Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Macau City, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,7

uit 765 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,3
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,1
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (765)
Sorteer op:
David H. (Echt)paren Netherlands, 26 november 2010
Het hotel bij uitstek voor de budget miljonair

Hotel met alles erop en eraan en ongelofelijke ruime en luxe kamers
9
bij aankomst rond half vijf in de middag was de kamer nog niet klaar, dit zou ongeveer een uur duren. voor een dergelijk hotel is dat natuurlijk niet echt acceptabel. na een uurtje te hebben rondgelopen zijn we de kamer op gegaan, dit was het wachten meer dan waard! een enorm oppervlak, enorm bed, enorme badkamer en overal tv's. op het toilet, in de spiegel in de badkamer (ja, het toilet is apart!) en een royale b&o voor het bed, inclusief surround installatie! aan telefoons ook geen gebrek en alles in de minibar was inclusief. de badspullen waren van hermes, de douche is voorzien van een turks stoombad en het bubbelbad is ruim genoeg voor twee personen! het hotel zelf is enorm bling bling, neem een zonnebril mee. aangezien we slechts één nacht verbleven hebben we alleen het buffet kunnen proberen, dit is namelijk iets dat je moet hebben gezien! 60 meter eten uit alle windstreken. het hotel heeft verder nog een sterren restaurant en diverse andere eetgelegenheden, waaronder een 24 uurs restaurant met uitstekende gerechten (dus niet een magnetron hamburger). het casino is zoals elk casino, echter mag hier gewoon gerookt worden (in het hele hotel trouwens).
Winkel tip: Neem een taxi of busje naar het Venetian Casino Hotel, hier bevindt zich een enorm winkelcentrum in Venetiaanse stijl, compleet met grachten en gondels!
Chee K. (Echt)paren Singapore, 17 mei 2016
So so
4,7
Normal
Chong Y. (Echt)paren Singapore, 15 mei 2016
Macao holidays
6
Lisboa Grand hotel, my 5th trip but 2nd time staying at this hotel. The last time was October 2015. I specially requested Lisboa Grand, accomodation 14 & 15 May 2016. Really a fantastic place and location especially for couples. I had my room upgraded to superior king with good view. Although i just got back to Singapore, Lisboa Grand still edge in my memory.
Kuantao H. Zakelijke reizigers Taiwan, 10 mei 2016
Good
6,7
Good
Yiming D. Gezinnen met oudere kinderen China, 4 mei 2016
Nice hotel with nice service
6,7
I traveled with my mom and we booked a room with requirement of non-smoking. When we arrived at there, we were told there was no available non-smoking room and, however, we could get a free upgrade. So we got one with nice view of the north, including the most beautiful urban part and sea. When we left the hotel, we called for a shuttle bus to the pier. We originally expected a normal shuttle bus with a lot of people in, but we got a small van with only a driver. The hotel employee put a platform before the van gate to let us get in easily. I have to say that was awesome.
Zhong X. (Echt)paren Singapore, 30 april 2016
Location and casino
6,3
U2 Chinese restaurant open 24 hours. Services fast and food fresh. Like design of the room.
Weng S. Individuele reizigers Australia, 22 april 2016
Great hotel great location
6,7
Just perfect, everything about this hotel is great, spacious room, bathroom is amazing with stream spa, best location and friendly staff. I love it!
Marylene C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 17 april 2016
I love Grand Lisboa!!
6,3
The room was big enough for the family. We have a room with jacuzzi bath, sauna and steam room. The view was breath taking for you not to check. Bed was comfortable and free drinks. We will go back to Grand Lisboa Hotel.
Ying K. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 17 april 2016
Good
6,7
Ok
Lim Y. (Echt)paren Malaysia, 17 april 2016
Good
6
I love it
1 van 1 beoordeling
Grand Lisboa Hotel MacauGrand Lisboa Hotel Macau - EntreeGrand Lisboa Hotel Macau - Hotel exterieurGrand Lisboa Hotel Macau - LobbyGrand Lisboa Hotel Macau - LobbyGrand Lisboa Hotel Macau - LobbyGrand Lisboa Hotel Macau - Hotel interieurGrand Lisboa Hotel Macau - ZwembadGrand Lisboa Hotel Macau - ZwembadGrand Lisboa Hotel Macau - ZwembadGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - BadkamerGrand Lisboa Hotel Macau - BadkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - GastenkamerGrand Lisboa Hotel Macau - SuiteGrand Lisboa Hotel Macau - BadkamerGrand Lisboa Hotel Macau - SuiteGrand Lisboa Hotel Macau - SuiteGrand Lisboa Hotel Macau - SuiteGrand Lisboa Hotel Macau - Bar/LoungeGrand Lisboa Hotel Macau - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01