of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractie Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 44
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,4

uit 520 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,9
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (520)
Sorteer op:
Benine B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2013
Prima wat betreft prijs

Aardige medewerkers, centraal gelegen en schoon
7,3
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Prima uitvals basis om de stad te verkennen

Ligging in "the old quarter", nabij bezienswaardigheden, vriendelijke staf.
8,7
Erg vriendelijk ontvangen. Prima kamer. Jammer dat er geen uitzicht naar buiten was. Wij hebben daar verder geen last van gehad. Behulpzaam bij het boeken van toers naar halong bay. Bij aankomst in halong bay kregen wij te horen dat de trip geannuleerd was ivm het weer. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het hotel om een alternatief te regelen. Na aandringen een hotel en een dagprogramma aangeboden gekregen. En 80 dollar restitutie. Redelijk opgelost.... Verder erg vriendelijk personeel. Bij terugkomst konden wij zonder problemen de koffers achter laten.
Robert O. Individuele reizigers Netherlands, 13 december 2012
Nieuw hotel op goede locatie

Locatie, faciliteiten
8,7
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een hotel midden in het centrum. De kamers zijn comfortabel, maar wel klein en de mijne ( deluxe) had geen ramen
Sjantal S. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2012
Rustig hotel, goede locatie.

Zeer bekwaam reisburo in huis
9,7
Zeer tevreden, zeker over de dame (phom) die reisadvies geeft en alle trips kan organiseren. Verder heerlijk rustige kamer en een centrale locatie.
Restaurant tip: Green Tangerine
Agatha M. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2012
Uitstekend hotel, goede locatie

Locatie, vriendelijkheid en schone kamer
9,7
Zeer tevreden over dit hotel, omdat de taxidriver ons eerst naar een verkeerd hotel had gebracht (eigen belang, dus let op!!), is dit gecompenseerd door het Hanoi Legacy hotel en is dit verrekend. Keurig!!Zodat wij de 2 de nacht heerlijk hebben kunnen doorbrengen in het Legacy!
David W. Zakelijke reizigers United Kingdom, 21 maart 2015
Good Hotel - Bad booking site - over charged by 30

Hotel good - see below
6,3
Agoda charged me $225 / night for this hotel. When I arrived I noted that the rack rate was more in the region of $50 / night. This was discussed with the Hotel who stated that this was Agoda's mark up. So much for Agoda advertising at 50% discount, more like 300% mark up.
Venessa G. Groepen South Africa, 16 maart 2015
Central

Location, helpful staff
6,3
Hotel manager also serves as tour booking agent. Do not book your tours through the hotel. Way more expensive. We were told we had booked and paid for a 4 star Halong Bay 3 day trip. Found out it was 3 star. Came back and complained. To her credit she gave us back $50 each which was the difference we had paid for 4star so not really a discount. Night doorman went with us to the Police Station to report a stolen walker after bag was slit in the nearby night market. Another staff member walked with me to find an ATM. Hotel room had no windows, damp smell in room, torn towels. Room was cleaned daily. Staff were friendly and always tried to be helpful. Other hotels in the area are cheaper and also have the similar services. The staff make the difference to this hotel.
Helena A. (Echt)paren Finland, 9 maart 2015
Location

Location, price
7
Location in the Old Quarters is very good. We had a room without window and a bed was too big to so small room. Friendly staff.
Nguyen M. Zakelijke reizigers Vietnam, 6 maart 2015
Good conditions

Location, services
9
Olympia K. (Echt)paren Australia, 1 maart 2015
Nice hotel

Nice hotel-good staff
10

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Nabij attractieHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

AS-AGWEB-3C03