of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Suite Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Gastenkamer Grand China Hotel Bangkok - Lobby
Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Lobby Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Hotel interieur Grand China Hotel Bangkok - Koffiehuis/Café Grand China Hotel Bangkok - Bar/Lounge Grand China Hotel Bangkok - Bar/Lounge Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Koffiehuis/Café Grand China Hotel Bangkok - Restaurant Grand China Hotel Bangkok - Restaurant
Gebied: China Town Aantal kamers: 155

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 770 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,2
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (770)
Sorteer op:
John V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 15 juli 2014
Goed hotel midden in Chinatown.

Ligging, personeel en service
7,7
Prima hotel midden in Chinatown, ideaal als je wil winkelen. Goed bereikbaar en taxi voor de deur. Voor echte stappers is het niet geschikt.
C.A.E.M. P. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 december 2013
Gunstige ligging in Chinatown

Gunstige ligging in Chinatown, Grote ruime familiekamer, badkamer met ligbad
6,7
Het is een groot en ietwat zakelijk ogend hotel. We hadden een familiekamer geboekt. Een prima ruime kamer. Alleen werkte de gratis wifi-verbinding niet echt goed. We hadden een familiekamer op de 11e verdieping en hoewel je het niet zou verwachten liepen er kakkerlakken in de hotelkamer en badkamer. Na een telefoontje naar de receptie, kwam er vrij snel iemand om deze insecten uit onze kamer te halen. Het probleem werd dus wel opgelost. 's Ochtends hadden we een ontbijtbuffet met ruime keus. Enige minpunt waren de zacht gekookte eieren. Deze lagen te lang in de schaal met warm water waardoor de eieren inmiddels koud waren geworden.
Sophia D. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2013
Prima hotel in levendig Chinatown

Centraal gelegen, vriendelijk, mooi uitzicht
7
Prima verblijf in levendig chinatown. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Vanuit onze kamer en de bar hadden we een mooi uitzicht over de stad en rivier. Dichtbij het hotel heb je fantastische food stalls op straat waar je heerlijk kunt eten. Met een tuktuk of metro kom je gemakkelijk in de rest van de stad. Even lopen hoort daar wel bij. Dus als je dat niet erg vindt is dit een prima plek om te verblijven.
Mark J. Individuele reizigers Netherlands, 31 maart 2013
groot aanbod in Bangkok, kies een ander Hotel

zijn er niet
4,3
redelijk, maar gelet op het grote hotelaanbod in Bangkok, zou ik een ander hotel kiezen.
Joannes V. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2013
Goed gelegen hotel in de stad van Bangkok

Kamer, uitzicht en een goed bed
7,3
Prima centraal gelegen hotel, naast Cina Town. Met een verrassend restaurant op de 25e verdieping.
Marlous R. (Echt)paren Netherlands, 9 januari 2013
Net hotel met vriendelijk personeel

Prettig dat de fietstout van Co van Kessel hier start
6
Het hotel ligt wat verder van de leuke plekken in de avond.
Emmy K. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2012
goede locatie, fijne spa!

spa!
7,3
Wij zijn hier de eerste 3 nachten na aankomst in thailand verbleven. Hotel heeft een prima locatie in Chinatown, loopafstand naar de watertaxi. De spa in het hotel is voor thaise begrippen prijzig, maar absoluut de moeite en het geld waard! Vanaf hier is het niet gemakkelijk om de skytrain te bereiken, maar er rijden genoeg tuk-tuks rond als je daar zo willen komen.
Cornelis K. (Echt)paren Netherlands, 20 oktober 2012
centraal gelegen hotel

centraal gelegen hotel, goede kwalitiet prijs verhouding, internet op kamer, stille airco
6,7
er was een klein zwembad, geen ontbijt inbegrepen.
Uitgaansleven tip: straat waaraan het hotel ligt
Guido V. (Echt)paren Netherlands, 4 oktober 2012
Goed centraal gelegen Hotel in Chinatown, prima

lekker centraal gelegen
8
Prima Hotel kamer, restaurant is iets minder, je kunt prima overal iets goeds te eten krijgen.
Sightseeing/attracties tip: Co van Kessel fietstoer, perfekt, hoorde wel dat ze komend jaar verhuizen naar een andere lokatie buiten het hotel
Gaby B. Groepen Netherlands, 3 september 2012
alles aanwezig wel verouderd

fantastisch uitzicht
6,7
geluk door n kamer op de 17de verdieping. centraal in chinatown. zwembad biedt niks extra

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Grand China Hotel BangkokGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - SuiteGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - LobbyGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - Hotel interieurGrand China Hotel Bangkok - Koffiehuis/CaféGrand China Hotel Bangkok - Bar/LoungeGrand China Hotel Bangkok - Bar/LoungeGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - Koffiehuis/CaféGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - VergaderruimteGrand China Hotel Bangkok - FitnessruimteGrand China Hotel Bangkok - FitnessruimteGrand China Hotel Bangkok - FitnessruimteGrand China Hotel Bangkok - SpaGrand China Hotel Bangkok - Hotel exterieurGrand China Hotel Bangkok - Hotel exterieurGrand China Hotel Bangkok - Hotel exterieurGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - RestaurantGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - GastenkamerGrand China Hotel Bangkok - ZwembadGrand China Hotel Bangkok - SuiteGrand China Hotel Bangkok - Uitzicht


AS-AGWEB-3A04