of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 44
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 445 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (445)
Sorteer op:
Benine B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2013
Prima wat betreft prijs

Aardige medewerkers, centraal gelegen en schoon
7,3
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Prima uitvals basis om de stad te verkennen

Ligging in "the old quarter", nabij bezienswaardigheden, vriendelijke staf.
8,7
Erg vriendelijk ontvangen. Prima kamer. Jammer dat er geen uitzicht naar buiten was. Wij hebben daar verder geen last van gehad. Behulpzaam bij het boeken van toers naar halong bay. Bij aankomst in halong bay kregen wij te horen dat de trip geannuleerd was ivm het weer. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het hotel om een alternatief te regelen. Na aandringen een hotel en een dagprogramma aangeboden gekregen. En 80 dollar restitutie. Redelijk opgelost.... Verder erg vriendelijk personeel. Bij terugkomst konden wij zonder problemen de koffers achter laten.
Robert O. Individuele reizigers Netherlands, 13 december 2012
Nieuw hotel op goede locatie

Locatie, faciliteiten
8,7
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een hotel midden in het centrum. De kamers zijn comfortabel, maar wel klein en de mijne ( deluxe) had geen ramen
Sjantal S. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2012
Rustig hotel, goede locatie.

Zeer bekwaam reisburo in huis
9,7
Zeer tevreden, zeker over de dame (phom) die reisadvies geeft en alle trips kan organiseren. Verder heerlijk rustige kamer en een centrale locatie.
Restaurant tip: Green Tangerine
Agatha M. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2012
Uitstekend hotel, goede locatie

Locatie, vriendelijkheid en schone kamer
9,7
Zeer tevreden over dit hotel, omdat de taxidriver ons eerst naar een verkeerd hotel had gebracht (eigen belang, dus let op!!), is dit gecompenseerd door het Hanoi Legacy hotel en is dit verrekend. Keurig!!Zodat wij de 2 de nacht heerlijk hebben kunnen doorbrengen in het Legacy!
Wai T. Groepen Malaysia, 16 september 2014
Very helpful staff

Helpful staff, friendly staff, clean place
8,3
It was a great experience staying with Legacy. We forgot to request for early check in, the staff were so helpful and relocated us to another Legacy Hotel nearby so that we can take a quick shower and breakfast and catch up with our local tour. The staff were very helpful on the day we checked out as the taxi were late for pick up. They kept on calling the agency so that we won't miss the flight. Really great place to stay and value for money!!
Edgar C. Zakelijke reizigers Singapore, 29 augustus 2014
Hotel Stay

Value, Location and Comfort
9,7
Great. Good value for money
Alan V. Individuele reizigers Australia, 22 augustus 2014
Legacy

Location in old quarter,rooms,staff.
8
.Was not very happy as you can imagin
Li B. Groepen Singapore, 10 augustus 2014
Friendly Staff, Great location

dong xuan night market just around the corner, good service, value for money
9
Knowing that we have only a short day in Hanoi, the staff gave us very useful information on where to visit, where to eat. Dong Xuan night market is just around the corner. A hotel with great location.
Peter M. Individuele reizigers Australia, 8 augustus 2014
Nice but needs work. The staff. Pool. Bed.

Pool. Staff. Bed.
7,3
Very good. I had a lot of interaction with the staff. They loved to talk English with me I was only too happy to talk to them. The new part out back is good but it needs work already. You have to slam the doors to get them to shut which in turn wakes everyone else up.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

AS-AGWEB-3C07