Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam 10000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,5

uit 437 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,9
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (437)
Sorteer op:
Kimberly K. (Echt)paren Netherlands, 12 april 2015
Fijn hotel meer zeer goede service

Personeel, service, ligging
7,3
Vanuit onze Sapa tour hebben we ingecheckt in het hotel waardoor we in alle vroegte gelijk de kamer in konden. Je betaald voor early check in 200.000D en je kunt dan ook gelijk ontbijten. Handig om het hotel hier vooraf van op de hoogte te stellen. Het hotel ligt in een zijstraat waardoor je redelijk ben afgeschermd van de drukte op straat en het getoeter op afstand lijkt. De service van het hotel is erg goed. Ik was een dag ziek en zij hebben vanalles geregeld, bananen, gekookte rijst en zijn zelf meegeweest naar een goede apotheker. In de buurt van het hotel liggen een aantal lekkere restaurantjes. Een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Bas S. (Echt)paren Netherlands, 24 januari 2015
Mooi centraal hotel

Locatie, ontbijt
9
Erg mooi hotel wat via Agoda een stuk goedkoper is dan rechtstreeks boeken (20 ipv 60 euro). Ook een fijn onbijtbuffet met veel keuze en een goede locatie in het centrum. Enige nadeel was dat er veel kapot was in de kamer o.a. kluisje, de koelkast en de helft van de stopcontacten.
Rapporteer deze beoordeling
Rittirong K. Zakelijke reizigers Thailand, 23 mei 2016
Good Location , Good Staff
5,7
Value of money, Good Location , Good Staff.
Rapporteer deze beoordeling
Thanh T. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 22 mei 2016
Recommended hotel
6,3
Create
Rapporteer deze beoordeling
Susan S. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 19 mei 2016
Not bad for location
4,7
Good location close to the lake, friendly staffs, clean rooms except our fridge did not work.
Rapporteer deze beoordeling
Matt A. (Echt)paren Australia, 8 mei 2016
Clean rooms and friendly helpful staff
6,7
This hotel is slap bang in the middle of the Hanoi Old Town. Like all hotels most rooms have no windows except for the premium front suites, however the Romance Hotel cleverly puts a false window with bamboo bushes behind them in each room giving the illusion of a window. Plus rooms are a good size. Special mention goes to the very helpful Sally, who can get cheap train tickets and tours - it's worth comparing the prices before booking yourself. Breakfast is hit and miss. Most western food is catered for apart from cereal though. All in all, for the price, this hotel is a bargain and great value.
Rapporteer deze beoordeling
Yuanhui H. Individuele reizigers Taiwan, 28 april 2016
Perfect location & staff
6,3
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Rapporteer deze beoordeling
Shirley J. Groepen Singapore, 6 april 2016
Great location in Old Quarter and very friendly st
6,7
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Rapporteer deze beoordeling
Arthur S. (Echt)paren Australia, 6 maart 2016
Great Location

Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
8,3
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Won S. Individuele reizigers South Korea, 21 februari 2016
1. Kindly Staff

KIND, CLEAN, POSITION
2,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - BuffetHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03