of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Kuching Stadscentrum, Kuching, Maleisië 93100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Grand Margherita Hotel Kuching - Executive Lounge Grand Margherita Hotel Kuching - Lobby Grand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieur Grand Margherita Hotel Kuching - Eten en drinken Grand Margherita Hotel Kuching - Executive Lounge Grand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieur Grand Margherita Hotel Kuching - Vergaderruimte Grand Margherita Hotel Kuching - Restaurant Grand Margherita Hotel Kuching - Faciliteiten Grand Margherita Hotel Kuching - Zwembad Grand Margherita Hotel Kuching - Balzaal Grand Margherita Hotel Kuching - Fitnessruimte Grand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieur
Gebied: Kuching Stadscentrum Aantal kamers: 288
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1262 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,8
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (1262)
Sorteer op:
Jozef D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 augustus 2014
Comfortabel hotel; centrale ligging

Ligging aan de rivier ; op loopafstand van het centrum; goede kamers
8,7
Uitstekend. Wij kregen gratis upgrade naar kamers met rivierzicht. Winkels en restaurants vlakbij. "Top Spot" food court ligt op 10 min. loopafstand en is een aanrader als je van vis etc. houdt.
Arjan V. (Echt)paren Netherlands, 29 juli 2014
Fijn hotel met een zwembadje en prima kamers!

Zwembad, schone kamers, ligging
7,3
Goed! Fijne kamers, centraal gelegen en een zwembadje om af te koelen. Uitzicht op de rivier is ook prachtig! Hang het bordje 'niet storen' wel op voordat je gaat slapen! Schoonmakers beginnen vroeg!!
Arjan V. (Echt)paren Netherlands, 25 juli 2014
Prima ligging! Fijne kamers en gratis internet!!!!

Ligging, kamer, prijs
7,7
Prima!
Helen J. (Echt)paren Netherlands, 5 oktober 2013
Comfortabel en vriendelijk

Goed centraal punt vor de bezienswaardigheden in de omgeving
9
Prima
Nicolaas L. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2012
Centraal gelegen hotel aan de Sarawak rivier

Net hotel, centraal gelegen, uitstekend ontbijtbuffet
7,7
Dit hotel is centraal gelegen aan de Sarawak rivier. Prachtig uitzicht over de rivier. Kamers redelijk maar aan een opknapbeurt toe. UItstekende bedden. Een gedeelte van het hotel heeft al gerenoveerde kamers. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijtbuffet meer dan goed. Volop eetgelegenheden in directe omgeving en o.a. recht tegenover een schoon en zeer goedkoop (Asiatisch)food court, waarvoor men wel de rivier moet oversteken. De oversteek is geen probleem en kostte ons 1/2 Ringgit pp. per oversteek.
Sightseeing/attracties tip: Bezoek Orang Oetang rehabilitatie centrum met buslijn K6 (3 Ringgit enkele reis). In november (en waarschijnlijk ook de maanden oktober / december) weinig kans om de dieren te zien -> fruitseizoen! Bako N.P. met buslijn 1 (3,5 Ringgit enkele reis) halte vlakbij hotel. Sarawak Cultural Village er rijdt een minibus voor 20 Ringgit pp. retour. Taxi 120 Ringgit retour.
Mieke H. Groepen Netherlands, 6 augustus 2011
Meer dan prima

ligging, service, prijs-kwaliteit goed!
8
Schone kamers, goede ligging hotel, goede faciliteiten, bezienswaardigheden op loopafstand. Drinken ed in verhouding duur Bij een volgend bezoek aan Kuching zou ik hier weer overnachten.
Sightseeing/attracties tip: Bako np & Semmengoh
Dominique H. (Echt)paren Belgium, 14 juli 2011
Groot, verzorgd stadshotel

Lekker en zeer uitgebreid ontbijt
8,7
verzorgd stadshotel, zeer groot, niet modern, doch wel goed onderhouden. de mensen aan de balie waren zeer vriendelijk en behulpzaam. het hotel is centraal gelegen voor een stadsbezoek. voor boekingen, best via agoda.com, dan krijg je vaak superkortingen. zeer uitgebreid en lekker ontbijt.
Jeng J. Gezinnen met jonge kinderen New Zealand, 23 november 2014
An old hotel with an intention for improvements

1. Centerred location 2. Not bad breakfast 3. Free in room wifi
6
I stayed at the so called "newly renovated" room. The room was actually partially renovated, while the part that wasn't renovated should actually get some work done too, in my opinion. The cleanliness is an issue as there were ants and sticky stains on the desk in the room, probably left from the last customer. An other issue is their car park policy. We had no space to park our car in the hotel's own car park as there were functions going on. We were told to park our car at the car park of the shopping centre next to the hotel which incurred a charge. I think this is pretty unfair and inconvinient for the hotel guests.
Sieng T. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 21 november 2014
Nice room

nice room, clean and great location
8
family with kids , location is at center Kuching. Easy access around Kuching . Easily find nice food around the area.
Geok H. Individuele reizigers Malaysia, 18 november 2014
old and dirty room and many ants around the room.

located in the heart of city.
3
offer cheap room with dirty n old room.but never mention in the internet.You need to add Rm60++For the new renovated room if you want to upgrade .it is dirty tactics which shows you the same photograph in the internet.The furniture is damn old n dirty.and ants is around the bed.luckily only for 1 night and i have sleepless night.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Margherita Hotel Kuching - LobbyGrand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieurGrand Margherita Hotel Kuching - Eten en drinkenGrand Margherita Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieurGrand Margherita Hotel Kuching - VergaderruimteGrand Margherita Hotel Kuching - RestaurantGrand Margherita Hotel Kuching - FaciliteitenGrand Margherita Hotel Kuching - ZwembadGrand Margherita Hotel Kuching - BalzaalGrand Margherita Hotel Kuching - FitnessruimteGrand Margherita Hotel Kuching - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C05