Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

H10 Berlin Ku'damm Hotel

Joachimsthaler Street 31 - 32, Charlottenburg, Berlijn, Duitsland 10719

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,9

uit 154 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
9,2
Personeel
9,0
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (154)
Sorteer op:
Sander V. Individuele reizigers Netherlands, 2 januari 2015
met weinig woorden: een uiterst goed hotel

badkamer, bedden, en personeel
9
zeer geslaagd!!!!
Rapporteer deze beoordeling
Rina F. (Echt)paren Netherlands, 24 december 2013
Schoon en luxe

Ligging, schoon en rustig
9,3
Uitstekend, rustig en toch heel centraal gelegen. Luxe kamers en een heerlijke sauna
Rapporteer deze beoordeling
Arjan V. (Echt)paren Netherlands, 7 april 2013
Een prettig verblijf met de nodige luxe

Centraal gelegen, dichtbij Kurfurstendamm, Heerlijk ontbijt
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Stamatia K. Zakelijke reizigers Greece, 22 januari 2016
very good hotel, perfect location

big, clean and nice decorated
9,7
very good
Rapporteer deze beoordeling
James D. (Echt)paren United Kingdom, 17 december 2015
Great second stay

Price, cleanliness and room quality
9,7
Second time staying. Would happily come back. There was some work on the room next door 9am to 4pm. We rang the reception and they gave us full information and when we asked for a new room they arranged a new one and offered to transfer our bags for us straight away. Impressed with how quick and easy it was resolved.
Rapporteer deze beoordeling
Ron A. (Echt)paren Israel, 11 oktober 2015
Good location but expensive breakfast

Location, Room comfort, Cleanliness
7,3
The reception staff is luck of formal information. Too Expensive breakfast. Had to pay for late departure after 12:00
Rapporteer deze beoordeling
Mohamed O. (Echt)paren Egypt, 28 september 2015
Very good hotel

Location
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Dessie S. Individuele reizigers United States of America, 24 september 2015
Quiet, clean, contemporary and updated

Good location
10
Rapporteer deze beoordeling
Mary S. Individuele reizigers United States of America, 22 september 2015
Wonderful find

staff, rooms, priviledge lounge
9,7
H10 Berlin met all our expections and more! I have been traveling for over 40 years and always stay in four or five star hotels in Europe. The customer service at this hotel was one of the best I have ever experienced. Rooms were totally quiet, very clean, and quite large. The hotel looks exactly as pictured on the web. I would definitely stay here again if I were to return to Berlin.
Rapporteer deze beoordeling
Wilhelm T. Individuele reizigers South Africa, 5 juli 2015
July 2015

Location, luxury/decor, amenities.
9,7
I only would have loved a coffee making facility, but other than that it was fantastic Thank you very much
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
H10 Berlin Ku’damm Hotel BerlijnH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel interieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Business Center H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel interieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - LobbyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - ReceptieH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel exterieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Bar/LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel exterieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - EntreeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Business Center H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - FitnessruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - GastenkamerH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - SpaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - SpaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Balkon/TerrasH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Balkon/TerrasH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel interieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Hotel exterieurH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - GastenkamerH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - GastenkamerH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - GastenkamerH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - RestaurantH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - GastenkamerH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - VergaderruimteH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlijn - Vergaderruimte


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02