staff being quite unpleasant in terms of the number of people allowed to enter the pool. We were a couple with 2 kids (toddlers) and grandma (who wasn't swimming), and they were insistent on us having to pay an extra $100, as supposedly only 4 people for every room are allowed to enter. Perhaps this is standard hotel policy, but surely it does not represent good customer service on their part. Over-all would still recommend this hotel despite this inconsiderate policy. An improvement in customer service would make this hotel really worth it.
Renny R. (Echt)paren Indonesia, 20 juni 2015
short but nice stay

room, bed, bath
8
We arrived late, the staff was nice (even thought there was another time when I was not staying here, but the staff was not nice :p ) The room was nice, the late night room service we had was not nice. Oh, and the staff said they were out of king size bed, so we got twin beds instead, that's a bit of disappointment.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - KinderclubGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Gold Coast Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07