Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 750 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (750)
Sorteer op:
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2013
Degelijk, vriendelijk personeel.

Schoon
7
De foto's op de site zien er goed uit, wat je niet ziet is echter dat je midden in de 'Old Town' van Hanoi zit. De kamers hebben verder geen uitzicht. Dat is zowel een plus als minpunt. Het is vrijwel onmogelijk om op een normale manier te lopen in de omgeving (alle stoepen zijn bezet door handelaren, scooters en bierdrinkers), het is op 5 minuten van de turtle lake. Het is maar wat je leuk vindt. Het hotel (en dit gebied van Hanoi in het algemeen) is redelijk af te raden als je graag wandelt zonder allergische aanvallen van de luchtverontreiniging en elke 10 meter aan een russische roulette (het scooterverkeer) onderworpen te worden bij het oversteken. De keuzen bij het ontbijt is redelijk beperkt, en de ontbijtruimte kan een opknapbeurt gebruiken. Desondanks is het hotel best goed gezien wat je ervoor betaalt.
Rapporteer deze beoordeling
Van S. Groepen Netherlands, 5 januari 2013
Leuk hotel en service met een glimlach

best location en makkelijk bereikbare
9,3
mensen in dit hotel gaf heel goed service en heel vriendelijk. Vooral breakfast was heelgoed in vergelijk met een ander hotel
Rapporteer deze beoordeling
Willem F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 augustus 2012
Super locatie! Zeer vriendelijk staff.

Je loopt hotel uit en zit meteen in het drukke en gezellige centrum. Excursies geboekt en zeer goede en eerljike adviezen gekregen. Kamers prima. We kregen gratis upgrate naar luxere kamers.!
8
Zeer goed uitgangspunt om je vakantie in Vietnam te beginnen. Schoon hotel,ontbijt wat sober maar prima. Kamers groot en van alle gemakken voorzien. Labtop op de kamers dus dat was ook erg lekker. Je moet toch altijd weer een volgend verblijf boeken. We hebben excursies daar geboekt en hadden er een goed gevoel bij dat alles grondig werd besproken wat je ging doen. Geen nare verrassingen dus. Leuke tips gekregen. Een aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Jolie W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juli 2012
Super behulpzame bediening, alleen geen raam

dichtbij oud hanoi, het meer, zeer centraal. Goede oprechte medewerkers
8,7
Service was super, heb er 1 nacht overnacht en kom er steeds terug om rugzak te stallen. Heb Halong Bay geboekt + de nachttrein en de nachtbus. Erg behulpzame mensen. Kamers zijn schoon en met airco. Prima verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
V.T. L. Individuele reizigers Netherlands, 25 januari 2012
Hotel OK but smell of Kitchen

location
5,3
Hotel room smell of kitchen every morning.. very oily smell.. The only positive thing about this hotel is its location..
Sightseeing/attracties tip: Hop on a cyclo for a tour, very cheap!
Rapporteer deze beoordeling
Lee H. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 6 januari 2016
Can be better

location, convenience, room size
5
The staff able to address me by my name, I am impressed. The room is near the lift, so it is very noise for me and I was not able to sleep well. The breakfast starts at 6.30am where my tour guide needs to fetch me to sapa at 6.30am. I was taking my breakfast in a rush. The coffee was not ready. The staff who slept in the sofa still not packed yet. The staff were not friendly when my tour guide talked to him. They need to smile more.
Rapporteer deze beoordeling
Felicia C. Groepen Singapore, 20 december 2015
Good Location

Clean, Comfort, Nice
7,7
I was being upgraded to Royal View Room, room very spacious with living hall and balcony. Breakfast provided with few choices in buffet style. Location is right at Old Quarter area, a lot shops located around hotel area.
Rapporteer deze beoordeling
Felicia C. Groepen Singapore, 20 december 2015
Old Quarter Area

Good, convenient and easy access
7,7
The location is good with shops, eatery, mini-mart around, right at Old Quarter area. There is lift access to every floor, no worry of carry big luggage. Breakfast with few choices provided, by buffet style.
Rapporteer deze beoordeling
Felicia C. Groepen Singapore, 20 december 2015
Costly Phone Bill

Comfort and Good Bed
7
I have a group of 22 people stayed in this hotel for 1 night, 1st time we stay at this hotel. Some of our luggage with donation items are places at lobby one corner which we don't need to bring up to our rooms for next day check out. The porters are being nice to help us to load up our luggage to the 2 vans. Few hours later I got a call from hotel said that we had taken other people luggage with us which we already half way on high way towards Sapa. Lucky was, the vehicle will return back to Hanoi city upon release us at Sapa and get the luggage returned back to hotel. The hotel staffs should not had mixed up our luggage and others by loading all up into the vehicle and that caused us not enough seats for all 22 of us. Cos the 6 luggage are big bulky and I incurred with high phone bill due to their numerous of call to my mobile. I did see there are other luggage laid around the lobby belong to some guests waiting to check in or temporary storage for their late departure. It would be good if the hotel use a net or marking on the luggage in case wrongly taken. Overall the stay is good, however due to their oversight on handling the luggage, I have to minus on the rating.
Rapporteer deze beoordeling
Kai E. Individuele reizigers Malaysia, 30 november 2015
satisfied

attentive staff,location,dining
7,7
Reception have a cute vietnamese girl when i check in.The hotel located at busy street and nearby hoan keam lake.The breakfast provided by hotel acceptable,i will stay back if i visit again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - LobbyHanoi Royal View Hotel Hanoi - LobbyHanoi Royal View Hotel Hanoi - BadkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05