of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Zwembad Gold Coast Hotel Hong Kong - Uitzicht Gold Coast Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Balzaal Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Gold Coast Hotel Hong Kong - Spa Gold Coast Hotel Hong Kong - Tuin
Gold Coast Hotel Hong Kong - Strand Gold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin
Gebied: Tuen Mun Aantal kamers: 453
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2765 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2765)
Sorteer op:
Jpa D. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 mei 2013
ontspannen in the big city

rust in een grote stad, aziatische vriendelijkheid, goed onderhouden
8,3
dit hotel bied genoeg faciliteiten om je goed te vermaken, de luxe van een hotel zonder de chaos van de stad. alles is dihtbij en zo ervaar je het beste van twee werelden.
Patrick A. Zakelijke reizigers Belgium, 17 april 2013
Relaxerende business trip

Ontspannende sfeer, zwembad en strand
10
Na een lange vlucht was het heel aangenaam vertoeven in dit prachtige hotel. Na gebruik van de aangename ruime badkamer maakte ik me klaar voor een zwempartij in het ruime zwembad. Hierna maakte ik een aangename strandwandeling vlakbij hotel. De aangename barbecue geur nodigde me uit tot het koud/warm buffet van het hotel. Het eten was er heel lekker en het assortiment heel gevarieerd. Dit hotel maakt reizen aangenaam.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Mooi hotel

goed ontbijt, comfortabele kamer, goed onderhouden
7,3
Leuk verblijf gehad, enkel bepaald personeel was onvriendelijk. Ontbijt was zeer uitgebreid, kamers netjes onderhouden.
Ivo V. Zakelijke reizigers Belgium, 20 oktober 2009
rustig hotel

goed gelegen buiten het centrum
8,3
het is een hotel van goede kwaliteit,vriendelijk en zeer sociaal personeelook betreffende de bediening in de restaurants en aan de balies.het is ook zeer clean op de kamers en de toiletten.het nadeel van dit hotel isdat ge nogal ver van het station af bent om u verplaatsingen te maken
Restaurant tip: er zijn verschillende goede restaurants vlakbij het hotel
Tsz L. Gezinnen met jonge kinderen China, 17 augustus 2014
ad hoc summer fun game no good

Good service, good location
7
Facilities are old Nd summer dim programs are really disappointed!
Weili H. Individuele reizigers Singapore, 14 augustus 2014
very expensive with little to offer

seaview is good for curing depression
7,3
it was a business trip. Room size & staff services are acceptable.. One thing for sure, I know i won't be staying here for a personal holiday.. not for the price my co. had paid for.
Elaine Y. (Echt)paren Hong Kong, 7 augustus 2014
nice view

nice view, helpful staff, free wifi
8,3
The stay was enjoyable. Staff are nice and helpful. Very nice seafood in Sam Shing Estate in just 15 min. walk, and a small shopping mall nearby with convenient store, supermarket, spa/massage and a number of restaurants. Yet, there were thunderstorms and heavy raining during the stay and it was quite noisy as we stayed in balcony room and wasn't able to sleep.
Chak Y. (Echt)paren Hong Kong, 27 juli 2014
value for money

the view is good
8,3
Siu N. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 22 juli 2014
its a wonderful place for family and kids. good se

nice staff, nice swimming pool and facilities
7,3
Yuyun S. Zakelijke reizigers Indonesia, 21 juli 2014
Hong Kong

okokok
8
The hotel was good, but more the less far from centrum. Its the only one with a beach in HK

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - ZwembadGold Coast Hotel Hong Kong - UitzichtGold Coast Hotel Hong Kong - FitnessruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpeeltuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - BalzaalGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - VergaderruimteGold Coast Hotel Hong Kong - SpaGold Coast Hotel Hong Kong - TuinGold Coast Hotel Hong Kong - StrandGold Coast Hotel Hong Kong - Speeltuin


AS-AGWEB-3A04