of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

H10 Roma Citta Hotel

35 Amedeo Avogadro Street (formerly 101 Pietro Blaserna Street), Eur & Garbatella, Rome, Italië 00146 (Bekijk kaart)

Boek nu!

H10 Roma Citta Hotel Rome - Receptie H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Restaurant H10 Roma Citta Hotel Rome - Restaurant H10 Roma Citta Hotel Rome - Koffiehuis/Café H10 Roma Citta Hotel Rome - Vergaderruimte H10 Roma Citta Hotel Rome - Vergaderruimte H10 Roma Citta Hotel Rome - Vergaderruimte H10 Roma Citta Hotel Rome - Zwembad H10 Roma Citta Hotel Rome - Entree H10 Roma Citta Hotel Rome - Hotel exterieur H10 Roma Citta Hotel Rome - Zwembad H10 Roma Citta Hotel Rome - Zwembad
H10 Roma Citta Hotel Rome - Gastenkamer H10 Roma Citta Hotel Rome - Gastenkamer H10 Roma Citta Hotel Rome - Gastenkamer H10 Roma Citta Hotel Rome - Badkamer H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Restaurant H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Hotel exterieur H10 Roma Citta Hotel Rome - Entree H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby H10 Roma Citta Hotel Rome - Fitnessruimte H10 Roma Citta Hotel Rome - Lobby
Gebied: Eur & Garbatella Aantal kamers: 181
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 60 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
6,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (60)
Sorteer op:
Jacoba P. Individuele reizigers Netherlands, 28 september 2013
Comfortabel verblijf

Fijne kamer, goed sanitair en goed eten
7,7
Het verblijf was zeer aangenaam . Het restaurant goed en de medewerking van het personeel was prima. Een leuke bar en een comfortabele lounge.
Denise G. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2012
Net hotel voor een lang week end

Zwembad, niet in het overvolle centrum
8,7
Heerlijk genoten van ons verblijf in het hotel. De kamer zijn netjes ingericht en voorzien van alle gemakken. Het zwembad is heerlijk na een hele dag door het schitterende Rome te hebben gelopen. Houd er wel rekening mee dat het hotel een stukje uit het centrum logt. Prima te bereiken per bus of per trein en dan zo'n tien minuten lopen. Ga alleen niet in het restaurant eten. Het is duur en de gerechten zijn niet goed! Echt niet lekker!!! Loop 5 minuten en je kunt heerlijk Italiaans eten bij Retro of iets verderop Risto... Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel! Wijzen je de weg en geven je handige tips! Zoals bijvoorbeeld pas om 3 uur in de middag naar het Vaticaan museum.... Dan kun je direct doorlopen Kortom heerlijk verblijf gehad!
Restaurant tip: Lekker en betaalbaar Italiaans bij Retro... Via Marconi tweede straat
Merijn V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 17 juni 2012
In algemeen goed hotel

Zwembad en ontbijt prima
8,3
bad/douche water loopt in diverse kamers niet weg. dat kan beter in een vier sterren hotel. taxi brengt je overal naar toe voor eur 15 ongeveer. of met shutle bus op een aantal tijdstippen. personeel erg behulpzaam, bv uitprinten boarding tickets. erg compleet ontbijt. aanrader restaurant retro in de buurt. supermarkt vlakbij. stoelen en ligbedden wat schaars in het algemeen maar zwembad erg prettig in zomer. goede bedden, airco, minibar etc.
Irene P. Individuele reizigers Netherlands, 19 februari 2012
comfortabel hotel met goede prijsverhouding

gratis shuttle naar centrum
9
heerlijk verblijf gehad in h10 roma citta hotel. het hotel ligt 3,5km van centrum. zij hebben aantal keren per dag een gratis minibus naar en van het cetrum. en anders is er voor 1 euro de stadsbus die op 5 min lopen stopt. ook vanaf luchthaven is het goed te doen.pak de trein fr1 naar station trastevere, en dan is het 10 min lopen, en anders de bus naar marconistraat, en dan nog max 5 min lopen. heerlijk hotel,nette en schone kamers, voor een goede prijs.
Yat Y. (Echt)paren Netherlands, 25 januari 2012
Strak ingericht hotel met shuttlebus

