of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Buffet Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 38
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 658 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (658)
Sorteer op:
Hendrik T. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2013
Degelijk, vriendelijk personeel.

Schoon
7
De foto's op de site zien er goed uit, wat je niet ziet is echter dat je midden in de 'Old Town' van Hanoi zit. De kamers hebben verder geen uitzicht. Dat is zowel een plus als minpunt. Het is vrijwel onmogelijk om op een normale manier te lopen in de omgeving (alle stoepen zijn bezet door handelaren, scooters en bierdrinkers), het is op 5 minuten van de turtle lake. Het is maar wat je leuk vindt. Het hotel (en dit gebied van Hanoi in het algemeen) is redelijk af te raden als je graag wandelt zonder allergische aanvallen van de luchtverontreiniging en elke 10 meter aan een russische roulette (het scooterverkeer) onderworpen te worden bij het oversteken. De keuzen bij het ontbijt is redelijk beperkt, en de ontbijtruimte kan een opknapbeurt gebruiken. Desondanks is het hotel best goed gezien wat je ervoor betaalt.
Van S. Groepen Netherlands, 5 januari 2013
Leuk hotel en service met een glimlach

best location en makkelijk bereikbare
9,3
mensen in dit hotel gaf heel goed service en heel vriendelijk. Vooral breakfast was heelgoed in vergelijk met een ander hotel
Willem F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 augustus 2012
Super locatie! Zeer vriendelijk staff.

Je loopt hotel uit en zit meteen in het drukke en gezellige centrum. Excursies geboekt en zeer goede en eerljike adviezen gekregen. Kamers prima. We kregen gratis upgrate naar luxere kamers.!
8
Zeer goed uitgangspunt om je vakantie in Vietnam te beginnen. Schoon hotel,ontbijt wat sober maar prima. Kamers groot en van alle gemakken voorzien. Labtop op de kamers dus dat was ook erg lekker. Je moet toch altijd weer een volgend verblijf boeken. We hebben excursies daar geboekt en hadden er een goed gevoel bij dat alles grondig werd besproken wat je ging doen. Geen nare verrassingen dus. Leuke tips gekregen. Een aanrader!
Jolie W. Individuele reizigers Netherlands, 9 juli 2012
Super behulpzame bediening, alleen geen raam

dichtbij oud hanoi, het meer, zeer centraal. Goede oprechte medewerkers
8,7
Service was super, heb er 1 nacht overnacht en kom er steeds terug om rugzak te stallen. Heb Halong Bay geboekt + de nachttrein en de nachtbus. Erg behulpzame mensen. Kamers zijn schoon en met airco. Prima verblijf.
V.T. L. Individuele reizigers Netherlands, 25 januari 2012
Hotel OK but smell of Kitchen

location
5,3
Hotel room smell of kitchen every morning.. very oily smell.. The only positive thing about this hotel is its location..
Sightseeing/attracties tip: Hop on a cyclo for a tour, very cheap!
Wipawee T. (Echt)paren Thailand, 20 juli 2014
great location,friendlt staff and clean hotel

staffs,room and service
10
I had a great stay at this hotel,the room was nice,clean and spacious,I booked the superior room and was upgraded to deluxe room.nice touch.all staffs here were so friendly and helpful from the bellman to manager,they welcomed me with smile whenever I came back from outside,they guided me where to go and what to do in hanoi and around. Also good location,2 minutes walk to Hoan Kiem Lake,Ngoc Son Temple...
Amanda C. Zakelijke reizigers Australia, 20 juli 2014
Great Service

location,room and staff
10
good hotel to compare with the price we paid,great service.we paid about 35$ for the room and we enjoyed our stay here very much.nice staffs,delicious breakfast,clean room.the location is in the middle of old quarter,very easy to access to all beautiful places.highly recommend this lovely hotel
Kinya O. Groepen Japan, 14 juli 2014
Terrible pick up service

Free upgrade
5
I waited 40 minutes for my pick up at the airport and nobody came. Therefore I had to get a taxi myself and paid the foreigner price. What an awesome experience!! I totally recommend this hotel for for those who request the pick up service!!
Wut U. (Echt)paren Thailand, 13 juli 2014
few good

Fast check-in and check-out
7,7
Near Night market and Huakiaem Lake
John J. Groepen Mongolia, 21 juni 2014
Average hotel

close to the shopping district, clean, spacious
7,7
The hotel is super close to Hang Dao where most shopping stalls are found. The family room that we were given was spacious. However, for some reasons, the airconditioning in the room was not working well. Breakfast... soso

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - BuffetHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - GastenkamerHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C02