of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 44
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,4

uit 510 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (510)
Sorteer op:
Benine B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2013
Prima wat betreft prijs

Aardige medewerkers, centraal gelegen en schoon
7,3
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Prima uitvals basis om de stad te verkennen

Ligging in "the old quarter", nabij bezienswaardigheden, vriendelijke staf.
8,7
Erg vriendelijk ontvangen. Prima kamer. Jammer dat er geen uitzicht naar buiten was. Wij hebben daar verder geen last van gehad. Behulpzaam bij het boeken van toers naar halong bay. Bij aankomst in halong bay kregen wij te horen dat de trip geannuleerd was ivm het weer. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het hotel om een alternatief te regelen. Na aandringen een hotel en een dagprogramma aangeboden gekregen. En 80 dollar restitutie. Redelijk opgelost.... Verder erg vriendelijk personeel. Bij terugkomst konden wij zonder problemen de koffers achter laten.
Robert O. Individuele reizigers Netherlands, 13 december 2012
Nieuw hotel op goede locatie

Locatie, faciliteiten
8,7
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een hotel midden in het centrum. De kamers zijn comfortabel, maar wel klein en de mijne ( deluxe) had geen ramen
Sjantal S. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2012
Rustig hotel, goede locatie.

Zeer bekwaam reisburo in huis
9,7
Zeer tevreden, zeker over de dame (phom) die reisadvies geeft en alle trips kan organiseren. Verder heerlijk rustige kamer en een centrale locatie.
Restaurant tip: Green Tangerine
Agatha M. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2012
Uitstekend hotel, goede locatie

Locatie, vriendelijkheid en schone kamer
9,7
Zeer tevreden over dit hotel, omdat de taxidriver ons eerst naar een verkeerd hotel had gebracht (eigen belang, dus let op!!), is dit gecompenseerd door het Hanoi Legacy hotel en is dit verrekend. Keurig!!Zodat wij de 2 de nacht heerlijk hebben kunnen doorbrengen in het Legacy!
Khanh T. (Echt)paren Vietnam, 28 februari 2015
Good experience

Nice room. Clean. Staff are very friendly
9,3
Brian H. Individuele reizigers United States of America, 26 februari 2015
Great room, great location and great staff

Location, room and the staff
10
The staff here was very friendly and helpful! When I arrived they upgraded me to the executive suite for free for a night and for a great deal the second night. The location is right in the middle of the old quarter and was a short walk from everything I needed. The room they upgraded me to was amazing and had a HUGE balcony over looking the street. I would highly recommend staying here to anyone. They arranged a cab for me to and from the airport, exchanged currency for me and helped me book a trip to Halong Bay. The breakfast was also great! Great room, great location and GREAT staff!
Marco L. (Echt)paren Italy, 17 februari 2015
great location

location, quite, price
7
great location in the heart of the hustle and bustle but very quite room. overall it is ok
Oleg O. Individuele reizigers Canada, 15 februari 2015
good hotel for money

location
8,3
Julie H. (Echt)paren United States of America, 13 februari 2015
Oasis in Hanoi!

Service, shower, friendliness!
9,7
We had a great stay. The staff was lovely- everyone. We got hooked up with a great Halong Bay cruise and were able to leave our luggage in the hotel while we went. The tour folks booked an excellent overnight bus company and when the taxi could not get through traffic to pick us up the bellboy ran with us for 1/2 mile of rush hour traffic to get us to the bus. Highly recommend.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie

Beoordelingen door klanten - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

AS-AGWEB-3C04