of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 558 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,1
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (558)
Sorteer op:
Catharina E. Groepen Netherlands, 5 januari 2015
Serenity it is!

Fijne verzorgde kamer, super aardig personeel en goede tip voor resaturant
9,3
Bryan V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2014
Prijs/kwaliteit Prima. Wel harde bedden

personeel behulpzaam en vriendelijk. Hygiëne is prima. Keuzemenu ontbijt
7
Prima verblijf. Het is goedkoop, verwacht er niet veel van. Goede gastvrijheid en schone kamer. Behulpzaam met citymap en tours
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Heerlijk hotel in het oude centrum

Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Behulpzaam perrsoneel.
10
We kwamen aan met de nachttrein. Uiteraard namen we een taxi met meter. De taxichauffeur heeft ons een sightseeing van de stad gegeven alvorens ons bij het hotel af te zetten. Hier trapten we niet in, we wisten dat het hotel vlak bij het station lag. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam bij het conflict geweest. Eerlijkheid had de taxichauffeur veel tijd en gedorven inkomsten gescheeld. Ook bij het verdere verblijf in Hanoi is het personeel zeer behulpzaam geweest met tips, we hadden een heerlijke ruime kamer, het hotel is schoon. 's Morgens een lekker ontbijtje.
Sightseeing/attracties tip: Het Mausoleum van Ho Chi Minh is alleen in het weekend open, 's morgens van 9 tot 11 uur !! Bij het Militair Historisch Museum is de tekst helaas alleen in het Vietnamees weergegeven.
Maria R. (Echt)paren Philippines, 30 maart 2015
a hidden gem in Hanoi

the breakfast, the great service and location
8,3
The room had all the basic needs, quite simple. Value for money. I really did enjoy the breakfast but what I love about this hotel is the service. Even if we arrived at around 1 am, their front desk manager/officer still accommodated us. He made sure we settled in comfortably. During check-out, since we were trying to catch the bus to Halong Bay, they called the tour office for us. I like the location, quite accessible to the restos, cafes and other tourist spots in the Old Quarters. :)
Elodie J. (Echt)paren France, 29 maart 2015
Very pleasant stay !

Room clean and comfortable, nice staff, good value for money
9,7
We stayed 3 nights at the Hanoi Serenity hotel and we really enjoyed it ! For 13 dollars, we had a nice double room with a real and beautiful bathroom. Staff was very helpful. Breakfast is also very good. Nothing special to say, but we really liked our stay and we think it's a good value for money.
Eleanor M. Groepen Philippines, 23 maart 2015
Very affordable hotel

Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
9
Stay was awesome for the price
Matthew R. (Echt)paren United States of America, 11 maart 2015
Cute

Location comfort cleanliness
8,3
I enjoyed it my stay. One of the better budget places I have ever been.
Hung N. Groepen Vietnam, 27 februari 2015
Good hotel

Friendly staff, good location, clean
7,7
These staffs are friendly & support. Room is also clean & comfortable. More than my expectation for this range of price. Good to try!
Suhyun C. Groepen United States of America, 24 januari 2015
poor bed condition, couldnt sleep well,

cheap
5,3
Taryn I. (Echt)paren Australia, 3 januari 2015
A nice little place to stay

Location - in a safe area, Breakfast - yummy & fast service, Staff - happy to answer any questions/provide guidance
9,7
Nice and relaxing

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04