Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, San Juan gebied, Manila, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2202 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (2202)
Sorteer op:
Sergio V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2015
Greenhills

Aangenaam, fijne locatie vriendelijk staff
7
Rapporteer deze beoordeling
Maarten T. Individuele reizigers Netherlands, 7 april 2013
uitstekend

vriendelijkheid comfortabel bereikbaarheid
8
Rapporteer deze beoordeling
Robert H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 januari 2013
Luxe hotel op super locatie.

Aan het winkel en uitgaans hart van Manila
9,3
Wij hadden een luxe suite: bedkamer en woonkamer plus een luxe badkamer. De suite was 100% verzorgt en proper en eigenlijk te lux i.v.m de prijs p.n. Het hotel is goed verzorgt en het personeel is fantastisch. Het zwembad op het dak van deze wolkenkrabber is ok en geeft je een mooi uitzicht over Manila. Het hotel ligt midden in het shopping center met vele restaurants op steenworp. Voor herhaling vatbaar.
Rapporteer deze beoordeling
Paul G. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 januari 2012
goed hotel

prijs
8,7
geen gratis wifi, geen eten na 22:00 verder goed hotel
Rapporteer deze beoordeling
Frank S. (Echt)paren Netherlands, 4 juni 2010
Greenhills Elan Hotel

dicjht bij winkels
5,3
in de omgeving goed winkelvoorzieningen en resaurants waar je kon eten. Hotel was netjes maar niet byzonder. Kamer was goed ingericht met wel wat dure wifi.geen gebruikgemaakt van diner.
Rapporteer deze beoordeling
Yoojin H. Individuele reizigers South Korea, 19 januari 2016
It was a pretty good hotel

The hotel is very near to go to Greenhills shopping mall and it was clean than I thought. The staffs were friendly and nice!
8
I liked here. Here's room condition was pretty clean than I thought. And staffs were nice. If I go to Manila again, I am gonna choose this hotel again.
Rapporteer deze beoordeling
Expedita P. (Echt)paren Philippines, 13 januari 2016
Very good

Staff ... location...rate
8,7
Overall very god experience
Rapporteer deze beoordeling
Darren M. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 13 januari 2016
It's all about the Location

Location, Location, Location
7,7
Walk across the street to restaurants, shopping, groceries and cinemas. The Hotel itself is neat and tidy, and the staff do a good job of looking after you. Arrived to check in to find our family on different floors despite our request for both rooms to be on same floor. The receptionist made a few changes and had us on the same floor in 10 mins. The air-con didn't work well in one room that we booked, and they replaced the air-con unit within 30 mins. Would stay again.
Rapporteer deze beoordeling
Alvin G. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 3 januari 2016
Great location

Location, distance to shopping center and accommodation
6
Will come back
Rapporteer deze beoordeling
Alvin G. (Echt)paren Philippines, 3 januari 2016
My stay was pleasant

Location, ambiance and big rooms
6
Great
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel exterieurGreenhills Elan Hotel Manila - OmgevingGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - ReceptieGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - UitzichtGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - FitnessruimteGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - FitnessruimteGreenhills Elan Hotel Manila - VergaderruimteGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - SpaGreenhills Elan Hotel Manila - SpaGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel exterieurGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01