Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand Lapa Macau Hotel

956-1110 Avenida da Amizade, Macau City, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 996 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,2
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (996)
Sorteer op:
Paul A. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 25 mei 2015
Geweldig hotel als je reist met kinderen

Zwembad, ligging, Thais restaurant
7,3
Kinderen vermaakten zich prima in zwembad en kids club. De service is ok, al met al prima waar voor je geld.
Rapporteer deze beoordeling
Paul A. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2013
Leuk familiehotel, goed prijs kwaliteit verhouding

het zwembad met glijbaan, dichtbij de Macau ferry en de Kids club
7,7
Het was een prettig verblijf. Onze kinderen vinden het zwembad geweldig. Het enige minpuntje was de langzame service bij het zwembad. Overigens is het personeel zeer vriendelijk.
Rapporteer deze beoordeling
Paul A. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 2 juni 2013
Goed hotel, goede prijs kwaliteit verhouding

Het zwembad, dichtbij goede restaurants, dichtbij de oude stad van Macau. Goede kidsclub
8
Rapporteer deze beoordeling
Adrian P. Groepen Philippines, 1 februari 2016
my security deposit has still not yet been retured

location, cleanliness, accomodatonf staffs
10
Overall stay was good except that thers no free trip from the port unlike other hotels. Also my security depisit has no yet been released for a while now
Rapporteer deze beoordeling
Joe N. (Echt)paren United Kingdom, 21 januari 2016
macua 2016

value for money ,helpfull staff , very clean
9,3
very enjoyable stay
Rapporteer deze beoordeling
Tong S. (Echt)paren Malaysia, 4 januari 2016
Ilocation is a weak point

Luxurious, clean and comfortable
7
Generally good
Rapporteer deze beoordeling
Bee P. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 4 januari 2016
pleasant

staff friendliness, location
7,3
pleasant
Rapporteer deze beoordeling
Hendriyanto S. Groepen Indonesia, 3 januari 2016
Good place to stay

Good location, nice rooms, very fast Wifi
9,7
Grand Lapa is a good place to stay. Although there is no shuttle bus provided, but you can take shuttle bus from Sands hotel to Venetian or Ferry Terminal. It just need 2 minutes walk from Grand Lapa hotel. The room was nice and the wifi was very fast. The staffs were very helpful and can speak English. Easy to check-in and check-out.
Rapporteer deze beoordeling
Loh K. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 3 januari 2016
so-so

very near to Macau Ferry Terminal
5,7
nothing much to say.
Rapporteer deze beoordeling
Guang Z. (Echt)paren China, 29 december 2015
I love the resort, thermal pool, Filipino staffs

Resort, gym, filipino staff
7,3
It was a pleasant stay. I enjoyed the resort so much and the breakfast or course. Filipino staffs are very helpful and the chinese man from housekeeping in 7th flloor is so kind too. Always ask me if i want my room to be cleaned up.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Grand Lapa Macau Hotel MacauGrand Lapa Macau Hotel Macau - TuinGrand Lapa Macau Hotel Macau - LobbyGrand Lapa Macau Hotel Macau - SpaGrand Lapa Macau Hotel Macau - SpaGrand Lapa Macau Hotel Macau - RestaurantGrand Lapa Macau Hotel Macau - RestaurantGrand Lapa Macau Hotel Macau - SpaGrand Lapa Macau Hotel Macau - RestaurantGrand Lapa Macau Hotel Macau - SpaGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel interieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - ZwembadGrand Lapa Macau Hotel Macau - TuinGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel exterieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - RestaurantGrand Lapa Macau Hotel Macau - RestaurantGrand Lapa Macau Hotel Macau - SuiteGrand Lapa Macau Hotel Macau - SuiteGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel exterieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel exterieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - KinderclubGrand Lapa Macau Hotel Macau - VergaderruimteGrand Lapa Macau Hotel Macau - Sport en activiteitenGrand Lapa Macau Hotel Macau - GastenkamerGrand Lapa Macau Hotel Macau - BalzaalGrand Lapa Macau Hotel Macau - BalzaalGrand Lapa Macau Hotel Macau - ZwembadGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel interieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - Hotel exterieurGrand Lapa Macau Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenGrand Lapa Macau Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenGrand Lapa Macau Hotel Macau - Recreatie-faciliteitenGrand Lapa Macau Hotel Macau - FitnessruimteGrand Lapa Macau Hotel Macau - ZwembadGrand Lapa Macau Hotel Macau - FitnessruimteGrand Lapa Macau Hotel Macau - FitnessruimteGrand Lapa Macau Hotel Macau - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08