of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gastenkamer Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/Terras Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 44
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 430 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (430)
Sorteer op:
Benine B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juni 2013
Prima wat betreft prijs

Aardige medewerkers, centraal gelegen en schoon
7,3
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Prima uitvals basis om de stad te verkennen

Ligging in "the old quarter", nabij bezienswaardigheden, vriendelijke staf.
8,7
Erg vriendelijk ontvangen. Prima kamer. Jammer dat er geen uitzicht naar buiten was. Wij hebben daar verder geen last van gehad. Behulpzaam bij het boeken van toers naar halong bay. Bij aankomst in halong bay kregen wij te horen dat de trip geannuleerd was ivm het weer. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het hotel om een alternatief te regelen. Na aandringen een hotel en een dagprogramma aangeboden gekregen. En 80 dollar restitutie. Redelijk opgelost.... Verder erg vriendelijk personeel. Bij terugkomst konden wij zonder problemen de koffers achter laten.
Robert O. Individuele reizigers Netherlands, 13 december 2012
Nieuw hotel op goede locatie

Locatie, faciliteiten
8,7
Goede prijs kwaliteitsverhouding voor een hotel midden in het centrum. De kamers zijn comfortabel, maar wel klein en de mijne ( deluxe) had geen ramen
Sjantal S. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2012
Rustig hotel, goede locatie.

Zeer bekwaam reisburo in huis
9,7
Zeer tevreden, zeker over de dame (phom) die reisadvies geeft en alle trips kan organiseren. Verder heerlijk rustige kamer en een centrale locatie.
Restaurant tip: Green Tangerine
Agatha M. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2012
Uitstekend hotel, goede locatie

Locatie, vriendelijkheid en schone kamer
9,7
Zeer tevreden over dit hotel, omdat de taxidriver ons eerst naar een verkeerd hotel had gebracht (eigen belang, dus let op!!), is dit gecompenseerd door het Hanoi Legacy hotel en is dit verrekend. Keurig!!Zodat wij de 2 de nacht heerlijk hebben kunnen doorbrengen in het Legacy!
Julian D. Zakelijke reizigers Malaysia, 19 juli 2014
Pleasantly surprised

Staff, clean rooms and location
9
We were pleasantly surprised when we arrived at the hotel. Only thing I would have an issue is the additional charge of US$5 per person for the twin sharing room, which they should have told us at the time of booking. But considering that the room rates were totally reasonable, the additional surcharge was acceptable. Near the hotel is one of best pho (beef noodles) places that I have tried.
Meng T. Individuele reizigers Malaysia, 18 juli 2014
good

the service, the food and the hotel clean
8
i like this hotel cause the service is good, near to the shopping area, and near to the visiting place
Nurhisham O. Zakelijke reizigers Singapore, 16 juli 2014
SHORT STAY OVER FOR WORK

BIG AND CLEAN ROOM. CENTRALLY LOCATED TO MANY AMENITIES. FUSS FREE.
7,7
NOT BAD. FACADE WAS RATHER HISTORICAL AND ROMAN THEMED. OTHERWISE, NO MAJOR COMPLAINTS. FUSS FREE STAY AND VALUE FOR MONEY.
Julie P. Groepen Australia, 12 juli 2014
Excellent.Luxury hotel for a fraction of the price

Location, Bed/Pillow and shower!
9,7
I chose this hotel for the location, right in the middle of the old quarter in Hanoi. Many Hanoi hotel reviews will often mention the noise, as Hanoi can be a noisy city at night in the old quarter, but there was no noise at all. I stayed in room 204, toward the back of the hotel (not sure what the front rooms were like, but I'd imagine pretty quiet as well). Room was excellent, breakfast was included, bed was huge, pillow was amazing, towels and face washers were excellent quality (I'd had some pretty dodgy towels in Vietnam in similarly priced hotels), elevator was fast, front desk staff were helpful and did whatever they could to help us. Would recommend this hotel.
Sarah Y. Gezinnen met jonge kinderen New Zealand, 10 juli 2014
First night in Vietnam

Fantastic location, helpful staff, great shower
8,7
Staff were very helpful, giving advice and tips without being pushy, room suited our family space to sit, good bathroom and enough space for our three young kids

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel interieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GastenkamerHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/TerrasHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieurHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac, Hanoi

AS-AGWEB-3B06