of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Golden Sands Hotel Apartments

PO Box 9168, Al Mankhool Street, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer
Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Restaurant Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Restaurant Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Restaurant Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Restaurant Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Restaurant Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/Café Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/Café Golden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/Café
Gebied: Bur Dubai Aantal kamers: 600
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 1019 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,5
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1019)
Sorteer op:
Leonie V. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2012
Vies hotel en het geld zeker niet waard

Geen
2
Wij hadden een studio voor 2 nachten. Kamer was vies, oud en gebrekkig onderhoud. TL licht als sfeer licht en de badkamer zat vol met schimmel. Badkamer lekte ook dus na het douche was de badkamer zeik nat. Slechte locatie, slechte service en slechte kamers!!
Hotel kenmerken tip: Betaal een tientje meer en verblijf in het Flora Park of Flora Creek hotel. Heb je voor iets meer een appartement die er tip top uit ziet incl super service !!!
Ali A. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 maart 2012
middelmatige hotel

dicht bij centrum en metro halte
5,7
kamer groot maar niet schoon , badkamers zeer klein en niet schoon, wc oud en verstopt constant .
Winkel tip: winkel centrum dicht bij
Frank V. (Echt)paren Netherlands, 6 december 2010
Goed hotel, veel waar voor je geld

Locatie, schoon, ruim, wasmachine
8
Prima hotel, veel waar voor je geld. Voor 9 euro met de taxi vanaf het vliegveld, vlakbij supermarkten en de metro, internet in de kamer.
Hotel kenmerken tip: Bij golden sands nummer 5 mag je gratis van het zwembad op het dak gebruik maken
Matthias D. Individuele reizigers Belgium, 27 augustus 2010
Golden sands 3

grote schone kamer, goede locatie, fitness, vriendelijk personeel 24h, kluis op kamer
8,7
Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Grote en schone kamers, elke dag gepoetst, elke dag nieuwe handdoeken, ... Er is een (klein) zwembad aanwezig. Ook fitness dat meer is dan enkel fietsen. Personeel stond steeds klaar om te helpen. Hotel was op wandelafstand van metrostation die u op de meeste toeristische plekken brengt. Ook op wandelafstand van Spineys (24h supermarkt), BurJuman Shoppingcenter en restaurants. Ik ben heel tevreden over Golden Sands!
Sightseeing/attracties tip: Metrostation Khalid bin al Walheed brengt u zo goed als overal (en veel goedkoper dan taxi)
Umar M. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 5 maart 2010
golden sands hotel appartement bur dubai

goede locatie m.b.t. meena bazaar, spinnies , winkelcentra, vliegveld uitstekend personeel, behulpzaam
9
ik ben 10 dagen geweest en het was ontzettend leuk en alles beviel mij.
Sightseeing/attracties tip: u kunt alles via golden sands regelen beneden in lobby vindt u een auto huur bedrijf, recreatie kantoor.
Hendrik J. (Echt)paren Netherlands, 3 maart 2010
Uitstekend hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding

Compleet ingericht appartement. Goede ligging t.o.v. Dubai stad en bezienswaardigheden buiten de stad. Uitstekende service.
7,7
Rustig hotel met goede voorzieningen in de kamer. Het geheel gaf meer een thuisgevoel dan een hotelindruk. Twee- en driezits bank in kamer zodat kamer goed gebruikt kon worden. Prima bed, elke dag schone lakens en handdoeken. Ook elke dag werd koffie en thee bijgevuld zodat de aanwezige waterkoker goed benut kon worden. Acceptabel zwembad bovenop appartement.
Winkel tip: Burjuman shopping center op loopafstand. Supermarkt 24/7 open tegenover hotelcomplex.
Josyane P. (Echt)paren Belgium, 10 februari 2010
blij dit hotel ontdekt te hebben!

Gastvijheid, iedereen is er zo vriendelijk Er ontbreekt echt niets in de studios en heel verzorgd Proficiat aan het onderhoudsteam Hotel heeft een zeer goede centrale ligging
10
Zal dit hotel aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen! Het is "top" in alle opzichten om een aangenaam verblijf in Dubai te maken. Ligt dan ook zeer centraal, men kan alle kanten op! Hartelijk dank Agoda!
Tip: Men kan makkelijk te voet naar een metrostation gelegen aan een prachtige Mall met een aangenaam terras buiten om nog na te genieten van de mooie dag!
Yiu K. Individuele reizigers Hong Kong, 18 december 2014
Good price clean big

Good price clean big
10
Cllarence C. Zakelijke reizigers Singapore, 18 december 2014
pleasant hotel

gym, location with supermkt and comfortable room.
7
Near the metro but must know where to walk. Room is fine.....gym is decent and supermarket is just a stone throw away.....restrs and fast food also easily accessible.
Chidinma A. Gezinnen met oudere kinderen Nigeria, 14 december 2014
Nice

Ambience, friendly staff, spacious
8
This is my 3rd time staying at Golden sands 10 and I would definately stay there if I'm traveling with my family again. It feels like home. I love the space, location and the staff. Our reason for going to dubai was for my mums birthday and on her birthday they called to say happy birthday on behalf of the staff and even sent a basket of fruits. Though we were to check out early in the morning they still offered us late check out till 6pm which I felt was so considerate. I like the fact that they did some renovations. The only thing I don't really like are their bathrooms. It's just bare and not too cute. Asides from that I loved everything about it. Cheers

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Golden Sands Hotel Apartments DubaiGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - GastenkamerGolden Sands Hotel Apartments Dubai - RestaurantGolden Sands Hotel Apartments Dubai - RestaurantGolden Sands Hotel Apartments Dubai - RestaurantGolden Sands Hotel Apartments Dubai - RestaurantGolden Sands Hotel Apartments Dubai - RestaurantGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Executive LoungeGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Executive LoungeGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Executive LoungeGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Executive LoungeGolden Sands Hotel Apartments Dubai - ZwembadGolden Sands Hotel Apartments Dubai - ZwembadGolden Sands Hotel Apartments Dubai - ZwembadGolden Sands Hotel Apartments Dubai - ZwembadGolden Sands Hotel Apartments Dubai - FitnessruimteGolden Sands Hotel Apartments Dubai - LobbyGolden Sands Hotel Apartments Dubai - LobbyGolden Sands Hotel Apartments Dubai - LobbyGolden Sands Hotel Apartments Dubai - ReceptieGolden Sands Hotel Apartments Dubai - Entree

Beoordelingen door klanten - Golden Sands Hotel Apartments, Dubai

AS-AGWEB-3B04