Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 725 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (725)
Sorteer op:
Thommy S. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2016
Prima

Schoon, goedkoop, lekker ontbijt
9,3
Niet ingaan op de excursies die ze proberen te verkopen bij het in checken.. Op straat bij reisagenten is het 3 keer zo goedkoop..
Rapporteer deze beoordeling
Catharina E. Groepen Netherlands, 5 januari 2015
Serenity it is!

Fijne verzorgde kamer, super aardig personeel en goede tip voor resaturant
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Bryan V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2014
Prijs/kwaliteit Prima. Wel harde bedden

personeel behulpzaam en vriendelijk. Hygiëne is prima. Keuzemenu ontbijt
7
Prima verblijf. Het is goedkoop, verwacht er niet veel van. Goede gastvrijheid en schone kamer. Behulpzaam met citymap en tours
Rapporteer deze beoordeling
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Heerlijk hotel in het oude centrum

Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Behulpzaam perrsoneel.
10
We kwamen aan met de nachttrein. Uiteraard namen we een taxi met meter. De taxichauffeur heeft ons een sightseeing van de stad gegeven alvorens ons bij het hotel af te zetten. Hier trapten we niet in, we wisten dat het hotel vlak bij het station lag. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam bij het conflict geweest. Eerlijkheid had de taxichauffeur veel tijd en gedorven inkomsten gescheeld. Ook bij het verdere verblijf in Hanoi is het personeel zeer behulpzaam geweest met tips, we hadden een heerlijke ruime kamer, het hotel is schoon. 's Morgens een lekker ontbijtje.
Sightseeing/attracties tip: Het Mausoleum van Ho Chi Minh is alleen in het weekend open, 's morgens van 9 tot 11 uur !! Bij het Militair Historisch Museum is de tekst helaas alleen in het Vietnamees weergegeven.
Rapporteer deze beoordeling
Mary F. (Echt)paren Ireland, 25 mei 2016
Satisfactory
4,3
Lovely breakfasts, very helpful staff, just a disappointing room. There was mould in our bathroom and holes in our bedsheets as well as in the bed frame.
Rapporteer deze beoordeling
Mark C. Individuele reizigers United States of America, 21 mei 2016
Enjoyed my stay, highly recommend!
4
Nice hotel , good location, friendly staff.
Rapporteer deze beoordeling
Marc B. Individuele reizigers Australia, 17 mei 2016
excellent small hotel
6,3
had a short but excelent stay at this hotel the premises were clean and nicely equiped the staff were very professional in their work and at the same time extremely helpful with their local knowledge
Rapporteer deze beoordeling
Gemmafe T. (Echt)paren Philippines, 8 mei 2016
Woth the stay
6
We loved our stay at the hotel. The staff are nice especially Mr. Lee, they were so accomodating and friendly. We got more than the price of the room. Nothing to complain. The room is clean and yummy breakfast was served well.
Rapporteer deze beoordeling
Eunice V. (Echt)paren Philippines, 6 mei 2016
Value for money
6,7
We enjoyed our stay at Hanoi Serenity Hotel. The staff was very accommodating especially Joy. She went beyond what she needed to do to help in our unfortunate travel mishap. We very much appreciate her help and concern. The food is also good. My husband and I enjoyed the breakfast especially their pho. The hotel is also accessible and a stone's throw away from Hoan Kiem Lake and a lot of restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
Justin L. Individuele reizigers United States of America, 2 mei 2016
Good Value
6
Rebranded from Rising Dragon Hotel, this hotel provides very good value. It's centrally located and pretty quiet, away from all the noise. Staff was nice and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04