Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand Continental Kuching Hotel

Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Kuching stadscentrum, Kuching, Maleisië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 765 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
6,8
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (765)
Sorteer op:
Frederik H. (Echt)paren Netherlands, 28 juli 2014
10 min. Lopen van waterfront

Prijs, zwembad
7
Prima hotel met zwembad. Op 10 minuten lopen van waterfront. Zwembad sluit al om 7 uur.
Rapporteer deze beoordeling
Michel T. (Echt)paren Netherlands, 5 juli 2013
zeer degelijk en betaalbaar hotel

prijs kwaliteit en de centrale ligging
7
zeer degelijk hotel en goed betaalbaar. personeel is behulpzaam het eten is redelijk ruime voldoende voor een drie sterren hotel
Rapporteer deze beoordeling
Raymond M. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 juli 2013
net verzorgd hotel

zwembad aanwezig goed ontbijt vriendelijk personeel
8
2 nachten geslapen in dit hotel. Ligt iets buiten het centrum maar alles is goed te voet te doen lekker zwembadje aanwezig om lekker even in te plonzen
Rapporteer deze beoordeling
Michel T. (Echt)paren Netherlands, 2 juli 2013
zeer degelijk en betaalbaar hotel

prijs kwaliteit en de centrale ligging
6,7
Prima hotel, niet te duur en toch een gunstige centrale ligging. Internet werkt prima op de kamers en het personeel is vriendelijke en behulpzaam. Het ontbijt is redelijk simpel maar het is ook niet een luxe 5 sterren hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Kimberley H. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 8 juni 2010
grand continental kuching hotel

De kamer was netjes, de bedienden waren heel erg vriendelijk en alles was schoon, verder was het gemakkelijk dat de activiteiten via het hotel geregeld konden worden.
6,3
Een goed hotel waarbij de bediening je vriendelijk ontvangt en de kamers groot en schoon zijn. Het ontbijt valt heel erg tegen. Verder is het fijn dat de activiteiten bij het hotel geboekt kunnen worden. Het zwembad was kleiner dan verwacht.
Sightseeing/attracties tip: Houd er rekening mee dat de rivercruise en de orang oetans het beste te doen zijn in de ochtend omdat er dan meer kans is om de dieren te zien.
Rapporteer deze beoordeling
Nico P. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2010
Vriendelijk personeel

vriendelijk personeel
3
Het hotel lijkt in niets op wat bij de foto's op de site van Agoda wordt gepresenteerd. De kamers zijn deprimerend, verouderd, versleten en somber. Op de gangen stinkt het er. Wel werden we uiterst vriendelijk ontvangen bij de receptie maar dat is dan ook het enige pluspunt wat we kunnen bedenken. We hadden voor 4 nachten geboekt maar dat hebben we niet afgewacht: reeds de eerste avond zijn we weer vertrokken naar een prachtig hotel voor dezelfde prijs.
Hotel kenmerken tip: Ga hier niet heen.
Rapporteer deze beoordeling
Yusuf A. Zakelijke reizigers Malaysia, 20 januari 2016
Cheap Convenient Hotel

Reasonably Cheap & Convenient, Not Far from City Centre
6
Rapporteer deze beoordeling
Yusuf A. Zakelijke reizigers Malaysia, 30 december 2015
Convenient Hotel Close to City Centre

Convenient Clean Hotel Close to City Centre
6
Rapporteer deze beoordeling
Liau S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 30 december 2015
Spacious room but location - inconvenience without

Size of the room, cozy bed and helpful ground staff
7,3
This is my first stay in this hotel and i find the room is just nice with cozy and comfortable bed. However the location was not very good as it is not located exactly at the town centre. You really need to rent a car to enable you to visit the main tourist spot in town. The buffet breakfast was not very well presented as the varieties are not enough to cater the tourists' tastebud. Most of the food were cold except the egg corner which we could directly ordered scrambled eggs to be cooked on the spot. Worst is the kitchen staff as we need to check out as early as 4 am, we had informed the ground staff that we, three of us needed our breakfast to be packed. When we checked out, he only packed 1 breakfast which is not enough to cater for three of us. This is really disappointing.
Rapporteer deze beoordeling
Nagamangala R. (Echt)paren India, 27 december 2015
Very good and worth to Money...!

Location, Calmness & Service
8
Very Good
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Grand Continental Kuching Hotel KuchingGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - GastenkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BadkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BadkamerGrand Continental Kuching Hotel Kuching - ReceptieGrand Continental Kuching Hotel Kuching - LobbyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - LobbyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Business Center Grand Continental Kuching Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Continental Kuching Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Continental Kuching Hotel Kuching - ZwembadGrand Continental Kuching Hotel Kuching - ZwembadGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Koffiehuis/CaféGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Koffiehuis/CaféGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Koffiehuis/CaféGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Koffiehuis/CaféGrand Continental Kuching Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Eten en drinkenGrand Continental Kuching Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Continental Kuching Hotel Kuching - ZwembadGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04