Terug naar hotelinformatie

Goed 7,1
op basis van 747 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 747 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Atsuko S. van Japan
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in februari 2008
Excellent hotel!
Although we arrived at this hotel at midnight, the staff treated us very politely.
Beoordeeld 11 april 2008

H P. van Duitsland
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in maart 2008
Close to Chinatown, a good place to start shopping
Not far to Khaosan Road.
Beoordeeld 02 april 2008

Anthony S. van Verenigde Staten
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2008
Reasonable Hotel
Wish they had a shuttle service.
Beoordeeld 17 maart 2008

Timothy D. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in februari 2008
Nice Rooms
The restaurant on the roof is great for the view but the food is very average - nice to go for a drink after a long day shopping.
Beoordeeld 11 maart 2008

Timothy D. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2008
Junior Suite
The travel agent in the foyer is very helpful.
Beoordeeld 11 maart 2008

Kerstin E. van Zweden
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in februari 2008
Nice hotel
Nice hotel.
Beoordeeld 04 maart 2008

YE T. van China
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in februari 2008
Convenient and good valued stay
Rooms facing the street are noisy at night because of high speed motors. It's interesting that deluxe and superior rooms have two beds, one is single bed and one is double.
Beoordeeld 18 februari 2008

Alexander L. van Canada
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in januari 2008
First time in Bangkok
Worth the stay for budget-minded travellers.
Beoordeeld 08 januari 2008

zhiping C. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2007
If shopping is crucial then this is not for you.
The hotel is on a one-way street which makes going there a wee bit more complicated. Even in a jam, by experience, a taxi will almost always be cheaper than a tuk tuk, and you save yourself from lung cancer with all that heavy exhaust along the busy stretch of Chinatown.
Beoordeeld 05 januari 2008

Karina N. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in december 2007
Very nice
Overall was good.
Beoordeeld 26 december 2007


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: