of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 44
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 495 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (495)
Sorteer op:
Benine B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2013
Prima wat betreft prijs

Aardige medewerkers, centraal gelegen en schoon
7,3
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Prima uitvals basis om de stad te verkennen

Ligging in "the old quarter", nabij bezienswaardigheden, vriendelijke staf.
8,7
Erg vriendelijk ontvangen. Prima kamer. Jammer dat er geen uitzicht naar buiten was. Wij hebben daar verder geen last van gehad. Behulpzaam bij het boeken van toers naar halong bay. Bij aankomst in halong bay kregen wij te horen dat de trip geannuleerd was ivm het weer. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het hotel om een alternatief te regelen. Na aandringen een hotel en een dagprogramma aangeboden gekregen. En 80 dollar restitutie. Redelijk opgelost.... Verder erg vriendelijk personeel. Bij terugkomst konden wij zonder problemen de koffers achter laten.
Robert O. Individuele reizigers Netherlands, 13 december 2012
Nieuw hotel op goede locatie

Locatie, faciliteiten
8,7
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een hotel midden in het centrum. De kamers zijn comfortabel, maar wel klein en de mijne ( deluxe) had geen ramen
Sjantal S. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2012
Rustig hotel, goede locatie.

Zeer bekwaam reisburo in huis
9,7
Zeer tevreden, zeker over de dame (phom) die reisadvies geeft en alle trips kan organiseren. Verder heerlijk rustige kamer en een centrale locatie.
Restaurant tip: Green Tangerine
Agatha M. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2012
Uitstekend hotel, goede locatie

Locatie, vriendelijkheid en schone kamer
9,7
Zeer tevreden over dit hotel, omdat de taxidriver ons eerst naar een verkeerd hotel had gebracht (eigen belang, dus let op!!), is dit gecompenseerd door het Hanoi Legacy hotel en is dit verrekend. Keurig!!Zodat wij de 2 de nacht heerlijk hebben kunnen doorbrengen in het Legacy!
Ying L. (Echt)paren Singapore, 24 januari 2015
Functional and value for money

Location, value for money, cleaniless
9
We booked this from a friend's recommendation and we were not disappointed with it at all. Upon arrival, we had someone attending to us immediately and got upgraded to a family room that is really big and comfortable. Shower facilities were pretty top notch and the bedding/linens/pillows were all comfortable. Breakfast spread was limited but you can get the chef to prepare pho and eggs in the kitchen behind. The staff was very helpful in sharing what we can do around the area. The hotel is well located in the heart of the old quarters, very accessible. We see this as a functional hotel and they got everything right. Even without the upgrade it's definitely very value for money.
Claire T. Individuele reizigers United Kingdom, 23 januari 2015
Great location great staff

The staff were very attentive welcoming and helpful. The entrance was very cheerful and great location
9
Excellent. Would recommend.
Kok Y. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 16 januari 2015
Review of the Hanoi Legacy Hotel

1. The staff were very helpful and kind. 2. The rooms were very comfortable. 3. The shower was very good.
9,3
Our stay was a good stay. Everything was good besides the food for breakfast, most of the food was cold and the drinks were usually quite empty. Overall it was agood stay and I would recommend this hotel to a friend.
Therese W. Groepen Australia, 12 januari 2015
Amazing

The staff are amazing, the location is amazing and the rooms are great
9,7
Amazing
Koon L. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 11 januari 2015
Friendly and helpful staff

Very friendly and helpful staffs, good breakfast
6,3
I was not staying in Hanoi Legacy -Hang bac as i was shifted to Hanoi Legacy - Ngo Gach. I was initially very unhappy with this because i wanted to stay at Hang bac, I think the location is better and the hotel design is nicer. However the staff especially receptionist are just too nice that i decided not to complaint. They are very helpful and responsible. One of the receptionist recommended us to try a very awesome buffet (Sen Tay Ho), it was really good. It was raining that time and it was hard to call a taxi, but the receptionist, even though his working hours had actually ended, went out with us to help us catch a taxi. I am truly impressed by the hotel staff, although I'm not satisfied with the room standard (because i booked for a higher standard room in hang bac), overall I'm satisfied with my stay at hanoi legacy.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie

Beoordelingen door klanten - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

AS-AGWEB-3C04