Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, San Juan gebied, Manila, Filipijnen 1500

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2261 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (2261)
Sorteer op:
Sergio V. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2015
Greenhills

Aangenaam, fijne locatie vriendelijk staff
7
Rapporteer deze beoordeling
Maarten T. Individuele reizigers Netherlands, 7 april 2013
uitstekend

vriendelijkheid comfortabel bereikbaarheid
8
Rapporteer deze beoordeling
Robert H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 januari 2013
Luxe hotel op super locatie.

Aan het winkel en uitgaans hart van Manila
9,3
Wij hadden een luxe suite: bedkamer en woonkamer plus een luxe badkamer. De suite was 100% verzorgt en proper en eigenlijk te lux i.v.m de prijs p.n. Het hotel is goed verzorgt en het personeel is fantastisch. Het zwembad op het dak van deze wolkenkrabber is ok en geeft je een mooi uitzicht over Manila. Het hotel ligt midden in het shopping center met vele restaurants op steenworp. Voor herhaling vatbaar.
Rapporteer deze beoordeling
Paul G. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 januari 2012
goed hotel

prijs
8,7
geen gratis wifi, geen eten na 22:00 verder goed hotel
Rapporteer deze beoordeling
Frank S. (Echt)paren Netherlands, 4 juni 2010
Greenhills Elan Hotel

dicjht bij winkels
5,3
in de omgeving goed winkelvoorzieningen en resaurants waar je kon eten. Hotel was netjes maar niet byzonder. Kamer was goed ingericht met wel wat dure wifi.geen gebruikgemaakt van diner.
Rapporteer deze beoordeling
Michelle S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 24 april 2016
Great experience
5,3
The room was spacious. It was clean. I was first worried about the airconditioners because of what I've read in the reviews. But I was not disappointed. There were 2 split type aircon in our room. They are all working in excellent condition. I just suggest to add more food options in the breakfast buffet.
Rapporteer deze beoordeling
Gloria I. Individuele reizigers Philippines, 23 april 2016
Poor Room service
4,7
I stayed at ellan for almost 6days apparently the room services was not good ! Bath Towels , face towels ,Bed Sheets and Pillow covers supposedly will change every other day but it so happened room services staff did not ! And the bath room Flooring Rugs it took 5 days before they change it. Until on my last nite stay they took the Face Towels and never give no ones in my room! DiSppointed so much! Also on my 1st day I eat Breakfast at ellan cafe so much Disapponited also on the restaurant staff, they give a table whose uncleaned and I am calling the attention of the waitress they just wipe the table but then never The clean as to be ,and the setting of coffee sugar/ cream my God all of them was used ones! I did stayed April18-24,,2016
Rapporteer deze beoordeling
Josiah W. (Echt)paren United States of America, 23 april 2016
Great value!!
6,7
I took my new fiance here and we really enjoyed our stay. The city view was spectacular and the location was a 2 minute walk from the Greenhills Shopping Center.
Rapporteer deze beoordeling
Brighitte A. (Echt)paren Singapore, 18 april 2016
Excellent
6,3
Excellent location, accessible
Rapporteer deze beoordeling
Patrick G. (Echt)paren Philippines, 15 april 2016
Excellent Stay!
6,3
I love the room you guys gave me so thats 5 star quality. Breakfast is really good. The whole room is the best! Definitely going back when i get back to the philippines!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel exterieurGreenhills Elan Hotel Manila - OmgevingGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - ReceptieGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - UitzichtGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - FitnessruimteGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - FitnessruimteGreenhills Elan Hotel Manila - VergaderruimteGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - BalzaalGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - SpaGreenhills Elan Hotel Manila - SpaGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Recreatie-faciliteitenGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel exterieurGreenhills Elan Hotel Manila - FaciliteitenGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - ZwembadGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - RestaurantGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - Koffiehuis/CaféGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - VergaderruimteGreenhills Elan Hotel Manila - FaciliteitenGreenhills Elan Hotel Manila - ReceptieGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - ReceptieGreenhills Elan Hotel Manila - FitnessruimteGreenhills Elan Hotel Manila - Hotel interieurGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - BadkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - GastenkamerGreenhills Elan Hotel Manila - VergaderruimteGreenhills Elan Hotel Manila - SuiteGreenhills Elan Hotel Manila - Eten en drinken


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05