Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,7

uit 188 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
9,0
Ligging
9,3
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (188)
Sorteer op:
Hans M. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2014
goed hotel, goede bedden

goede bedden, goede service, midden in old centre
8,7
De eerste avondkregen we voor zelfde prijs een upgrade kamer, 4 persoons, mooi en groot de 2e nacht moesten we verkassen naar onzeeigenlijk geboekte kamer van 28 dollar. Kamer prima maar wat aan de krappe kant.Bbadkamer netjes en schoon maar wat gedateerd. Geen apart ontbijtzaaltje, ontbijt is in de lobby wat krapjes aan een ronde tafel. goede prijs/kwaliteitverhouding, algeheel oordeel een 8. Na enkele dagen Sapa wilden we bij boeken maar waren ze vol, en verwezen ons naar zusterhotel Hanoi guesthouse in 85 Ma May Street, dat was nog beter, krijgt een 9,5 van mij
Rapporteer deze beoordeling
Dennis J. (Echt)paren Netherlands, 15 juni 2013
Alles kan je hier gedaan krijgen

Super personeel, heerlijk ruime kamer, goed ontbijt
9,3
Was een heel goed verblijf in dit Hotel. Heb er drie dagen gezeten en had een lake view room. Super ruim voor twee personen. Het personeel was super aardig en je kon heel veel activiteiten via hun boeken. Kortom: Ik kom terug!
Rapporteer deze beoordeling
Anton E. Individuele reizigers Netherlands, 24 maart 2013
prima stadshotel

centrale ligging/prima service
9
Hotel voldeed aan onze verwachtingen is mooi centraal gelegen. Kies wel voor de luxe room deze is namelijk veel groter en gelegen aan de achterzijde met een frans balkon.
Rapporteer deze beoordeling
Anton E. Individuele reizigers Netherlands, 20 maart 2013
prima stadshotel centraal in rustige straat

centrale ligging, rustige straat met leuke restaurants
8,3
Goede ontvangst: bij aankomst bleek een door ons geboekte luxe kamer niet beschikbaar, direct werd ons een alternatief aangeboden in het naast liggende hotel. Goede service adequate receptie, zeer vriendelijk.
Rapporteer deze beoordeling
Marinus R. (Echt)paren Netherlands, 4 september 2012
Het is gewoon een leuk en rustig hotel

Vriendelijke medewerkers . Medewerkers waren erg behulpzaam . Het was meteen een vertrouwt hotel. .
8,3
Het hotel licht mooi gelegen in het oude centrum, ook licht op loopafstand van het meer . Ontbijt was goed,maar waar we zeer over tevreden waren was het vriendelijke personeel, en als je vragen had over tickets ,transvers enz zij zorgden wel dat perfect geregeld was gewoon super. Het is echt een aanrader .
Rapporteer deze beoordeling
Sijmen V. (Echt)paren Netherlands, 7 augustus 2012
Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super vriendelijk en behulpzaam personeel, keuzes uit ontbijt, centraal gelegen
9,3
Erg genoten van de behulpzaamheid en het zeer vriendelijke personeel. Alles werd voor je geregeld tegen zeer redelijke prijzen. Dit heeft ons enorm veel tijd opgeleverd en bovendien plezier. De dames van de receptie zijn goud waard! De kamers zijn netjes en schoon, niet allemaal voorzien van een raam. Zeer centrale ligging ook erg fijn. Leuk restaurant in de buurt.Ontbijt in hotel is prima. Zeer tevreden!
Rapporteer deze beoordeling
Tadashi M. Individuele reizigers Japan, 17 mei 2016
Driver
5,7
friendly and flexable service
Rapporteer deze beoordeling
Jarungjit K. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 16 april 2016
excellent hotel exceeding expectation
6,7
With all the facilities the hotel provides, they are beyond our expectation regarding hotel cleanliness, room space and friendliness of hotel staffs. The location is right at the old quarter area and within walking distance to walking streets and tourist places in Hanoi. I would recommend you to choose this hotel when visiting Hanoi. Two thumbs up.
Rapporteer deze beoordeling
Jarungjit K. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 13 april 2016
value of money, must come back
6
We didn't get the room we booked because the previous customers decided to lengthen their stay. It was the top room we booked, so we had to stay in the much smaller, lower grade room. But the staffs compensated our stay with free airport pickup and were very friendly and helpful. The room was good and we were happy.
Rapporteer deze beoordeling
Sharon W. Zakelijke reizigers Australia, 3 april 2016
Good service the key
6,7
We arrived after 1am on a late flight and having warned the hotel of this, found someone waiting for us to check us in at that late hour. All service when we were at this hotel was pleasant and helpful so I found it surprising that when my young Vietnamese travel companion phoned about her favourite jeans that she'd left in the room's wardrobe, she was asked: "Do you really want them? It will cost you a lot of money for us to post them to you in Ho Chi Minh City." We are hoping to see my friend's jeans again soon.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Hanoi Old Centre Hotel HanoiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Nabij attractieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Nabij attractieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Nabij attractieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Nabij attractieHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BadkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hotel exterieurHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BadkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BadkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BadkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BuffetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BuffetHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hotel interieurHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eten en drinken


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05