of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 38
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 694 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (694)
Sorteer op:
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2013
Degelijk, vriendelijk personeel.

Schoon
7
De foto's op de site zien er goed uit, wat je niet ziet is echter dat je midden in de 'Old Town' van Hanoi zit. De kamers hebben verder geen uitzicht. Dat is zowel een plus als minpunt. Het is vrijwel onmogelijk om op een normale manier te lopen in de omgeving (alle stoepen zijn bezet door handelaren, scooters en bierdrinkers), het is op 5 minuten van de turtle lake. Het is maar wat je leuk vindt. Het hotel (en dit gebied van Hanoi in het algemeen) is redelijk af te raden als je graag wandelt zonder allergische aanvallen van de luchtverontreiniging en elke 10 meter aan een russische roulette (het scooterverkeer) onderworpen te worden bij het oversteken. De keuzen bij het ontbijt is redelijk beperkt, en de ontbijtruimte kan een opknapbeurt gebruiken. Desondanks is het hotel best goed gezien wat je ervoor betaalt.
Van S. Groepen Netherlands, 5 januari 2013
Leuk hotel en service met een glimlach

best location en makkelijk bereikbare
9,3
mensen in dit hotel gaf heel goed service en heel vriendelijk. Vooral breakfast was heelgoed in vergelijk met een ander hotel
Willem F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 augustus 2012
Super locatie! Zeer vriendelijk staff.

Je loopt hotel uit en zit meteen in het drukke en gezellige centrum. Excursies geboekt en zeer goede en eerljike adviezen gekregen. Kamers prima. We kregen gratis upgrate naar luxere kamers.!
8
Zeer goed uitgangspunt om je vakantie in Vietnam te beginnen. Schoon hotel,ontbijt wat sober maar prima. Kamers groot en van alle gemakken voorzien. Labtop op de kamers dus dat was ook erg lekker. Je moet toch altijd weer een volgend verblijf boeken. We hebben excursies daar geboekt en hadden er een goed gevoel bij dat alles grondig werd besproken wat je ging doen. Geen nare verrassingen dus. Leuke tips gekregen. Een aanrader!
Jolie W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juli 2012
Super behulpzame bediening, alleen geen raam

dichtbij oud hanoi, het meer, zeer centraal. Goede oprechte medewerkers
8,7
Service was super, heb er 1 nacht overnacht en kom er steeds terug om rugzak te stallen. Heb Halong Bay geboekt + de nachttrein en de nachtbus. Erg behulpzame mensen. Kamers zijn schoon en met airco. Prima verblijf.
V.T. L. Individuele reizigers Netherlands, 25 januari 2012
Hotel OK but smell of Kitchen

location
5,3
Hotel room smell of kitchen every morning.. very oily smell.. The only positive thing about this hotel is its location..
Sightseeing/attracties tip: Hop on a cyclo for a tour, very cheap!
Tham M. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 7 december 2014
Best comfort and value Hotel in Old Quarter

Hotel with good locstion,friendly and helpful staffs
9,3
We enjoy our 3 nites stay especialy Ms Anna Nuyuen who had provide us valuable info on food and get around.Will come back again
Lai D. (Echt)paren United States of America, 14 november 2014
Nice new hotel

Newer hotel, clean , comfortable , service good
8,3
We were upgraded to a large Deluxe room ; we left early for a tour at 06am, the staff packed us a decent breakfast to go before the restaurant opened; the breakfast buffet was good. This is a new hotel, comfortable, nice bathroom.
Curtis N. Zakelijke reizigers United States of America, 13 november 2014
Enjoyed the stay

Good staff, good value, great location
9,7
I have stayed at the Hanoi Royal View several times and have never been disatisfiec. The helpful staff do a good job of taking care of the various areas in the hotel and especially the rooms.
Acorda A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 9 november 2014
good location for shopping and walking

the location...the staff and the room
9,3
Hanoi Royal View Hotel has a good location for shopping and walking around the district. The staff were accomodating, friendly and can speak english. The food was fine but they need to refill so that we can also eat the foods that they serve. The room was nice but the towels need to be replace since it is torn. There was no window were we can open since the structure of the building was within the commercial area and there are no space around the hotel. The promotion at the internet was appealing but not at the actual hotel. The cost of the hotel is good for a budget and affordable trip. It is recommendable to other tourists who would wish to visit hanoi in the future. We are looking forward to visit vietnam and we wanted to stay in the same hotel. As a tourism officer i would recommend that some vietnamese should welcome tourists in a nice way because it speaks about the whole country not as an individual. Thanks. GOD bless
Khai J. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 8 november 2014
budget hotel

location, strong wifi, budget
5,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A02