of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences

Jl. Balai Kota No. 1 - North Sumatra, Medan City Center, Medan, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Lobby Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Lobby Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Eten en drinken Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Executive Lounge Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restaurant Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Buffet Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restaurant Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Buffet Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Executive Lounge Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Restaurant Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Koffiehuis/Café Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal
Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Balzaal Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Zwembad Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Eten en drinken Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gastenkamer Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gastenkamer Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Badkamer Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Gastenkamer Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Badkamer Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Suite Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Badkamer
Gebied: Medan City Center Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 749 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (749)
Sorteer op:
Nico V. Individuele reizigers Netherlands, 13 augustus 2014
Prima

Ligging, personeel, kamers
9,3
Een klein huishoudelijk probleem (een paar beestjes) werd direct, overweldigend en resoluut vriendelijk opgelost. Een minpunt is de hinderlijke aanwezigheid van een groot luidspelend TV-scherm in de sauna. Waarom toch?
Ruben D. (Echt)paren Netherlands, 14 juli 2014
Goed hotel, zeker voor 'Sumatra begrippen'

Luxe hotel, dichtbij station, grote kamers
7,7
Erg groot en luxieus hotel in het centrum van Medan. Wij zijn hier 2 nachten verbleven om lekker bij te komen van onze vlucht vanuit NL. Medan is weinig spectaculair en zou hier zeker niet lang blijven. Goed startpunt om naar de andere highlights in het noorden van Sumatra te reizen.
Bert J. Individuele reizigers Netherlands, 3 september 2013
wederom een prima verbljf in een appartement

goed appartement, makkelijke omgeving, ruime opzet
8,3
het was deze keer iets minder goed in het restaurant, met minder goed personeel en kwaliteit. maar toch blijft dit het beste hotel in medan, zeg maar heel Sumatra. het wordt tijd dat er weer terug gegaan wordt naar zoals het enkele jaren geleden werd geleidt. het gebrek aan vriendelijkheid is steeds beter merkbaar, en dat is jammer van dit geode hotel.
Bert J. Individuele reizigers Netherlands, 4 september 2012
het beste appartement wat je kunt wensen

centraal gelegen, goede sfeer, perfecte leefruimte
8
hier heb ik gevonden wat ik altijd zoek; rust, schoonheid, netheid, gezelligheid, respect en gemak. het is jammer dat het personeel tijdens het ontbijt deze keer iets minder "familiair" was, maar verder kan ik alleen maar positief adviseren over dit tophotel.
Bert J. Individuele reizigers Netherlands, 16 januari 2012
prettige plaats om ujt te rusten

makkelijk om vrienden te ontvangen, en centraal gelegen
8,3
kan alleen maar positief schrijven over dit hotel. zeker als je een appartment neemt, heb je een vorstelijk verblijf.
Restaurant tip: aan de overkant van de straat is merdaka walk, waar diverse goede eetgelegenheden zijn.
Bert J. Individuele reizigers Netherlands, 24 juni 2011
beste verblijf ooit

centraal gelegen, schoon, ruim en beleefd
9,7
dit verblijf was voor mij zo goed dat ik het niet kan beschrijven. ben er na 1 week weer naar terug gegaan ipv naar bali door te reizen. had een appartement (dus woonkamer incl. keuken en 1 slaapkamer) en dat had erg veel voordelen. mensen kunnen ontvangen, je "thuis voelen" als je na een drukke dag weer in je appartement komt ect ect
Restaurant tip: probeer merdeka-walk uit, daar zijn veel etensgelegenheden en voor iedereen keuze.
Coenraad H. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 november 2010
Mooi, vrij nieuw hotel op prima lokatie

lokatie (bij Merdeka Walk), goede kamers
7,7
Representatief hotel voor de zakelijke reiziger, business centre en meeting rooms beschikbaar. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Leuke bar aansluitend aan het hotel met live-muziek.
Mark O. (Echt)paren Netherlands, 10 juni 2010
slechte locatie en een mooie kamer

Erg luxe kamer, met een supermooie badkamer
7,7
Het hotel si nog niet af...het zwembad is under construction. Het personeel is erg behulpzaam en het ontbijt goed.
Riekent V. (Echt)paren Netherlands, 23 mei 2010
Beste keus in Medan

Zeer centrale ligging. Uiterst comfortabel. Uitermate vriendelijke en behulpzame staf
9,7
Dit hotel is door zijn uitermate centrale ligging en zijn zeer gerieflijke kamers zeker de beste keuze in Medan. Voeg daar nog bij een uiterst vriendelijke en behulpzame staf, een smaakvolle inrichting, een copieus ontbijt, een goed restaurant, een mooi zwembad, gratis interenet en het beeld is compleet. De niet altijd even snel opererende liften, het nog niet open zijn van de gym en de ongelapte ruiten kunnen afgedaan worden als kinderziektes, omdat het hotel pas onlangs geopend is. Dat het prachtige oude stadhuis onderdeel is gaan uitmaken van het hotel (en waarschijnlijk mede daarom gerestaureerd is) en het gebouw zelf beter in Las Vegas zou passen is misschien uit cultuurhistorisch/architectonisch oogpunt een grote misser, maar dat doet niet af aan de kwaliteit en het comfort van dit hotel. Kortom:een meer dan uitstekende keuze!
Windy P. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 19 september 2014
Good food, not so friendly employee

food, room comfort, food
7
I love how comfort the room was and they got more variety of food on restaurant. But I wonder do they have twin size bed, because i didnt get twin size bed for both premium deluxe and deluxe. The excuse was no room with twin size bed left. Thats okay. The security wasnt so friendly and they got another gate from the wing side of hotel but i thought that was useless. I want to go outside about 10 p.m by walking because i want to go to the building on the right side of hotel, i thought the gate was open but it closed so i have to walk circled from front gate! The security excuse was "it closed because there used to be a general pedestrian (non hotel guest) went through hotel gate but me ans my family were a hotel guest but they didnt even open the gate and we have to walk to the front gate and circled to our destination! Me and my fams werent pleased with that thing. Is it that hard to open the gate just a little space for us to went through? Overall my visit gave me a pleasant experience except that right wing gates.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences MedanGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - LobbyGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - LobbyGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Eten en drinkenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Executive LoungeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestaurantGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BuffetGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestaurantGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BuffetGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Executive LoungeGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - RestaurantGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Koffiehuis/CaféGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BalzaalGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - ZwembadGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Eten en drinkenGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - GastenkamerGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - GastenkamerGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BadkamerGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - GastenkamerGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - BadkamerGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - SuiteGrand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences Medan - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Grand Aston City Hall Hotel & Serviced Residences, Medan

AS-AGWEB-3B07