Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Gunung Merta Bungalows

Jalan Raya Andong 21 Peliatan Ubud Gianyar, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 199 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (199)
Sorteer op:
Joyce R. Individuele reizigers Netherlands, 14 november 2014
Sprookje aan een drukke weg

Mooie tuin, zeer dienstbaar personeel, heerlijk ontbijt!
8,3
Ik heb het hier heerlijk gehad! Aan een drukke weg zit Gunung Merta eenmaal binnen beland je in een prachtige Balinese tuin, veel zeer dienstbaar personeel en heerlijk zwembad. Balkon kijkt uit op "jungle". Wellicht zou de badkamer een opfrisbeurt kunnen gebruiken, maar dat is dan ook t enige. Prijs kwaliteit is geweldig!
Rapporteer deze beoordeling
Lars B. (Echt)paren Netherlands, 15 november 2013
Adembenemend hotel

Kamer, zwembad en binnentuin
9
Voor het hotel moet je een kleine deur en je staat verbaasd waar je dan terecht komt: een oase van groen en stilte. Het hotel is voorzien van prachtige kamers. En vanaf je kamer heb je een geweldig uitzicht over de jungle. Ook het zwembad is heerlijk om in de avonduren te zwemmen. Het is jammer dat er geen foto's van het zwembad zijn geplaatst, want hiermee doen ze zichzelf echt te kort. Enige nadeel is de badkamer. Deze is verouderd en oogt daardoor niet heel schoon. Al is dat geen uitzondering in Indonesie. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Het is een familiebedrijf en dat is te merken door de inzet. Al met al een hotel die wij iedereen zouden aanraden!
Rapporteer deze beoordeling
Chafra B. (Echt)paren Netherlands, 27 september 2012
Wat verouderde homestay maar supergrote kamer

grote kamer
7
Leuke homestay, op het terrein bij een Balinese familie. Volgens mij hebben ze 4 kamers. De kamers zijn erg ruim, maar wel erg gedateerd. Westers toilet en aparte badkamer. Ik vond voornamelijk de badkamer niet erg schoon. Bed was ok maar blijkbaar hebben ze veel kippen ook hanen op het terrein en de omgeving en aangezien je kamer aan de bovenkant open is (dus geen ramen/afsluiting van het puntdak) word je helemaal gek van het gekraai dan echt van 05:00u tot 17:00u nonstop doorgaat. Zelfs met oordopjes!!! Ik zou beter iets dichter bij het centrum verblijven.
Rapporteer deze beoordeling
Erin B. Individuele reizigers Australia, 6 december 2015
Great staff lovely pool, room & gardens

The pool and grounds are lovely & quiet, the staff are really friendly & helpful and room was nice and big
7,3
I really enjoyed my stay for the reasons above. It was a little too hot and far to walk into town but easy & quick on a motor bike. Staff, room & pool were lovely & quiet. I would recommend ear plugs for dogs & ceremonies but I think that is standard in bali. I loved my big room with a big bed and balcony 😊 fan was fine for my month stay in October
Rapporteer deze beoordeling
Kirsty W. Individuele reizigers Australia, 23 oktober 2015
Spacious rooms, nice views, cool.

The size of the room, the view, the pool.
4,3
Unmaintained, dirty rooms. Too far from town to walk. Friendly staff.
Rapporteer deze beoordeling
Pauleen M. (Echt)paren Australia, 17 oktober 2015
Lovely

Location Family run business great pool
6,7
The room was not as grand as was stated on line. Did not have rice paddy view had rubbish filled paddock and a few paw paw trees. Lovely breeze a few mozies.
Rapporteer deze beoordeling
Juss T. (Echt)paren Estonia, 29 juli 2015
Good value stay in quiet location

Staff, balcony, bed
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Joao F. Individuele reizigers Brazil, 30 mei 2015
Good and bad things

Breakfast, architecture and swimming pool
5,7
I had a good stay in Ubud, but many things at Gunung Merta made me feel bad about the hotel. Good things: - Breakfast was awesome - The architecture of the family quarter is very beautiful. Beautiful pool with flowers and ponds around the guest quarter Bad things: - The room was dirty and old. The cleaning staff was not diligent, upper room full of spider webs, swept dirt under the bed, bathroom has never been properly scrubbed, etc. Also they didnt inform that upper windows have no glass nor nets - Seller come EVERY morning around breakfast to sell art and disturb the guests. The prices they present are 10x what it is really worth, and I caught one salesperson trying to sneek into my room.
Rapporteer deze beoordeling
Stephen M. (Echt)paren United States of America, 28 mei 2015
Nice and quiet once you get beyond their gates.

Breakfast, the layout of the place and how quiet it was.
7
We enjoyed our stay, staff was friendly and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Jacob V. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2015
good location

location,
6,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Gunung Merta Bungalows BaliGunung Merta Bungalows Bali - GastenkamerGunung Merta Bungalows Bali - GastenkamerGunung Merta Bungalows Bali - GastenkamerGunung Merta Bungalows Bali - UitzichtGunung Merta Bungalows Bali - BadkamerGunung Merta Bungalows Bali - Hotel interieurGunung Merta Bungalows Bali - ZwembadGunung Merta Bungalows Bali - GastenkamerGunung Merta Bungalows Bali - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08