Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam 10000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,5

uit 432 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,9
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (432)
Sorteer op:
Kimberly K. (Echt)paren Netherlands, 12 april 2015
Fijn hotel meer zeer goede service

Personeel, service, ligging
7,3
Vanuit onze Sapa tour hebben we ingecheckt in het hotel waardoor we in alle vroegte gelijk de kamer in konden. Je betaald voor early check in 200.000D en je kunt dan ook gelijk ontbijten. Handig om het hotel hier vooraf van op de hoogte te stellen. Het hotel ligt in een zijstraat waardoor je redelijk ben afgeschermd van de drukte op straat en het getoeter op afstand lijkt. De service van het hotel is erg goed. Ik was een dag ziek en zij hebben vanalles geregeld, bananen, gekookte rijst en zijn zelf meegeweest naar een goede apotheker. In de buurt van het hotel liggen een aantal lekkere restaurantjes. Een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Bas S. (Echt)paren Netherlands, 24 januari 2015
Mooi centraal hotel

Locatie, ontbijt
9
Erg mooi hotel wat via Agoda een stuk goedkoper is dan rechtstreeks boeken (20 ipv 60 euro). Ook een fijn onbijtbuffet met veel keuze en een goede locatie in het centrum. Enige nadeel was dat er veel kapot was in de kamer o.a. kluisje, de koelkast en de helft van de stopcontacten.
Rapporteer deze beoordeling
Yuanhui H. Individuele reizigers Taiwan, 28 april 2016
Perfect location & staff
6,3
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Rapporteer deze beoordeling
Shirley J. Groepen Singapore, 6 april 2016
Great location in Old Quarter and very friendly st
6,7
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Rapporteer deze beoordeling
Arthur S. (Echt)paren Australia, 6 maart 2016
Great Location

Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
8,3
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Won S. Individuele reizigers South Korea, 21 februari 2016
1. Kindly Staff

KIND, CLEAN, POSITION
2,7
Rapporteer deze beoordeling
Stephen O. (Echt)paren Ireland, 17 februari 2016
Good hotel fo rprice

Location, staff, value for money
7,7
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Rapporteer deze beoordeling
Linh T. Groepen Vietnam, 14 februari 2016
Good
5
Good
Rapporteer deze beoordeling
Kah Y. Individuele reizigers Malaysia, 7 februari 2016
New hotel and clean hotel.

New. Lift. Clean
7,7
Had a wonderful stay here. The hotel is rather new. Lift available. Adequate breakfast. Good room size. appreciate the windows facing the ventilation shafts as they try their best to provide this being in the old quarters where the houses are usually long with limited window space. Clean bathroom and house keeping do come in daily for replenishing stuffs in the room. Location in the heart of old quarters.
Rapporteer deze beoordeling
Waris C. Individuele reizigers Thailand, 7 februari 2016
Location, Clean room
5,7
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - BuffetHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - Eten en drinkenHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurantHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Romance Hotel Hanoi - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01