Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Old Quarter, Hanoi, Vietnam 10000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Suite Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinken Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restaurant Hanoi Romance Hotel Hanoi - Lobby Hanoi Romance Hotel Hanoi - Lobby
Gebied: Old Quarter Aantal kamers: 36
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (336)
Sorteer op:
Kimberly K. (Echt)paren Netherlands, 12 april 2015
Fijn hotel meer zeer goede service

Personeel, service, ligging
7,3
Vanuit onze Sapa tour hebben we ingecheckt in het hotel waardoor we in alle vroegte gelijk de kamer in konden. Je betaald voor early check in 200.000D en je kunt dan ook gelijk ontbijten. Handig om het hotel hier vooraf van op de hoogte te stellen. Het hotel ligt in een zijstraat waardoor je redelijk ben afgeschermd van de drukte op straat en het getoeter op afstand lijkt. De service van het hotel is erg goed. Ik was een dag ziek en zij hebben vanalles geregeld, bananen, gekookte rijst en zijn zelf meegeweest naar een goede apotheker. In de buurt van het hotel liggen een aantal lekkere restaurantjes. Een echte aanrader.
Bas S. (Echt)paren Netherlands, 24 januari 2015
Mooi centraal hotel

Locatie, ontbijt
9
Erg mooi hotel wat via Agoda een stuk goedkoper is dan rechtstreeks boeken (20 ipv 60 euro). Ook een fijn onbijtbuffet met veel keuze en een goede locatie in het centrum. Enige nadeel was dat er veel kapot was in de kamer o.a. kluisje, de koelkast en de helft van de stopcontacten.
Kok L. Individuele reizigers Malaysia, 30 juni 2015
Strategic Location

locates right in the middle of the most happening places at Old Quarter. Nice scenery of Hoan Kiem lake. Many foods just around the corner
6,7
Thr aircon will take a while to bet the hot summer day. Overall it is quite a good choice in terms of location
Johnny C. (Echt)paren Singapore, 28 juni 2015
Nice hotel with friendly staff

Location, cleanliness, staff
9,3
Friendly, helpful receptionists especially Lyn and Anna. Breakfasts were simple yet delicious, consisting mostly Vietnamese dishes such as fired spring rolls, fried rice, pomelo and mango salads, pho, etc. Thuy who serves breakfast was very friendly and helpful, readily making noodle soup and omelets for us when requested. So are the bellhops. Location is good as it is just minutes from Hoai Kiem Lake. One can stroll around the whole lake in about an hour. Traffic in Hanoi is horrendous, with motorcycles coming at you from all directions! Cross with care.
Shane K. Individuele reizigers Australia, 25 juni 2015
Great place.

Staff, value,Location
7,3
Always a great stay and the staff are excellent.
Neil M. Groepen United Kingdom, 23 juni 2015
Friendly Boutique Hotel

Friendliness and helpfulness of staff, location, value
9,7
Seo P. (Echt)paren Singapore, 10 juni 2015
0n day 1 I was upgraded to suite room.

Near tourist attraction
7,7
Great
Francesca F. (Echt)paren Italy, 3 juni 2015
really good hotel

amazing staff, good location, clean and nice room, good breakfast
9
Lynn H. Gezinnen met jonge kinderen Myanmar, 29 mei 2015
Friendly staff and location near Hom Kiem Lake.

So closed to Hanoi Famous Hom Kiem Lake.
8
Marcia C. (Echt)paren Australia, 23 mei 2015
Awesome accommodationi

localty, clean, friendly staff
10
Love our stay at Hanoi Romance...this is the only accommodation we stay at when we are in Hanoi...recommend to any traveller

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - SuiteHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - BuffetHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - Lobby


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

HK-AGWEB-2E02