Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 38
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 651 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (651)
Sorteer op:
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2013
Degelijk, vriendelijk personeel.

Schoon
7
De foto's op de site zien er goed uit, wat je niet ziet is echter dat je midden in de 'Old Town' van Hanoi zit. De kamers hebben verder geen uitzicht. Dat is zowel een plus als minpunt. Het is vrijwel onmogelijk om op een normale manier te lopen in de omgeving (alle stoepen zijn bezet door handelaren, scooters en bierdrinkers), het is op 5 minuten van de turtle lake. Het is maar wat je leuk vindt. Het hotel (en dit gebied van Hanoi in het algemeen) is redelijk af te raden als je graag wandelt zonder allergische aanvallen van de luchtverontreiniging en elke 10 meter aan een russische roulette (het scooterverkeer) onderworpen te worden bij het oversteken. De keuzen bij het ontbijt is redelijk beperkt, en de ontbijtruimte kan een opknapbeurt gebruiken. Desondanks is het hotel best goed gezien wat je ervoor betaalt.
Van S. Groepen Netherlands, 5 januari 2013
Leuk hotel en service met een glimlach

best location en makkelijk bereikbare
9,3
mensen in dit hotel gaf heel goed service en heel vriendelijk. Vooral breakfast was heelgoed in vergelijk met een ander hotel
Willem F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 augustus 2012
Super locatie! Zeer vriendelijk staff.

Je loopt hotel uit en zit meteen in het drukke en gezellige centrum. Excursies geboekt en zeer goede en eerljike adviezen gekregen. Kamers prima. We kregen gratis upgrate naar luxere kamers.!
8
Zeer goed uitgangspunt om je vakantie in Vietnam te beginnen. Schoon hotel,ontbijt wat sober maar prima. Kamers groot en van alle gemakken voorzien. Labtop op de kamers dus dat was ook erg lekker. Je moet toch altijd weer een volgend verblijf boeken. We hebben excursies daar geboekt en hadden er een goed gevoel bij dat alles grondig werd besproken wat je ging doen. Geen nare verrassingen dus. Leuke tips gekregen. Een aanrader!
Jolie W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juli 2012
Super behulpzame bediening, alleen geen raam

dichtbij oud hanoi, het meer, zeer centraal. Goede oprechte medewerkers
8,7
Service was super, heb er 1 nacht overnacht en kom er steeds terug om rugzak te stallen. Heb Halong Bay geboekt + de nachttrein en de nachtbus. Erg behulpzame mensen. Kamers zijn schoon en met airco. Prima verblijf.
V.T. L. Individuele reizigers Netherlands, 25 januari 2012
Hotel OK but smell of Kitchen

location
5,3
Hotel room smell of kitchen every morning.. very oily smell.. The only positive thing about this hotel is its location..
Sightseeing/attracties tip: Hop on a cyclo for a tour, very cheap!
John J. Groepen Mongolia, 21 juni 2014
Average hotel

close to the shopping district, clean, spacious
7,7
The hotel is super close to Hang Dao where most shopping stalls are found. The family room that we were given was spacious. However, for some reasons, the airconditioning in the room was not working well. Breakfast... soso
Reid W. (Echt)paren United States of America, 18 juni 2014
Service With a Smile

accommodating staff, spacious rooms, clean
8,7
On our third trip to Hanoi, we had booked two couple rooms at this hotel, which is located on "shoe street" of the old quarter, near the lake. When we arrived, we were surprised to find out that both of our rooms had been upgraded at no additional cost, one of which was to a top floor suite. Despite being on a busy street, the rooms were very quiet. The rooms were also very clean and stylish, with a thick duvet that was cozy to crawl under. The rooms come with an easy-to-use safe, large-screen television and an electric kettle. Breakfast was served buffet style and there was adequate and basic food that would be expected in SE Asia. The highlight of our stay was the staff at Royal View. They were knowledgeable, kind, welcoming and accommodating, even when we ordered food to the hotel late at night and repeatedly asked to refill our water bottles with their filtered water. The hotel is located close to the lake, but does not offer a view of it. However, there is plenty to be seen on the streets of the Old Quarter and the lake itself is less than 3 minutes away by foot. Overall, we would highly recommend Royal View for their hospitality, location and affordable price for the room quality. When we return to Hanoi, we will definitely stay here again!
Euquin T. Groepen Singapore, 13 juni 2014
Value for money, centrally located.

Clean, location is good and reasonably quiet.
8
It was comfortable and clean. Great place to stay for couples
Willem J. (Echt)paren Netherlands, 7 juni 2014
Comfortable hotel, easy access to old part of town

Location, staff and room comfort
8,3
We found it a nice comfortable hotel at a very good location. Just walk out and you're in the middle of the old town with all the lovely shops and bars. The staff spoke good English and was very helpful.
Siew Y. Groepen Malaysia, 4 juni 2014
Centrally located , helpful staff and clean envir

Good location , friendly staff , Internet access
8
Definitely will choose royal hanoi when I travel to hanoi again

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A08