of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Green Park Boutique hotel

248 Khouving Road, VTE.PO.Box.9698, Sisattanak, Vientiane, Laos (Bekijk kaart)

Boek nu!

Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Badkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Badkamer
Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Badkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Badkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer Green Park Boutique hotel Vientiane - Gastenkamer
Gebied: Sisattanak
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 316 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,5
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (316)
Sorteer op:
Eduard D. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2013
Zeer cofortabel klein hotel met uitstekende servic

Mooie kamers, uitstekend personeel. Uitstekend ontbijt
8,7
Uitstekend verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel, shuttle service naar het centrum.
Kris V. (Echt)paren Belgium, 3 september 2011
Leuk verblijf met geweldige pool

Pool, rooms
8,3
we hebben een goed verblijf gehad in dit hotel. dit was vooral te danken aan het zalige zwembad en de attente staff. ik zou er wel niet het volle tarief voor betalen maar dankzij agoda en anderen kan je hier betaalbaar verblijven. zoals eerder gelezen een groene en rustige oase in een hoofdstad. het hotel ligt op 25 min. wandelen van het centrum maar er is een shuttle die elk uur vertrekt en je komt ophalen waar en wanneer je dat wenst.
Ronald D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 september 2009
Sfeervol en prima hotel

Gastvrijheid personeel Ontbijt Prachtige tuin Goed gelegen Schoon
8,7
Mooi hotel met behulpzame en vriendelijke staf. Je voelt je hier echt nog een gast. Het ontbijt is goed, de kamer is schoon en netjes, maar niet erg groot. Wij hadden een de luxe kamer met een baby. Een babybedje is voorradig. Prachtige tuin met een zwembad. Maar het personeel maakt het verschil, wat een gastvrijheid!
Sightseeing/attracties tip: Dineren bij de Mekong rivier tijdens het ondergaan van de zon is fantastisch. Ga naar het Buddhapark: de moeite waard
Franciscus K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 augustus 2009
Great Green Park!

Echt een vakantiegevoel bij dit hotel! Prachtig complex, mooi zwembad, vriendelijk en service gericht personeel, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, ruime kamer met prachtige badkamer met uitzicht op binnentuin!
8,7
Heel gastvrij ontvangen, ruime kamer van alle gemakken voorzien en met uitzicht op de prachtige tuin en het zwembad. Personeel is zeer vriendelijk vooral 's morgens bij het ontbijt en in het restaurant. Vrij gebruik van Internet, leuke fitness-ruimte, kortom een echt vakantiegevoel overvalt je hier! Ook met kinderen is dit een ideaal hotel! We zijn niet voor niets teruggekomen na Luang Prabang en we waren niet de enigen die dat deden!
Tip: Op loopafstand net voorbij het waterpark zit een leuke overdekte markt waar niet zoveel toeristen komen. Meer voor de dagelijkse dingen maar zeker leuk om rond te kijken!
Franciscus K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 3 augustus 2009
Great Green Park!

Het ultieme vakantie-gevoel met zo'n uitstraling! Fantastisch, behulpzaam en service-gericht personeel. Mooiste zwembad van Vientiane. Heerlijk ontbijtbuffet met mooi uitzicht. Zalige badkamer met uitzicht op eigen binnentuin
8,7
Dit hotel geeft je echt een vakantie-gevoel! De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Wij zijn na een paar dagen Luang Prabang dan ook meteen weer teruggekomen bij Green Park en blijkbaar waren we niet de enigen die na een 1e keer weer kwamen! Zeker voor herhaling vatbaar en verreweg het mooiste hotel van onze vakantie!
Winkel tip: Wanneer je de tuktuk neemt naar het centrum kom je onderweg langs Thalat Sou en de morning market! Een aanrader. Ook de overdekte markt, aan het begin van de straat die niet echt voor toeristen is, is toch erg leuk om overheen te lopen voor de meer dagelijkse dingen!
Maria J. Individuele reizigers Netherlands, 7 juni 2009
goed hotel en sfeervol gebouwd

zeer rustig en vriendelijk en toch nog op wandelafstand naar de markt
9
Eigenlijk ben ik afgezien de restaurantprijzen(ik was in het restaurant de enige gast)heel tevreden.Jammer van verkeerde informatie aparte douche.Het zwembad was super,rustig en schoon,een plaatje.S,avonds was het sprookjesachtig vanaf mijn balkon er ging een grandioze rust uit van het hotel,het personeel deed hun werk zonder geluid als het ware.
Restaurant tip: joma bakerie op 100 meter bij het waterpark,heerlijk en goedkoop
David R. (Echt)paren United Kingdom, 17 september 2014
6 Nights in Vientiane

1, The fantastic staff 2, Lovelly room 3, Great Hotel
10
It was a pleasure to stay at the Green Park Boutique Hotel as the hotel was everything we had hoped for and the wonderful staff were more like friends than workers. The free transfer and pick up service to the town was great and always reliable. We really enjoyed the room and facilities and would highly reccommend this hotel to anyone.
Sineth M. Zakelijke reizigers Cambodia, 16 september 2014
Great rooom

Great room, location and staff
7,7
will back again if I go to Vientiane
Joy R. Individuele reizigers Australia, 15 september 2014
5star prices and rating that was 3star in reality

Bathroom fittings were quite new
4,7
I had been looking forward to my last 2 nights in Laos, in a luxury hotel Sadly, all the pavers surrounding the hotel and on my balcony were filthy. Very limited choice of breakfast Hotel patrons need to call to get f and b service Simply not good enough for '5' star hotel
Christian E. Zakelijke reizigers United Kingdom, 8 september 2014
Beautifiul hotel with incredible gardens

Grounds, Decor and its enhanted feel
7,7
Overall it was excellent, i think they can improve on the breakfast they serve in the morning and also improve on their personal touch with the client. if you want to be left alone and enjoy beautiful surroundings, this place is for you.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Green Park Boutique hotel VientianeGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - BadkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - BadkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - BadkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - BadkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - GastenkamerGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - FitnessruimteGreen Park Boutique hotel Vientiane - LobbyGreen Park Boutique hotel Vientiane - Hotel exterieurGreen Park Boutique hotel Vientiane - FaciliteitenGreen Park Boutique hotel Vientiane - FaciliteitenGreen Park Boutique hotel Vientiane - ZwembadGreen Park Boutique hotel Vientiane - VergaderruimteGreen Park Boutique hotel Vientiane - ZwembadGreen Park Boutique hotel Vientiane - ZwembadGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - FitnessruimteGreen Park Boutique hotel Vientiane - SpaGreen Park Boutique hotel Vientiane - SpaGreen Park Boutique hotel Vientiane - ReceptieGreen Park Boutique hotel Vientiane - ZwembadGreen Park Boutique hotel Vientiane - Hotel exterieurGreen Park Boutique hotel Vientiane - ReceptieGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - SpaGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - VergaderruimteGreen Park Boutique hotel Vientiane - RestaurantGreen Park Boutique hotel Vientiane - SpaGreen Park Boutique hotel Vientiane - EntreeGreen Park Boutique hotel Vientiane - Restaurant


AS-AGWEB-3C07