Locatie, netheid, strakke inrichting, vriendelijke personeel
8
het hotel is mooi en strak ingericht. er is een shuttlebus om de gasten naar het oude stadscentrum te brengen. helaas gaat het slechts maar een paar keer per dag en stopt de dienst veel te vroeg. gelukkig is het openbaar vervoer niet ver van het hotel. op vijf minuten loopafstand ligt de bushalte, met lijn kan je naar het oude stadscentrum rijden. het is aan te bevelen om een 3 daagse all-in kaart voor het openbaar vervoer te kopen voor 11 euro.
Selma H. (Echt)paren United Kingdom, 1 september 2014
Hotel review

Cleanliness, bedroom, shower
8,3
The stay was good however I didnt like how the toilet doors were see through and you could hear everything
Tuan D. Gezinnen met oudere kinderen Sweden, 17 augustus 2014
Amazing hotel!

Service, pool and cleanliness.
9,7
It was great. We got a lot of help, not only when it came to the hotel but also when we needed help finding places in the city. The elevators we're a bit small but other than that they worked just fine. We definitely recommend people to stay at this hotel, you get so much for such a small amount of money.
Robert P. (Echt)paren United Kingdom, 14 augustus 2014
Nice Modern Hotel.

New Hotel, Great Price, and the Roof-Top pool.
8
Lovely Hotel, will stay again when next in Rome.
Tsz M. Groepen Hong Kong, 11 juli 2014
Friendly staff , always wear smile on their face.

, very new , very clean , good parking space
7,7
Excellent , will recommend to friends. Choose this hotel if you are driving along as their parking space is big.
Chloe T. Groepen United Kingdom, 19 juni 2014
Relaxing with great shower and coffee

Shower, coffee and reception staff
8,3
Lovely hotel with beautiful decor and spacious rooms. The shower was particularly nice and the beds were very comfy. The reception staff were particularly friendly and helpful and it was free to leave our luggage after we checked out so we could squeeze in some extra sight-seeing before heading to the airport. We didn't pay for the breakfast buffet as it was quite expensive (although it did look amazing), but the bar staff were kind enough to make us delicious coffee in the morning even though the bar wasn't supposed to open until 12noon. The only downside was that the jacuzzi wasn't heated, the bubbles still worked, but it looked like it might be a bit broken. Apart from that, it was a really lovely stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

H10 Roma Citta Hotel RomeH10 Roma Citta Hotel Rome - ReceptieH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - RestaurantH10 Roma Citta Hotel Rome - RestaurantH10 Roma Citta Hotel Rome - Koffiehuis/CaféH10 Roma Citta Hotel Rome - VergaderruimteH10 Roma Citta Hotel Rome - VergaderruimteH10 Roma Citta Hotel Rome - VergaderruimteH10 Roma Citta Hotel Rome - ZwembadH10 Roma Citta Hotel Rome - EntreeH10 Roma Citta Hotel Rome - Hotel exterieurH10 Roma Citta Hotel Rome - ZwembadH10 Roma Citta Hotel Rome - ZwembadH10 Roma Citta Hotel Rome - GastenkamerH10 Roma Citta Hotel Rome - GastenkamerH10 Roma Citta Hotel Rome - GastenkamerH10 Roma Citta Hotel Rome - BadkamerH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - RestaurantH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - Hotel exterieurH10 Roma Citta Hotel Rome - EntreeH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - FitnessruimteH10 Roma Citta Hotel Rome - LobbyH10 Roma Citta Hotel Rome - Hotel interieurH10 Roma Citta Hotel Rome - VergaderruimteH10 Roma Citta Hotel Rome - BadkamerH10 Roma Citta Hotel Rome - SpaH10 Roma Citta Hotel Rome - RestaurantH10 Roma Citta Hotel Rome - Badkamer

Beoordelingen door klanten - H10 Roma Citta Hotel, Rome

AS-AGWEB-3B05