of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment

Tecom Area, Tecom, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 500849 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Comfort Inn Hotel Apartments
Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Hotel exterieur Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Spa Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Keuken Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Spa Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Spa Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Spa Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Business Center Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Zwembad Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Gastenkamer Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Fitnessruimte Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Tecom Aantal kamers: 158
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 144 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,7
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (144)
Sorteer op:
Karunaseelan K. (Echt)paren Netherlands, 17 december 2012
Zeer goede lokatie

Vlak bij Emirate malls, Vlak bij palm island
8,3
Wij waren 3 nachten gebleven, Zeer goede nette hotel. Goede bed, badkamer en uitzicht.
Sightseeing/attracties tip: jeep safari woestijn zeer leuk , bbq in de woestijn top.
Peter V. Individuele reizigers Netherlands, 15 december 2012
Uitstekend hotel; goede prijs/kwaliteit voor kamer

rustige ligging, nabij metrostation; ruime schone kamer; comfortabel
8
Prima hotel voor kort en langer verblijf; zwembad is ongunstig gelegen naast terras van restaurant (privacy nihil) en heeft weinig zon. Hotel zelf prima gelegen op rustige locatie in Tecom. Staf en verzorging goed.
Winkel tip: Slechts 2 metrostations verwijderd van Mall of Emirates
Arnold V. (Echt)paren Netherlands, 10 november 2012
Uitstekende accommodatie

Grote kamer, luxe ingericht, complete keuken
8,7
Wij hadden via Agoda een boeking tegen een zeer gunstig tarief. Het hotel staat in de wijk Tecom, dichtbij Dubai Marina, strand en Mall of the Emirates. Het beviel ons zeer goed. De studio's zijn echt zeer goed ingericht en alles is in uitstekende staat. Er is naast het restaurant een take-away en een supermarkt onder in het gebouw. Het gebouw biedt een buitenzwembad met ligbedden, een binnenzwembad met sauna's en fitness. Zelfs aan een speelkamer voor kinderen is gedacht. Een aanrader!
Omar A. Zakelijke reizigers Pakistan, 9 juni 2014
Good Value

Price, Location, Convenience
7,3
Good Value
Mariam H. (Echt)paren Tunisia, 24 mei 2014
was good

Room Services and Cleaning
7,3
Was good and quiet in general, I love the hotel and for sure I'll come back again, Clean Room and very conformable bed, Big Space and nice location. Only onE thing I don't like, I ask one of the reception staff to get some information (places) in Dubai and he answer right away :( NO I DON'T KNOW ) i was choked coz as I know u can't say No to the guest and as Hotelier u need to know the area well !!
Khalid A. Zakelijke reizigers Saudi Arabia, 30 april 2014
good

nice location
7
good
Neil R. Gezinnen met jonge kinderen Kenya, 22 april 2014
Comfortable place to come home after a day out

Large rooms, Taxis readily available, Kitchen
7
Took over 15 minutes to check out, otherwise it was good. Note that the staff in the hotel wear Golden Tulip name tags, so its a bit confusing when you walk in.
Ali F. Zakelijke reizigers Canada, 4 april 2014
it was ok hotel nothing spacail

room comfort clean
7
it was ok just a regular hotel and is clean
Mohammed A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 20 maart 2014
Nice

location / parking / clean room
4,7
Aaron J. (Echt)paren United Kingdom, 18 maart 2014
Short and sweet

The price, the room standard, the breakfast
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment DubaiGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Hotel exterieurGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - SpaGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - KeukenGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - SpaGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - SpaGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - SpaGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Business Center Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - GastenkamerGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - GastenkamerGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - ZwembadGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - GastenkamerGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - FitnessruimteGolden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment Dubai - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Golden Tulip Al Thanyah Hotel Apartment, Dubai

AS-AGWEB-3B07